Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

hehee koca totooo rizbaaaaaay
koca totooo rizbaaaaayyyyy

:90::90::90:

hepimizi şişiciiyiiizzzzzzzz

:)) gülme arkadaşına gelir başına şekeri 39 kilo dan 43 kiloya yükseldim çokta almadım ama pantolonlar 0 beden olduğu için artık toto dan geçmiyor :)))

:)) gülme arkadaşına gelir başına şekeri 39 kilo dan 43 kiloya yükseldim çokta almadım ama pantolonlar 0 beden olduğu için artık toto dan geçmiyor :)))

neeee 39 mu 43 müüüü

canım Allah seni napsın, ben şimdiden 62 lerdeyim 2 katınım yani, 9 aylıkken 3 katın olurum heralde

benim de pantolonların hiçbiri olmuyor zaten.. işe gelirken abuk subuk şeyler giyiyorum

:))))
ben kendimi bil dim bileli 39 la 40/41 arası oynardı kilom ve gardırobum hep sıfır beden özelliklede etek ve pantolonlar üstler sıkıntı değil onlar hep uzun ve boldu zati ama pantolon konusunda dertliyim :) numuneyim numune. bu arada kızlar bebişleriniz kendilerii hisettirmeye başladımı ? ben gece lavaboya kalktım ayıptır söylemesi yatınca göbeğimin altında fasülye gibi bi sertlik hisettim dokundum kayboldu sonra yeniden çıktı acaba bebişimin totosu yada topuğu yada başka bi uzlumuydu diye düşünmekten uykumda kaçtı :))

ya herkes kilo almış ben 3 kilo zayıflamışım.ama göbeğim çıktı biraz..bulantılardan çok iştahsızdım ondan mı bu kadar zayıfladım anlamadım....normal mi acaba zayıflamış olmam

ya herkes kilo almış ben 3 kilo zayıflamışım.ama göbeğim çıktı biraz..bulantılardan çok iştahsızdım ondan mı bu kadar zayıfladım anlamadım....normal mi acaba zayıflamış olmam

canım ilk 3 ay kilo vermeye doktorlar bişey demiyor, ama 3 aydan sonra düzenli kilo alma evresine geçiyoruz...

canım ilk 3 ay kilo vermeye doktorlar bişey demiyor, ama 3 aydan sonra düzenli kilo alma evresine geçiyoruz...

yani bi anormallik yok çok şükür...bende şaşırdım tartılınca....p.tesi doktora gidicem...ikili test ve bebeğimi görmek için....umarım güzel sonuçlarla gelirim....bulantım bugün hiç yok gibi bu arada galiba geçiyor...iştahımda açılır zamanla değilmi??

herkesee selaaamm...İkili testten geldik şimdi,ense ölçümüne güzel dedi dr'umuz.test sonuçları haftaya ama ii çıkacak onlarda,biliyorum ben:>
Valla ben de kilo almış sayılmam ama göbüş belli olmaya başladı şu 3-4 gündürKıyafetlerde hala aynılarını giyebiliyorum ama 1 kotum vardı dar bi onu giyemiyorum.
Bu arada bu senem o kadar zor gçecek kiiiii şimdiden tutuştum.Yeni bir okula atandım ve orada sadece 1. snıf boşmuş vee 1. sınıfı bana verdiler haliyle.bu sene variste beni kimse geçemez:>:>
Amaa yine de hamileliğim harika gidiyor,çok ii hatta,boğaz da açıldı,meyve yemekte üstüme yok.ağır yemekler yiyemiyorum,haşlama sebzeler nerede ben orada
Allah hepimize güzel hamilelik nasip etsin,tadini çıkarmaya bakın insan kaç defa hamile olur kiii

nasılsınız kızlar.. benim bayram haftası misafirim vardı halada burdalar pazar dönüyorlar.. yazamadıysamda takip ettim... hamile kalaı 2 kiloya yakın vermiştim hemencecik birini geri aldım :))) kayınvaldem saolsun hiç iş yaptırmadı yemek çamaşır bulaşık temizlik.. valla değmeyin keyfime :))) onlar gidince ne yapcam bilmiyorum (

kızlar birde bu aralar bulantılarım sabah yok ama saat akşam 4 5 itibaren başlıyor gece uyuyana kadar devam.. kahvaltımı mis gb yapıorum akşam yemek yiyemiyorum .. bulantı hapını içip öle yatıyorum.. nedenkine acep normalmidir???

Selam kızlar,Hani bu tatlı yiyince erkek ekşi yiynce kız olur muhabbeti var ya,sizde böyle bişi oldu mu Şu ana kadar? tatlı mı daha çok canınız istedi yoksa ekşi ve tuzlu şeyler mi?Bende hafif bulantı var,çok şükür yemek yememi falan fazla engellemiyo,içim karışıyo genelde.ama Ben gram tatlı yiyemiyorum ,normalde bayılırım çikolataydı,pastaydı falan.Eşim en sevdiğim çikolatadan almış,inanır mısın 1 tane zoraki yedim ama ekşi ,tam olgunlaşmamış meyveler,tuzlu,baharatlı şeyler yiyorum hep,kız olcak seninki diyenler oluyo da,size bi sorayım dedim,şu ana kadar yeme içme olayınız nasıldı diye?İlk 3 ay olduğu için mi tatlı yiyemiyorum acaba diyorum?Mesela ayran içebiliyorum ama sütü düşününce bile içim karışıyo böyle.Sizin ilk 3 aydaki beslenmeniz ne alemde?Zaten 4 ten sonra cinsiyeti öğreniyoz,o zamana kadar ki tatlı ekşi olayı geçerli midir sizce?

canım daha benimkinin cinsiyeti belli değil ama bende normalde bayram dan bayrama yediğim şerbetli tatlılara bayılır oldum ama onun yanında ekşi de yiyorum yani ekşi elma mesela limonata yı ağzına sürmeyen ben bardak bardak içtiğim bile oldu şuan 15+3 üm önüüzdeki haftalarda cinsiyetimiz beli olur ama ben yediklerimizle bi alakası olduğunu sanmıyorum kardeşim habire baklava yedi kilo kilo ama bebişine doktoru kız dedi hemde %99 oranında :) sütü içemediğin içinde dert etme canım onun yerine sütlü tatlı tükete bilirsin ben de ağzıma süremiyorum sütü ama hamileliğimin tesiri değil ezelden beri tiskinmişliğim var süte ama yoğurdunu ihal etme onu muhakak tüket özelliklede yatmadan 1 saat sonra dedi benim doktorum hem rahat bir uyku içinde zemin hazırlıyor. tatlı yı ekşi yi kafana takma güzel beslenmeye bak canım..

ben normalde süt içmeyi çok severim ama bu hamilelikten dolayı sütü içemiyorum,tatlıyı çağrıştırıyo bana,tatlı da yiyemediğim için içemiyorum.Tatlı bir şey düşününce bile içim karışıyo,ekşi,tuzlu ve baharatlı şeyler yemek istiyorum hep.Bakalım seninkinim cinsiyet ne çıkacak?Sağlıklı sıhhatli olması en önemlisi tabi

cnm ben kızımda hep ekşi yedim hiç tatlı yiyemedim ve çok severim şimdi ise peynir çikolata ve et daha çok yer oldum ki et hiç sevmem yemem bakalım ben p.tesi öğrenirim belki cinsieti hayırlısı merak ediyorum ama bu sene erkek senesi diyorlar

günaydınlar herkeseeee,cumartesi çalışmak kadar kötü bişey yok heralde

Yemek konusunda bi iştahım açıldı ki kızlar sormayın doymuyorum yaaa bu gidişle 30 kilo alcam heralde
Ben de tatlı yemiyorum hiç,ama önüme koyun bi bidon turşuyu hepsini silip süpüriyim
Haftaya cumartesi kontrolüm var inşallah cinsiyeti belli olur artık ,15+5 im bugün,o zaman 4 aylık olcak bebişim hayırlısıyla

Ben de tatlı yemiyorum,daha çok tuzlu şeyler,ekşi olmasa da tuzluları canım çekiyor.Hayırlısı artık ne diyelim:>:>
Dün ikili tarama testinde belki belli olur diye ümitlenmiştim cinsiyet için ama maalesef,dr belki kız ama yanılma olasılığım çok çok yüksek dedi,sanki ben çok istekli olunca salladı gibime geliyor:^2 hafta sonra tekrar gidicem ozaman belli olur inşş:>Bkalım bu ekşi yiyenlerin kızı,tatlı yiyenlerinde oğlu mu olacak,merak ediyorum o söz doğru çıkacak mı?

Bu arada dr bana demir için ferrum fort ve vitamin için de elevit verdi.Bir de ben çatlak kremi istedim onun için de madecassol verdi.Bunu kullanan ya da duyan var mı arkadaşlar ona göre ya buna dvm edeceğim ya da doğal yöntemlere başvuracağım,kararsız kaldım

bende çatlicam meraktan cinsiyetini çok merak ediyorum ama bana daha çok var gerçe radyologlar daha erken görüyorlar cinsiyeti derler ama acep öle mi yapsam bi kaç hafta sonra :)))

Off stres yaptım şimdi yaaaa

İş yerimin üst katında jinekolog var,ofise gelmişti bişey sormak için bende ona bebişimin cinsiyetini merak ettiğimi söledim gel bakalım dedi.Gittim ultrasonda ölçülerine falan baktı 13 haftalık çıkıyor dedi ki normalde 15 haftalığım SAT a göre.
Neden peki böyle çıktı dedim ''2 sebebi olabilir ;1.si gelişme geriliği, 2.si adet düzensizliğin varsa ondan olur '' dedi.
Benim adetim pek düzenli değildi zaten inşallah ondandır. Sonuçta ben 20 mayıs itibariyle hamile kalmadım.Biz haziranın başı itibariyle korunmayı bıraktık o yüzden 13 haftalık olması normalmiş gibi geldi bana.Umarım tabi :44:

Ayy asıl konuyu unuttum :90:

cinsiyetini bi türlü net göremedi ,bizimki sabit duruyo o yana döndüm bu yana döndüm yok dönmüyo .En son artık doktor erkek olabilir dedi ama kordonla karıştırıyor da olabilirim sonra gel tekrar bakalım dedi işte ne güzel heycanlanmıştım ben de öğrencem diyee :)

aynı durumu birebir yaşıyoruz.bana da doktorum yumurtlaman gecikmiş olabilir demişti ki ben ilk öğrendiğimde 2 haftalıktı bebiş.Fakat SAT'a göre 7 haftalık görünüyordu.Bence SAT her zaman doğru sonuç vermiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…