Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

şu mübarek kadir gecesinde mevlam hepimize hayırlı evlatlar ve kolay doğumlar nasip eder inş.
bebişlerimiz sağlıklı olsun başka ne istiyebiliriz ki

ya benmki garip ilk önce boş gebelik dedi ama sonra bişeyler gördü sonrada haftalar tutmadı geçen hafta 7 haftalık gösterdi bişey yoktu bu hafta ufak bişey göründü ve 6 haftalık çıktı sata göre 9 haftam bitçek ya ama yinede bekleyelm dedi bu hafta 6 haftalık gösternce belki haftaya kalbi atar dedi yinede yüzde 99 sorunlu gebelk dedi geç döllenmeyle arada bu kadar fark olablrmi sizce

Melek mrh cnm.Bu konuda diyebileceğim kalp sesini duyana kadar bekle.Kalp sesi duyulduktan sonra bebeğin yaşama oranı artıyormuş.İnşallah duyarsın hayırlısıyla.Geç döllenme konusunu bilmiyorum.Ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.Adet tarihine göre hesapladığımda bir hafta geride.Ama bir iki hafta geriden gelmesi olasılığını okumuştum burada.Yinede doktoruna danış ve bence başka bir doktora daha gidebilirsin cnm.Benim adetlerim düzenliydi İnşallah şu mübarek günlerde güzel haberler alır bize yazarsın.Dua et.Kendini üzme.

ya benmki garip ilk önce boş gebelik dedi ama sonra bişeyler gördü sonrada haftalar tutmadı geçen hafta 7 haftalık gösterdi bişey yoktu bu hafta ufak bişey göründü ve 6 haftalık çıktı sata göre 9 haftam bitçek ya ama yinede bekleyelm dedi bu hafta 6 haftalık gösternce belki haftaya kalbi atar dedi yinede yüzde 99 sorunlu gebelk dedi geç döllenmeyle arada bu kadar fark olablrmi sizce

içini ferah tutu canım bol dua et öncelikle. demekki boş değilmiş geç dölenme ile arada bukadar fark oluru bilemiycem ama bebişin gelişimi ilede alakalı bol sıvı al bu haftalarda sıvı çok önemli idrar kesen rahmi yüksekte tutuğu için bol su meyve suyu ayran tüket düzenli bir şekilde. benimde hafta geridenn geliyordu ilk haftalarda ama şimdi çift atıyor desem yeridir 10+1 de gitiğimde 11 haftalık dedi 12+4 te de 12+2 göründü bunlar bebişlerimizin boyutları ile alakalı sanırım uzun luklarına göre hesaplıyor utrason cihazları. bol dua et dediğim gibi allahın izniyle bişi olmamıştır ve sağlıklı bir bebiş getirirsin dünyaya ve hepimizde sağlıkla yavrularımızı ducağııza alırız inşallah..
:21::21:

attachment.php

farkında olmalı insan....bir damlacık sudan yaratıldığını farketmeli..anne karnına sığarken, dünyaya neden sığmadığını ve en sonunda 1 m2lik yere nasıl sığmak zorunda kalacağını farketmeli...henüz bebekken dünya benim dercesine avuçlarının sımsıkı kapalı olduğunu, ölürkende aynı avuçların her şeyi bırakıp gidiyorum işte dercesine apaçık olduğunu farketmeli..ve ona göre yaşamalı...allah hepimizi öyle yaşayanlardan eylesin....hayırlı kandiller....

kızlar biz kocişimle bu aydan itibarenn bez biriktirmek istiyoruz şöyle ayda bir tane iki tane falan. bizim okuldaki 3 yaşların bez markalarını baktım çoğu huggies kullanıyor. sizin fikriniz var mı prima mı olsun başka bez mi?

arkadaslar su mubarek gun dualarinizi bekliyorum, kasirga geliyo yarin new york a ve durum
ar ciddi.. hicbir yerde ekmek, su, sut kalmadi.. sahil tarafinda oturanlarin hepsi evlerini bosaltti kactilar.. burdada oyle ama biz Allaha sigindik evizde kaliyoruz, zorunlu bolgede degiliz.. Allah yardimcimiz olsun. pazartesi-sali gorusmek uzere...:25:

kızlar biz kocişimle bu aydan itibarenn bez biriktirmek istiyoruz şöyle ayda bir tane iki tane falan. bizim okuldaki 3 yaşların bez markalarını baktım çoğu huggies kullanıyor. sizin fikriniz var mı prima mı olsun başka bez mi?
canım bende düşündüm ama bazı bezler bebeğe alerji yapıyomuş ve bebekler çabuk büyüdükleri için numaraları değişiyomuş bezlerin :emir_bebek:o yüzden elinde kalır dediler ben prima kullanıcam en iyisi o

arkadaslar su mubarek gun dualarinizi bekliyorum, kasirga geliyo yarin new york a ve durum
ar ciddi.. hicbir yerde ekmek, su, sut kalmadi.. sahil tarafinda oturanlarin hepsi evlerini bosaltti kactilar.. burdada oyle ama biz Allaha sigindik evizde kaliyoruz, zorunlu bolgede degiliz.. Allah yardimcimiz olsun. pazartesi-sali gorusmek uzere...:25:

canım allah yardım etsin zor bi durum inşallah hasarsız bi şekilde atlatılır:38:

canım allah yardım etsin zor bi durum inşallah hasarsız bi şekilde atlatılır:38:[/QUOTE]

amin insallah canim...

Allah yardımcınız olsun, korktuğunuzdan emin kılsın inşallah..güzel haberlerini bekliyoruz..

günaydınnn..

bir kaç gündür yazamadım kendime nazar değdirdim :) bulantım kesildi demiştim ama saltanatım 4 gün sürdü :(( bir kaç gündür bulantılar kaldığı yerden devam ediyor. yazmadım ama takip ettim sayfayı.

bizimde bayramdan sonra randevumuz var bakalım bebişi hareket ederken görceksin diyorlar ama :)))) inşallah kıpır kıpır görmek çok eğlencel, olur :))

bulantı harici hepimizin hamişliği iyi gidiyor gördüğüm kadarıylar :nazar: maşallah hepimizeeee

bez ben hiç almamıştım çünkü çok çabuk büyüdü benim kızım kilolu doğdu sen yine de çok alma derim ilk ayları büyük al benden tavsiye cnm ben huggies kullandım hiç şaşmam daha çünkü prima bozmuş ne zaman alsam hep dışarı verdi ve kötü kokuyor 2 çiş yapsın dolu gibi görünüyordu ve dışarı veriyor kakayı falan ilk doğduklarında bebişler çok kaka yapıyor kesinlikle huggies derim

kontrole gittim ve malesef yine dr ense kalınlıgı alamadı bebiş yatar pozisyonunda değil dedi oturur gibi duruyor haftaya bi daha gidicem artık iyi şeyler duymak istiyorum bir hafta geri geliyor yani saburla bekliyorum benim durumum da olan varmı acaba cvp yazın lütfen

Günaydınlarrr!Uzun Ne zamandır yazamadım ama takip ettim haberim var hepinizden:34:Benim de baya iştahım açıldı.Bugün baktım 600gr almışım ilk defa kilo aldım 3 aydan beri,hep gr olarak kilo verirdim.Bu benim için ii oldu,moral oldu açıkçası.Kilolar alınmaya başlandı,artık bundan sonrası hayırlısı,şişer dururuz:49:Benimde ikili testim bayramdan sonra,9 eylül de son günüm zaten.Herkese bu tatil boyunca ii dinlenmeler...Ayrıca TATLIYA DİKKATEDELİM arkadaşlar.

Son düzenleme:
akşama belki fırsatım olamaya bilir arkadaşlar çünkü bu gün arefe ve yoğunuz ben şimdiden hepinizin bayramını kutlarım şeker tadında bir bayram geçirmenizi dilerim kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın bayramdan sonra görüşmek dileğiyle allahın izniyle öpütorum hepinizi :71::71:

Arkadaşlarr hepinize sağlıklı mutlu ve huzurlu bi bayram diliorumm :64:Bu bebişlerimizin ilk bayramıı onlara bu heyecanı yaşatmayı unutmayalımm:65::65:hepinizi ve beişlerinizi öpüorumm kendinize çoookkk iyi bakınnn :79::79::69:

Tüm annelerin, tüm bebişlerin, bayramını kutluyorum, gerçi ben daha hala hamileliğimi anlayamadım, karnımın iyice şişmesi gerekiyor heralde, hepinize mutlu huzurlu tatiller.

Back