Off stres yaptım şimdi yaaaa
İş yerimin üst katında jinekolog var,ofise gelmişti bişey sormak için bende ona bebişimin cinsiyetini merak ettiğimi söledim gel bakalım dedi.Gittim ultrasonda ölçülerine falan baktı 13 haftalık çıkıyor dedi ki normalde 15 haftalığım SAT a göre.
Neden peki böyle çıktı dedim ''2 sebebi olabilir ;1.si gelişme geriliği, 2.si adet düzensizliğin varsa ondan olur '' dedi.
Benim adetim pek düzenli değildi zaten inşallah ondandır. Sonuçta ben 20 mayıs itibariyle hamile kalmadım.Biz haziranın başı itibariyle korunmayı bıraktık o yüzden 13 haftalık olması normalmiş gibi geldi bana.Umarım tabi :44:
hiç telaşlanma benim kızımda da öyle oldu bu bebiştede olabiliyor yani bende korkmuştum ama şimdi büyüyor bebek geri de olsa zamanla düzeliyor
16 haftalığım cinsiyetini öğrenenler var mı
Off stres yaptım şimdi yaaaa
İş yerimin üst katında jinekolog var,ofise gelmişti bişey sormak için bende ona bebişimin cinsiyetini merak ettiğimi söledim gel bakalım dedi.Gittim ultrasonda ölçülerine falan baktı 13 haftalık çıkıyor dedi ki normalde 15 haftalığım SAT a göre.
Neden peki böyle çıktı dedim ''2 sebebi olabilir ;1.si gelişme geriliği, 2.si adet düzensizliğin varsa ondan olur '' dedi.
Benim adetim pek düzenli değildi zaten inşallah ondandır. Sonuçta ben 20 mayıs itibariyle hamile kalmadım.Biz haziranın başı itibariyle korunmayı bıraktık o yüzden 13 haftalık olması normalmiş gibi geldi bana.Umarım tabi :44:
günaydınlar herkeseeee,cumartesi çalışmak kadar kötü bişey yok heralde
Yemek konusunda bi iştahım açıldı ki kızlar sormayın doymuyorum yaaa bu gidişle 30 kilo alcam heralde
Ben de tatlı yemiyorum hiç,ama önüme koyun bi bidon turşuyu hepsini silip süpüriyim
Haftaya cumartesi kontrolüm var inşallah cinsiyeti belli olur artık ,15+5 im bugün,o zaman 4 aylık olcak bebişim hayırlısıyla
arkadaşlar iştahınız ne zaman normale döndü.. yani ne zaman iştahlı yemek yemeye başladınız.. ben çok iştahsızım da yemek yemeyi özledim :))
kızlar aranızda ara ara ateşi varmış gibi hissedeniniz var mı?Sanki ateşim çıkmış gibi hissediyorum,ölçüyorum normal çıkıyo.Bu yaşadığım durum normal mi?Çok sık oluyo bende.Endişeleniyorum da bazen...:26:
arkadaşlar iştahınız ne zaman normale döndü.. yani ne zaman iştahlı yemek yemeye başladınız.. ben çok iştahsızım da yemek yemeyi özledim :))
olur canım o da olur merak etme az kalmıştır iştahının geri gelmesine azıcık daha dayanıver...sonrası malum,ben de dikkat edeyim diyorum ama inan öyle bir acıkma hissi geliyor ki midem kazınıyor,açlıktan kramp giriyor,su falan çare etmiyor bişeyler yemek zorunda kalıyorsun.Ben böyle acıkmalar daha önce hiç yaşamadım inan.
kızlar göbüşüm tatlı tatlı bir kaşınıyorki sormayın ama kaşımamak lazımmış çatlak olmasını sağlıomuş anneme çekersem yandım...kaşımıcam....kaşımıcaaaaammm....offfffff kaşınıo ama...
slm kızlar ya size bişi sorucam benim yüzümde çok sivilce çıktı böyle ucu yok çok acyor falan sizdede oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?