- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
arkadaşlar merhaba
ben artık mart annesi olamıcam bebeğimin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldık inşallah siz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi...
kızlar göbüşüm tatlı tatlı bir kaşınıyorki sormayın ama kaşımamak lazımmış çatlak olmasını sağlıomuş anneme çekersem yandım...kaşımıcam....kaşımıcaaaaammm....offfffff kaşınıo ama...
canım ben internette okumuştum sivilce olur diiyodu bende olmadı ama olması normal yani onu biliyorum, hatta daha fazlası da var, lekelenmelerde oluyormuş ama endişelenecek bişey yok geçiciymiş bunlar...slm kızlar ya size bişi sorucam benim yüzümde çok sivilce çıktı böyle ucu yok çok acyor falan sizdede oldumu
arkadaşlar merhaba
ben artık mart annesi olamıcam bebeğimin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldık inşallah siz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi...
günaydın kızlar ya bişi soracam aranızda ağda yapan varmı ben zarar verebilir diye çekiniyorum yapmaya ama yapmayıncada rahat edemiyorum...
ben ağda yaptırıyorum canım düzenli, biz zararı yok.. karnı kocaman hamileler bile gidiyor ağdacıya görüyorum
yalnız sanki normalden daha çok acıyomuş gibi geliyor bana biraz :96:
ya ben ağdacıdan utanıyorum da evde yapmaya çalışıyorum o yüzden korkuyorum zarar verirmiyim diye(
yapabiliyomusun kendin?? zor be canım daha çok işkence aslında seninki
ağdacı 3 dakikada hallediyo 3 dakika sık dişini, hem o her gün kaç tanesini görüyor utanılacak bişey değil ki
ağdacıya her gidişimde offf yine bu iş yaaa diye gidiyorum, her çıkışımda da oh bee dünya varmış daha sık gelicem rahatladım diye çıkıyorum
bence bi arkadaşının falan gittiği bi ağdacı varsa onla beraber git ilkine, hallet bu işi...
yok cnm bakalım ben yarın gidicem belki öğrenirim KIZLAR cinsiyetleri öğrenince sayfanın başına isimlerimiz yazıyor ya karşısınada bebişlerin cisiyetlerini yazsak nasıl olur mesela ramitep erkek gibi
arkadaşlar iştahınız ne zaman normale döndü.. yani ne zaman iştahlı yemek yemeye başladınız.. ben çok iştahsızım da yemek yemeyi özledim :))
günaydın kızlar nasılsınız ağda konusu gerçekten sıkıntı ben kaş aldırırken bile dayanamıyorum acaip canım acıyobide drlar ilk 3-4 ay ağda önermiyo kasılma olur diye ama kişiden kişiye değişir tabi ben dayanamam şahsen kendime güvenmiyorum o yönden diğer yöntemlerle idare etmeye çalışıyorum belki bi kaç ay sonra başlarım
diğer yöntemler işe yaramıyo ya keşke olsa ama en temizi ağda malesef
diğer yöntemler işe yaramıyo ya keşke olsa ama en temizi ağda malesef
kesinlikle en güzeli ağda ama geçici bi süre idare edicem artık ne yapayım:26:
kesinlikle en güzeli ağda ama geçici bi süre idare edicem artık ne yapayım:26:
canım madem öyle düşündün jilet yada tüy dökücü krem kullanma sakın.. uzadıkça makasla falan idare et çoğalmasınlar.. sonra ağdaya dönmen zor olur
evet cnm ya iice uzayınca ağda çok zor olur jilet sakın kullanma
Kızlar günaydın nasılsınız.. Size bişi danışıcam ya biz yarın allah izin verirse tam 12 haftalık olucaz bayram haftası tatildeydik havuza girdim dipten yüzdim nefesimi tutarak birazda güneşlendim şimdide cumadan beri baş dönmelerim ve bulantılarım arttı bi sorun yoktur değil mi çok korkuyorum ne olur bana cvp verin :18::18:
canım havuza girmeyi doktorlar tavsiye etmiyor, su klorlu ve mikrobik olduğu için.. Girmeseydin daha iyiymiş, ama dipten dalmakla ilgili sıkıntı yoktur bence.. bu sene bende denizde baya daldım çıktım... korkma sen korktukça psikolojik olarak da kötü hissedersin kendini.. Ama istersen doktoruna bi telefonla danış bu konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?