hehee koca totooo rizbaaaaaay
koca totooo rizbaaaaayyyyy
:90::90::90:
hepimizi şişiciiyiiizzzzzzzz
:)) gülme arkadaşına gelir başına şekeri 39 kilo dan 43 kiloya yükseldim çokta almadım ama pantolonlar 0 beden olduğu için artık toto dan geçmiyor :)))
neeee 39 mu 43 müüüü
canım Allah seni napsın, ben şimdiden 62 lerdeyim 2 katınım yani, 9 aylıkken 3 katın olurum heralde
benim de pantolonların hiçbiri olmuyor zaten.. işe gelirken abuk subuk şeyler giyiyorum
ya herkes kilo almış ben 3 kilo zayıflamışım.ama göbeğim çıktı biraz..bulantılardan çok iştahsızdım ondan mı bu kadar zayıfladım anlamadım....normal mi acaba zayıflamış olmam
canım ilk 3 ay kilo vermeye doktorlar bişey demiyor, ama 3 aydan sonra düzenli kilo alma evresine geçiyoruz...
Selam kızlar,Hani bu tatlı yiyince erkek ekşi yiynce kız olur muhabbeti var ya,sizde böyle bişi oldu mu Şu ana kadar? tatlı mı daha çok canınız istedi yoksa ekşi ve tuzlu şeyler mi?Bende hafif bulantı var,çok şükür yemek yememi falan fazla engellemiyo,içim karışıyo genelde.ama Ben gram tatlı yiyemiyorum ,normalde bayılırım çikolataydı,pastaydı falan.Eşim en sevdiğim çikolatadan almış,inanır mısın 1 tane zoraki yedim ama ekşi ,tam olgunlaşmamış meyveler,tuzlu,baharatlı şeyler yiyorum hep,kız olcak seninki diyenler oluyo da,size bi sorayım dedim,şu ana kadar yeme içme olayınız nasıldı diye?İlk 3 ay olduğu için mi tatlı yiyemiyorum acaba diyorum?Mesela ayran içebiliyorum ama sütü düşününce bile içim karışıyo böyle.Sizin ilk 3 aydaki beslenmeniz ne alemde?Zaten 4 ten sonra cinsiyeti öğreniyoz,o zamana kadar ki tatlı ekşi olayı geçerli midir sizce?
canım daha benimkinin cinsiyeti belli değil ama bende normalde bayram dan bayrama yediğim şerbetli tatlılara bayılır oldum ama onun yanında ekşi de yiyorum yani ekşi elma mesela limonata yı ağzına sürmeyen ben bardak bardak içtiğim bile oldu şuan 15+3 üm önüüzdeki haftalarda cinsiyetimiz beli olur ama ben yediklerimizle bi alakası olduğunu sanmıyorum kardeşim habire baklava yedi kilo kilo ama bebişine doktoru kız dedi hemde %99 oranında :) sütü içemediğin içinde dert etme canım onun yerine sütlü tatlı tükete bilirsin ben de ağzıma süremiyorum sütü ama hamileliğimin tesiri değil ezelden beri tiskinmişliğim var süte ama yoğurdunu ihal etme onu muhakak tüket özelliklede yatmadan 1 saat sonra dedi benim doktorum hem rahat bir uyku içinde zemin hazırlıyor. tatlı yı ekşi yi kafana takma güzel beslenmeye bak canım..
Off stres yaptım şimdi yaaaa
İş yerimin üst katında jinekolog var,ofise gelmişti bişey sormak için bende ona bebişimin cinsiyetini merak ettiğimi söledim gel bakalım dedi.Gittim ultrasonda ölçülerine falan baktı 13 haftalık çıkıyor dedi ki normalde 15 haftalığım SAT a göre.
Neden peki böyle çıktı dedim ''2 sebebi olabilir ;1.si gelişme geriliği, 2.si adet düzensizliğin varsa ondan olur '' dedi.
Benim adetim pek düzenli değildi zaten inşallah ondandır. Sonuçta ben 20 mayıs itibariyle hamile kalmadım.Biz haziranın başı itibariyle korunmayı bıraktık o yüzden 13 haftalık olması normalmiş gibi geldi bana.Umarım tabi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?