Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

ya kızlar ben hep uyumak istiyorum hep yatmak istiyorum akşam işten eve gidince yemek yiyip 9 da yatıyorum sizde öylemisiniz ne zaman bitecek bu halsizlikler bulantı ve kusma cabası tabi onlar hep olduğu için söylemiyorum bile:50:

bende cok uyuyorum canim ve o uyku o kadar tatli ki... :)) 12-1 gibi kalkiyorum, bikac saat sonr uykum geliyo 3-4 saat daha uyuyorum.. bulantim kusmam yok simdilik, bulanti cok nadir, oda geciyo hemencecik.. umarim bi an once kurtulursun bu kusmalardan..

Selam arkadaşlar;

Bulantıları olan arkadaşlarım inşaAllah en kısa zamanda atlatırsınız bu durumu, ben çok şükür atlattım, ve 3-4 gündürde iştahım bir açıldı sormayın, ama sadece tatlılarla aram hiç iyi değil... her gün bir paket çikolata yyiyen ben yüzüne bile bakamıyorum, hep ekşi,tuzllu ve acı şeyler yiyorum.... meyva ile aram çok iyi, ve bu gün çok şükür sütte içmeye başladım.... artık mide, yeme içme knusunda rahatım,

fakat bir sorunum var, benim kasıklarımda filan ağrı yok, ama üç gündür kalçamın üst kısmınsa kuyruk sokumu denen yerde müthiş bir acı var, otururken kalkamıyorum, yatakta sağa sola dönemiyorum, sizde de var mı bu sorun..

Bu arada arkadaşlar size bir tavsiyem var, haftada bir kere banyodan çıktıktan sonra uyguladığım bir şeyi sizinle paylaşmak istiyorum, çünkü bu yaptığım şey peeling görevide görerek hem ölü deriyi temizliyor, hem selülit oluşmasını önlüyor, ki hamilelikten dolayı daha çok ihtiyacımız olacak buna...:61:

Yarım bardak türk kahvesi, iki yemek kaşığı saf zeytinyağı, beş damla limon, bunu iyice karıştırıyorsunuz, banyonuzu olduktan sonra bununla tüm vücudunuza daha nemli iken yediyiyor ve iyice elinizle keseliyorsunuz, ardındanda ılık su ile durulanıyorsunuz, özellikle selülit ve çatlak olabilecek yerlere daha çok ovalayın, kesinlikle faydasını göreceksiniz, hem vücud yumuşacık oluyor, hem ölü deriler kalktığı içinde derinizin nefes aldığını hissediyorsunuz:66:

Selam arkadaşlar;

Bulantıları olan arkadaşlarım inşaAllah en kısa zamanda atlatırsınız bu durumu, ben çok şükür atlattım, ve 3-4 gündürde iştahım bir açıldı sormayın, ama sadece tatlılarla aram hiç iyi değil... her gün bir paket çikolata yyiyen ben yüzüne bile bakamıyorum, hep ekşi,tuzllu ve acı şeyler yiyorum.... meyva ile aram çok iyi, ve bu gün çok şükür sütte içmeye başladım.... artık mide, yeme içme knusunda rahatım,

fakat bir sorunum var, benim kasıklarımda filan ağrı yok, ama üç gündür kalçamın üst kısmınsa kuyruk sokumu denen yerde müthiş bir acı var, otururken kalkamıyorum, yatakta sağa sola dönemiyorum, sizde de var mı bu sorun..

BELİM BENİM DE tutuluyor gibi oluyor bazen, kuyruk sokumunda tam bi tutulma hissediyorum.. ama normaldir muhakkak diye hiç sormadım bile..
sonuçta vücutta yeni bi oluşum var ve kaç yıllık dengesi düzeni değişiyor :49:

kızlar bişey sorucam, son adet tarihimize göre mi gün saymalıyız yoksa doktorun verdiği tahmini doğum tarihine göre mi

Selam arkadaşlar;

Sanırım 7. veya 8. haftada aynı türden kalça ve kuyruk sokumunda ağrı bende de vardı. Yataktan iki büklüm kalkıyordum. Ağrı için herhangi birşey yapmadım, sadece dinlendim , geçti. Şu iki haftadır yok birşey çok şükür. İnşalllah seninki de fazla uzun sürmez.

kızlar bende de bir bel ağrısı bazen sağda bazen solda eve giderken serviste zor oturuyorum.tutulacak gibi ağrım oluyor belime yastık koydum belki faydası olur diye ..bu peeling hoşuma gitti ben zaten her banyodan çıkarken zeytinyağı sürüyordum karın ve basen bölgeme bunuda deneyeceğim.

kızlar bişey sorucam, son adet tarihimize göre mi gün saymalıyız yoksa doktorun verdiği tahmini doğum tarihine göre mi

canım valla bende bu konuda çok kararsız kaldım benim hatırladığım kadarı ile ben 19 mayısta ilk adetimi oldu o tarihten hesaplıyor doktorlarda.söyledim doktora baktı ultrasonda ama senin dedğin tarihle uymuoyr daha küçük bu dedi.ben bugün 14.haftama girdim diye hesaplıyorum doktora göre 13.haftaya girdim bende doktorun dediğini kabul edeceğim onlar bilir sonuçta.:emir_bebek:

canım valla bende bu konuda çok kararsız kaldım benim hatırladığım kadarı ile ben 19 mayısta ilk adetimi oldu o tarihten hesaplıyor doktorlarda.söyledim doktora baktı ultrasonda ama senin dedğin tarihle uymuoyr daha küçük bu dedi.ben bugün 14.haftama girdim diye hesaplıyorum doktora göre 13.haftaya girdim bende doktorun dediğini kabul edeceğim onlar bilir sonuçta.:emir_bebek:

Benimki de bir kaç gün önden gidiyor canım
evet doktorun dediğine göre davranmak lazım sanırım haklısın

Arkadaşlar teyzem hemşire, onu aradım ve çalıştığı hastanadeki kadın doğumcuya ağrımı sordurdum, normalmiş, teyzemin tabiriyle bebeğim rahat edebilsin diye kasam genişlemeye başlıyormuş,ondanmış bu ağrı :61: benimde sanırım artık yavaş yavaş hamileliğim belli olmaya başlayacak, göbüş ortaya çıkacak:61:

Arkadaşlar bencede doktorun dediğine göre takip edin, benim kendi takibimle doktorumun dediği arasnında nerdeyse 2 hafta oynuyr, ama biz adetimize göre, onlarsa ultrasanda değerlere bakarak rahime düştüğü andan itibaren hesaplıyorlar, bu yüzden en doğru hesaplamanın onların ki olacağını düşünüyorum:66:

kızlar çok sinirliyim ya bu hastalar bazen beni deli ediyo sabrediyorum ben sabrettikçe onlar üzerime geliyo katliam yapıcam bigün klinkte valla:47:bebeğimde sinirli olacak böyle giderse:75:

Son düzenleme:
kızlar çok sinirliyim ya bu hastalar bazen beni deli ediyo sabrediyorum ben sabrettikçe onlar üzerime geliyo katliam yapıcam bigün klinkte valla:47:bebeğimde sinirli olacak böyle giderse:75:

canım sakin ollll
sen ne iş yapıyosun orda?

stres direk bebeğine yansıyor sakın unutma, o yüzden insanların dediklerini duymamazlıktan gelmeye çalış
bi de yüzüne bi gülücük kondur zoraki de olsa, o öyle kalıyor gitmiyor :34:

canım sakin ollll
sen ne iş yapıyosun orda?

stres direk bebeğine yansıyor sakın unutma, o yüzden insanların dediklerini duymamazlıktan gelmeye çalış
bi de yüzüne bi gülücük kondur zoraki de olsa, o öyle kalıyor gitmiyor :34:

hemşireyim canım ya insanlarla uğraşmak zaten zor bide hastalarla uğraşıyorsun o dahada zor:57:

o konuda bende muamadayım canım benim hesabıma görede bebişim mart başına diye hesaplıyorum ama doktora kalırsa 21 şubat diye hesaplıyor. bide kuzen ayın 5 de doğum yaptı bi oğluşumuz oldu kızın sancıları tutunca hastaneye götürdük doktor hanım daha var 19 da doğum bunlar rutin sancılar ama bi nts ye bağlayalım dedi 45 dakika bekledik doğu haneden çıkan hemşire 2 santim açılma var bebek geliyor dedi :) şok oldum 19 dedi 4 de hastaneye gittik 9 saat sancıyla 5 ağustosta dünyaya merhaba dedi şehsademiz. bende neye göre davranacağımı pek kestiremiyorum elimizde çanta ha geldi geliyo diye bekleyip beyleri bam teli gibi gereceğiz bir 1 onlar 9 doğuracak :))) :60:

Merhaba arkadaşlar.Bugün ikili teste gittim haftaya alıcam sonucumu iyi çıkar inşallah.Ayrıca doktor cinsiyete de baktı ve büyük ihtimalle erkek dedi:emir_bebek: Bakalım zamanla değişecek mi erkek olarak kalacak mı:44: Birde bebek benim hesabımdan önde gidiyor.Bugün 12+ 6 göründü..

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.Bugün ikili teste gittim haftaya alıcam sonucumu iyi çıkar inşallah.Ayrıca doktor cinsiyete de baktı ve büyük ihtimalle erkek dedi:emir_bebek: Bakalım zamanla değişecek mi erkek olarak kalacak mı:44:

bu sene kimi duyduysam hep erkek kız bebek 1 tane duydum benim bebişim ne olacak çok merak ediyorum kaç haftalıksın canım.

bu sene kimi duyduysam hep erkek kız bebek 1 tane duydum benim bebişim ne olacak çok merak ediyorum kaç haftalıksın canım.

aynen yaa, erkek yılı heralde bu yıl...

bizim kızımız olsun bari değerli olur dimi :1:

aysegulbiyik canım ikili testinden iyi sonuçları alırsın inşallah, 1 hafta baya uzunmuş bayram diye mi acaba?
ben de yarın yaptırıcam

cnm doktorun verdiği ultrason resmi var ya orda hafta ve gün yazıyor. sağ alt köşe diye hatırlıyoru. hafta w işareti ile günde d işarati ile oluyor .mesela ben 12 hafta 6 günlüğüm ya orda 12 w 6d diye yazar ordan takip ederek geriye gidersen hastalığının bittiği tarihe geliyorsun. yani ilişkiyi değil yumurtanın oluşlmaya başladığı tarihi esas alıyorlar.
kasık ağrısına gelince benim sağ tüpüm kapalı soldan hamile kaldım. o yüzden hep solumdan ağrı giriyor. belki hamile kalınan tarafla ilgisi vardır.

Evet bende hep erkek duyuyorum rüyamdada kız görüyordum tersi oluyor demekki..Biz bir hafta kadar önden gidiyoruz bugün 12+6 göründü. Labaratuarda çalışma varmış o yüzden bayram sonrasına kaldı sonuçlar..Allah ın izniyle temiz çıkarda inşallah içim rahatlar..

Back