vallah önce süt yumurta filan onlara başlimde diğerlerini sonra artık :))) bunada şükür yanii bide sanırım kendi pişirdiğimle sorunum var.. haftasonu memleketteydik orda yedim valla ama evimde pek yiyemiyorum(
yardımın için çok tşk ederim, bende çatlamaktan korkuyorum, çünkü sanki vucudum müsaitmiş gibi geliyor, bu yüzden şimdiden önlem almaya başladım, ben sadece saf zeytinyağı sürüyordum, ama e vitaminide çok mantıklı geldi, inşaAllah hiçbirimiz hamilelikten sonra aşırı kilo , çatlak sorunları yaşamayız....çatlaklar ile ilgili 223. sayfadan başlamak üzere sayfalar dolusu bilgi paylaşımı yapmıştık yaklaşık 10 gün önce, eğer denk gelmediyse onları oku bence canım, kafanda baya bir şekillenir nasıl bir yol izleyeceğin, ben almış olduğum bir zeytinyağlı kremin içerisine 5 ampül e vitamini ve 1 küçük şişe saf zeytinyağı karıştırdım ve he akşam onu göğüslerden diz kapağına kadar sürüyorum, yumuşacık oluyorum umarım a
çatlamam :)
yardımın için çok tşk ederim, bende çatlamaktan korkuyorum, çünkü sanki vucudum müsaitmiş gibi geliyor, bu yüzden şimdiden önlem almaya başladım, ben sadece saf zeytinyağı sürüyordum, ama e vitaminide çok mantıklı geldi, inşaAllah hiçbirimiz hamilelikten sonra aşırı kilo , çatlak sorunları yaşamayız....
çok ilginç hakikatenayyy evet inşallah canım..
benim de korkularımın başında geliyor çatlaklar.. hatta dün rüyamda bile karnıma aynada bi baktım buruş buruş çatlak içindeydi, bikini değil de mayo giyiyomuşum altı da şortlulardan :) bilinçaltı ne komik yaa
bi gecede içimde bebek geziyodu, baya bildiğin boynuma kadar falan geldi içerden geziyorda, çıkntısı belli oluyor, bacaklarıma indi falan, eşime diyorum ki bizimki turda :90:
çok ilginç hakikaten, ben daha hamileliğime dair rüya görmedim....
Bu arada kilo konusunda tesellim hamile kaldığımda 57 kiloydum, ama üç haftada 7 kilo verdim, şu an 50 kiloyum.... hani düşünüyorum da kiloların bir 57'nin üzerine eklenmesi var, birde 50'nin üzerine eklenmesi vararada tam 7 kilo var
inanmıyorum sana
tam 7 kilo mu verdin???? valla ben bunu hamile değilken bile veremezdim, bide zaten zayıfmışsın iyice zayıflamışsın.. ee tabi artık 50 nin üstüne 15 kilo alsan bile, hamileliğin başından itibaren 8 kilo almış sayılcaksın :90:
ben de 2 kilo verdim ama artık alma aşamasına geçiyorum sanırım
çok iyi yapmışsın, benim arkadaşım 16 ay önce erol hoca ile doğum yaptı çok çok memnun kaldı, hem de epidural yaptı, gelecek miymiş yurt dışından?
Arkadaşlar bu ara hamilelikte kişisel bakım için neler yapıyorsunuz, mesela çatlakları önlemek için uyguladığınız şeyler var mı, saç dökülmeleriniz başladı mı, benim saçlarım çok dökülmeye başladı, belime kadar olan saçlarımı omuzuma kadar kesmek zorunda kaldım....
cnm benimde çok dökülüyor yatak yastık banyo her yer saç oloyor...ama neyseki gür:) hamileyken saç kestirmek iyi değil diyorlar ve boyatmakta. Benim boyaya ihtiyacım var ama korkuyorum bişley olur diye.
arkadaşlar bayramda en giymeyi düşünüosunuz ben kilo almadım ama karnım belli olmaya başladı bariz göbeğim çıktı aslında erken ama.pantolonlarım falan sanki sıkıyo rahatsızlık hissediyorum sizde durumlar nedir?
slm kızlar bu aralar bayağı sorunlarım vardı hiç fırsat bulup giremedim bebeğim 10 haftalık oldu ama sağlığından şüphe ediyorum çünkü bir haftadır evlenmeden önce ödemeyi unuttuğum bi kredi kartnın 4.500 tl borcunun biriktiğini öğrendim eşim ödemeye yanaşmadı babamaların durumu müsait değildi ödemek için resmen ortada kaldım konuşup anlatacak başka kimsem yoktu o yüzden size yazıyorum bir haftadır hiçbişey yemiyorum ve sürekli ağlıyorum bebeğim etkilenirmiş bu durumumdan bilmiyorum çok korkuyorum ona bişi olacak diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?