Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

dün sağlık ocağından aradılar gelin gebelik kaydınızı yapalım diye tahlillerime baktılar kan değerin düşük bi de idrarda enfeksiyon var ilaç tedavisi baslanması lazım dedıler bende bugun kendı doktoruma gıttım sormaya kadın bana bi bağırdı ki sormayın sen bunlara inanmayacaksın bişey oldu mu direk bana geliceksin diye bi de kağıt yazmıslardı ocaktan önüme bi fırlatısı var sok oldum tutuldum cvp veremedim bi de ben bu doktora cok methedıldıgı ıcın gıdıyodum ama bı daha gıtmeyecegım kesın doktor arayısına gırmem sart oldu

benide mahallede aramışlar bulamamışlar en son eşimin numarasını bulup aramışlar oda benim numaramı vermiş aramadılar daha beni zaten gidemem işte oluyorum sağlık ocağının takibide iyi oluyo ileride aşı olmamız gerekecek sağlık ocağı takip ediyo bunları neden bu kadar kızdı drun anlamadım kimsenin sana böyle davranmaya hakkı yok bence

günaydın kızlar bende bugün ikili test için hastaneye gittim bebişimi gördüm parmağını emiyordu.ense kalınlığına normal dedi doktor 1.2 mm yazıyordu kağıtta.yalnız benim bugün 11+5 olmam gerekiyordu 12+0 yazıyordu kağıtta 3 gün bebeğim ileri olmuş oluyor.kendi doktoruma sonuçları gidince gene sorarım ama aklıma takıldı.bayramdan sonrada sonucumu alıcam herşey yolunda gider umarımm

herkeze slm kadir gecesi mubarek olsun allah dualarımızı kabul etsin amin
ben çok fazla giremiyorum maşşallah burası hızlı ilerliyor konuşmaları kaçırıyorum bende yarın gidicem 2li test için umarım iyi çıkar geçen gittim bebek 4 cm dedi bakmadı ve kalp atışı 180 dedi çok fazla değilmi biraz endişeliyim açıkçası
bu arada cinsiyetini öğrenen aarkadaşlar oldumu acaba allah herkezin gönlüne göre verisin öpüyorum hepinizi

ay canım benim de tüylendi, bide normalde hiç yoktu bende tüy ama şimdi baya tüylenme oldu yani.. sürdüğüm yağlardan mı acaba dedim ben de.. diğer bölgelerimde de tüylenme arttı gerçi.. acaba sonra dökülür mü bunlar?[/QUOTE]

Bende de çok var doktorum erkek bebeklerin çok tüylenme yaptığını söyledi testerondan dolayıymış bakalım doğrumu 2 hafta sonra belli olacak,hadi hayırlısı

güzel geçmiş demek sevindim gözün aydım 1.2mm iyi deme hayatım benim bebişte aynen öyle çıkmıştı bu haftalarda bi ileri bi geri büyüme hızına bağlı olaraktan şaşırtıyo bizleri keratalar.. darısı yaptırmayan hamişlerin başına inşallah güzel güzel haberler paylaşırlar bizimle..

senin yerinde olsaydım o kağıtları o doktora öylebir monte ederdimki banamısın diyen cerah sökemezdi ne saçmalık ya nasıl bağırır hastasına. bende gittim orda aile hekimimin yaptığı yorumu doktoruma söyledim tebesüm etti sadece iyi yapmışsın hem biz hemde onlar takip etmeli dedi. öyle bağırsa falan eşimi bilmem ama ben karadenizliyim valla bağlardım lazkopata üsküdarı dar ederdim zati en ufak bişiden göz pınarlarım doluyo.. canını sakın sıkma şekerim o okumuş tahsilli ama eşekliği baki kalmış demekki yeni bir doktor bulursun inşallah en kısa zamanda daha anlayışlı ve tecrübeli bu olayıda yeni doktoruna anlat muhakka neden doktor değiştiğini bilsin oda sonradan böyle bişi yapmasın.. çok geçmiş olsun..

kızlar içinizde tetenoz aşısı olan varmı? 4. ayda olunuyor diye hatırlıyorum ama bilgisi olan varmı? dr a sormayıda unuttum ben....

kızlar içinizde tetenoz aşısı olan varmı? 4. ayda olunuyor diye hatırlıyorum ama bilgisi olan varmı? dr a sormayıda unuttum ben....

ben daha önceden 2 doz olduğum için biliyorum canım 3 dozu hamile kaldığım için 20 haftadan sonra yapıyorlar zati aşağı yukarı tekibide o döneme denk geliyordu şans eseri. ufak bir ev kazası atlatığım için 2 dozu daha önceden olmuştum. sağlık ocakları bu aşıyı ücretsiz yapıyor ve bir takip kartı veriyo bir sonraki aşı döneminde üzerine yazıyor ilgilenen hemşire.. özelde yaptırıp boşuna ücret ödemeyin yani. birde ilk aşıda kolda ağrı ve ateşlenme oluyor telaşlanmayın sakın noluyo diye ben biraz telaşlanmıştım da ilk kez olduğumda :)))

kızlar ya offff iş yerındeyım şuan ve kahve rengı akıntım var bırazcık

sol bacagım ve belımde cok agrıyor ( yanı sol tarafım )

endişelenme canım arada bendede oluyor uzanma gibi bir şansın varsa bi 20dk. ayaklarını uzat dinlen bişin kalmaz allahın izniyle. bende arada bi patrondan izin alıp uzatıyorum. normalde masa başı işim ama doktorum muhakak 10 dakika bile olsa ayaklarını uzat diyor... çok geçmiş olsun..

Kızlar mrh.hamileliğim 10+4 haftalık.Kasıklarımda batma ve sancılar hissediyordum.Ama bugün çok azaldı.Bu haftalarda belirtilerin azalması normalmi?Yoksa anormal bir durum olabilirmi kızlar?Korkuyorum açıkcası.Yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.

endişe etme canım ben 14+4 üm ve bende de ara ara oluyor rahim büyüdüğü için çok sık ta olabiliyor seyrekleşebiliyorda bu durum normal yani.. ilerleyen günlerde gine kendini hisetirecektir annesine ama içinde bir endişe varsa doktoruna da danışmanı tavsiye ederim..

mrhb.bende bugün 10+6 normalde sürekli midem bulanırdı bugünlerde bulantı azaldı gibi bende ara ara tereddüt ediyorum ama artık 3.aydan sonra normale dönüyomuşuz öyledir die rahatlıyorum ama baş ağrısı başladı bendede bi kaç gündür başladı normalmi acaba

rizbay5369 teşekkür ederim cnm cevabın için.Yarın doktor randevum var.Danışıcam inşallah.

pcpca mrh.Cnm başağrıları bu haftadan sonra başlıyormuş.İnternette bu haftalarda olan belirtilerdenmiş.Yani normal.Sende merak etme.Kendini üzme.

melek63 benim haftam uymuyor cnm.Gebelik hesaplayıcılarına göre 11+5 olmam gerek.Ama 10.haftadayım.Sanırım olabiliyorbu şekilde.Doktorum bu konuda kötü bir şey söylemedi.Önemli olan gelişimi.İnşallah hayırlısıyla kucaklarımıza alırız yavruşlarımızı.

sen milleti kafana takma canım,pek fazla bi sıkıntı çekmezsin.dersler biraz ağır oluyo ilk sene ama derste hocanın ağzından çıkanı not alırsan,kitaba çalışmana bile gerek kalmıyo.bizim hocaların çoğu prof tu derse gelmişin gelmemişsin hiç bakmıyorlardı.yoklama bile almıyolar.büyük ihtimal ankarada da hocaların çoğu prof olur ve devamsızlık problemin olmaz.olsada rapor denen bişey var.hamileyiz ne de olsa

ya benmki garip ilk önce boş gebelik dedi ama sonra bişeyler gördü sonrada haftalar tutmadı geçen hafta 7 haftalık gösterdi bişey yoktu bu hafta ufak bişey göründü ve 6 haftalık çıktı sata göre 9 haftam bitçek ya ama yinede bekleyelm dedi bu hafta 6 haftalık gösternce belki haftaya kalbi atar dedi yinede yüzde 99 sorunlu gebelk dedi geç döllenmeyle arada bu kadar fark olablrmi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…