KIZLAR ACİLLLLLLLLLLLL
İş yerındeyımm dün akşam bıraz kanamam olmuş sabah farkettım ama durdugu ıcın önemsememıstım şimdi bırazcık daha olmus
KIZLAR ACİLLLLLLLLLLLL
İş yerındeyımm dün akşam bıraz kanamam olmuş sabah farkettım ama durdugu ıcın önemsememıstım şimdi bırazcık daha olmus
:44:kızlar merhaba bende martta anne olacağım allah nasip ederse ama bu folik asit benim kafamı karıştırıyor.ben folik asit içmek istemiyorum çok bulantım var zaten bide omları içinde daha kötü oluyorum.içmesem bi zararı olurmu fikri olan varmı?
folikasit bebeklerin gelişimi için ilk 3 ay önemli canım yemek aralarında alsan belki rahasız etmez
eskiden yoktu böyle bişi yeni yeni icat oldu.hiç içim rahat değil yemek aralarında yada yatarken içsem belki daha iyi olacak.
eskiden herşey doğaldı canım artık herşey yapay
evet mağazadan mağazaya değişiyor gezemiyorum çok bide lcw de ki giysiler herkesin üzerinde var değişik şeyler istiyorum ben
haklısın canım hamilemisin sende?
:44:kızlar merhaba bende martta anne olacağım allah nasip ederse ama bu folik asit benim kafamı karıştırıyor.ben folik asit içmek istemiyorum çok bulantım var zaten bide omları içinde daha kötü oluyorum.içmesem bi zararı olurmu fikri olan varmı?
kızlar işteyım hastaneyı aradım kadın doguma hıc boş yer yoktu. Gece zeynep kamılın acılıne gıdıcem orda hep kadın dogum doktoru oluyor yarın üsküdar devlete gidicem 1,30 dada oraya randevu aldım ağrım yok hıc şuan kan falanda yok bakalım
günaydın canım bende iştahsızlık hat safhada ya 12.haftaya daha çok var ölücem açlıktan:18:giysi problemimde var aynen senin gibi tayt babet hergün aynı şeyler kot giymeyi özledimlcw ye baktım ben hiç güzel bişey bulamadım bayramda geliyo elbise bulursam almayı düşünüyorum da işten çıkıpta mağaza gezmekte ölüm geliyo
evet canım 8+5im sen kaç haftalıksın
ben 13+6 canım allahın izni ile bebeğimin cinsiyetini de çok merak ediyorum.
ben 13+6 canım allahın izni ile bebeğimin cinsiyetini de çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?