dün sağlık ocağından aradılar gelin gebelik kaydınızı yapalım diye tahlillerime baktılar kan değerin düşük bi de idrarda enfeksiyon var ilaç tedavisi baslanması lazım dedıler bende bugun kendı doktoruma gıttım sormaya kadın bana bi bağırdı ki sormayın sen bunlara inanmayacaksın bişey oldu mu direk bana geliceksin diye bi de kağıt yazmıslardı ocaktan önüme bi fırlatısı var sok oldum tutuldum cvp veremedim bi de ben bu doktora cok methedıldıgı ıcın gıdıyodum ama bı daha gıtmeyecegım kesın doktor arayısına gırmem sart oldu
günaydın kızlar bende bugün ikili test için hastaneye gittim bebişimi gördüm parmağını emiyordu.ense kalınlığına normal dedi doktor 1.2 mm yazıyordu kağıtta.yalnız benim bugün 11+5 olmam gerekiyordu 12+0 yazıyordu kağıtta 3 gün bebeğim ileri olmuş oluyor.kendi doktoruma sonuçları gidince gene sorarım ama aklıma takıldı.bayramdan sonrada sonucumu alıcam herşey yolunda gider umarımm
dün sağlık ocağından aradılar gelin gebelik kaydınızı yapalım diye tahlillerime baktılar kan değerin düşük bi de idrarda enfeksiyon var ilaç tedavisi baslanması lazım dedıler bende bugun kendı doktoruma gıttım sormaya kadın bana bi bağırdı ki sormayın sen bunlara inanmayacaksın bişey oldu mu direk bana geliceksin diye bi de kağıt yazmıslardı ocaktan önüme bi fırlatısı var sok oldum tutuldum cvp veremedim bi de ben bu doktora cok methedıldıgı ıcın gıdıyodum ama bı daha gıtmeyecegım kesın doktor arayısına gırmem sart oldu
kızlar içinizde tetenoz aşısı olan varmı? 4. Ayda olunuyor diye hatırlıyorum ama bilgisi olan varmı? Dr a sormayıda unuttum ben....
kızlar içinizde tetenoz aşısı olan varmı? 4. ayda olunuyor diye hatırlıyorum ama bilgisi olan varmı? dr a sormayıda unuttum ben....
kızlar ya offff iş yerındeyım şuan ve kahve rengı akıntım var bırazcık
sol bacagım ve belımde cok agrıyor ( yanı sol tarafım )
Kızlar mrh.hamileliğim 10+4 haftalık.Kasıklarımda batma ve sancılar hissediyordum.Ama bugün çok azaldı.Bu haftalarda belirtilerin azalması normalmi?Yoksa anormal bir durum olabilirmi kızlar?Korkuyorum açıkcası.Yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.
Kızlar mrh.hamileliğim 10+4 haftalık.Kasıklarımda batma ve sancılar hissediyordum.Ama bugün çok azaldı.Bu haftalarda belirtilerin azalması normalmi?Yoksa anormal bir durum olabilirmi kızlar?Korkuyorum açıkcası.Yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.
ya gerçekten çok tşk ederim, mesajın bana o kadar moral oldu ki, çünkü çok kafamı karıştırıyorlar, hamile hamile okula nasıl gideceksin, yok şöyle yok böyle...... inşaAllah benim hocalarımda bana anlayış gösterirlerde sorun yaşamadan devam ederim, bu arada kendimi uzaylı gibi hissettsemde olsun, ben okumayı, okula gitmeyi seviyoum, hem gençlerin arasına katıldıkça daha genç ve dinamik kalırız
rizbay5369 teşekkür ederim cnm cevabın için.Yarın doktor randevum var.Danışıcam inşallah.
pcpca mrh.Cnm başağrıları bu haftadan sonra başlıyormuş.İnternette bu haftalarda olan belirtilerdenmiş.Yani normal.Sende merak etme.Kendini üzme.
melek63 benim haftam uymuyor cnm.Gebelik hesaplayıcılarına göre 11+5 olmam gerek.Ama 10.haftadayım.Sanırım olabiliyorbu şekilde.Doktorum bu konuda kötü bir şey söylemedi.Önemli olan gelişimi.İnşallah hayırlısıyla kucaklarımıza alırız yavruşlarımızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?