Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

Sevgili hamiş arkadaşlarım aranızda Ankara da olup doktor tavsiyesinde bulunacak birileri varmı. Doğumum orda olacak inşallah. Dışarda ayrı bir muayenehanesi olan ve özel hastanelerle anlaşmalı bir doktor tercihim. Bunun nedenide takibimi yapan doktorun doğumumada bizzat girmesi. Eğer özel hastanede direkt bir doktor bulsam, o gün kim nöbetçiyese o doktor doğuma giriyor diye biliyorum?

canım ben dr.ahmet bostancıya gidiyorum çok iyi bi doktor.özel muayenehanesi var.doğuma bizzat giriyo özel hastanelerle anlaşması var. muayene ücretide çok uygun.tavsiye ederim yani.

günaydın dünyanın en tombik bebişlerinin anneleri
neler yapıyorsunuz ben 11 haftalık oldum ama hala iştahım açılmadı bu bebek nasıl kilo alacak bilmiyorum:emir_bebek:
hakkımızda hayırlısı

merhaba arkadaşlar bende aranıza yenı katıldım 11 haftalıkız canım benıde eklermisin

rabbim hayırlısınla sağlığınla sıhhatınle bebişlerimizi kucagımıza almayı nasıp eylesin...

canım benımde cuma gunu 2li testım var aynı heyecan bende de var testtınde sonucu sanırım hemen cıkmıyomus dımı?

ekledim cnm,

benimki de cuma.. ense kalınlığını o anda ölçtüğü için onu hemen söylüyormuş fakat kan sonucu hemen çıkmıyor tabi canım.. bizim de bayram giriyor ya araya, inşallah sonucu bayramdan sonraya kalmaz canım yaa, çatlarız valla :91:

günaydın dünyanın en tombik bebişlerinin anneleri
neler yapıyorsunuz ben 11 haftalık oldum ama hala iştahım açılmadı bu bebek nasıl kilo alacak bilmiyorum:emir_bebek:
hakkımızda hayırlısı

off aynı durumdayız, çok acıkmış gibi hissettiğmde bile azıcık yiyince hemen doyuyorum..

3 ayda 2 kilo verdim

aslında seviniyorum da bi yandan :78:

BNMDE mide bulantısından canım hiçbişi istemio hep kuru şeler yiyorum ama inadına çok acıkıorum hatta o kadar acıkıorumki açlıktan uyuyamıorum bile :( her gece sahura bile kalkıorum açlıktan yaa bu nasıl bişi anlamadım... inş bu durumda düzelir bir ay sora :( o kadar midem bulandıı halde hiç kilo veremedim hatta bi kilo aldım sanırım

ekledim cnm,

benimki de cuma.. ense kalınlığını o anda ölçtüğü için onu hemen söylüyormuş fakat kan sonucu hemen çıkmıyor tabi canım.. bizim de bayram giriyor ya araya, inşallah sonucu bayramdan sonraya kalmaz canım yaa, çatlarız valla :91:

canım cuma günü inşlh hayırlı haberlerle geliriz buraya paylaşırız benım 2. hamileliğim meleğimi 8 haftalıkken kalp atıslarını duyamadıgımız ıcın kurtajla alındı ve sımdı en ufak bırseyde telaslanıyorum içim içime sıgmıyo evet sonuc ıcın araya bayram gırıyo ama sonucta pozıtıf olsunda bekleyelım tatlım yaa

BNMDE mide bulantısından canım hiçbişi istemio hep kuru şeler yiyorum ama inadına çok acıkıorum hatta o kadar acıkıorumki açlıktan uyuyamıorum bile :( her gece sahura bile kalkıorum açlıktan yaa bu nasıl bişi anlamadım... inş bu durumda düzelir bir ay sora :( o kadar midem bulandıı halde hiç kilo veremedim hatta bi kilo aldım sanırım

aynı dert bende de var sureklı mıde bulantısı ve yanma var hep yatasım var ve dedıgın gıbı sureklı yemek ıstıyorum ve 2 kılo aldım yaa nasıl aldım anlamadım gıttı bıde dr en fazla 15 kılo dıyo nereye 15 ya 30 kılo alıp doguma gırmessek ıyı bu gıdısle nasıl alıyom anlamıyom kı :)))

canım cuma günü inşlh hayırlı haberlerle geliriz buraya paylaşırız benım 2. hamileliğim meleğimi 8 haftalıkken kalp atıslarını duyamadıgımız ıcın kurtajla alındı ve sımdı en ufak bırseyde telaslanıyorum içim içime sıgmıyo evet sonuc ıcın araya bayram gırıyo ama sonucta pozıtıf olsunda bekleyelım tatlım yaa

amin canım önemlisi o zaten sağlıklı haberlerini alalım da..

ilk bebeğin için üzüldüm :( ama bak Allah aratmamış ikinciyi vermiş sana, inşallah sağ salim kucağına da alırsın canım.. :54:

stres yapma biliyosun bebeklerimiz artık hissediyorlar, korkunca ya da üzülünce vücudumuzun salgıladığı hormonlar onları da etkiliyor.

aynı dert bende de var sureklı mıde bulantısı ve yanma var hep yatasım var ve dedıgın gıbı sureklı yemek ıstıyorum ve 2 kılo aldım yaa nasıl aldım anlamadım gıttı bıde dr en fazla 15 kılo dıyo nereye 15 ya 30 kılo alıp doguma gırmessek ıyı bu gıdısle nasıl alıyom anlamıyom kı :)))

aynen yaa bu açlıkla gidersem zaten 65 kilo hamile kaldm 100 kiloyla doğuma girerm artık... gerçi şu bulantılar geçsinde başka bişi istemiorum :(

hep diyorum zaten, nisanda yeni topik açıcaz, aynı 132 kişi ile, topiğin adı:

"DOĞUMDAN SONRA KİLO VERMEK İSTEYEN MART 2012 ANNELERİ"

:56::56::56:

kızlar bende yeni giriyorum foruma.hamileyim 5 haftalık fakat benim durumumpek iç açıcı değil.doktor rahmimin kalp şeklinde olduğunu söyledi.ben de biraz araştırma yaptım.erken doğuma veya düşüğe sebep oluyormuş.ne yapacağım bilemiyorum.sevinemedim bile.

canım merak etme benımde rahmim kalp şeklindeymiş dr öyle dedi bende önemlimi dedim çok nadir erken doğum riski var dedi bu normal rahimde olsa var zaten o yuzden hıc kafana takma ben oturup aglamıstım bıle netten gırmedııgım sıte kalmamıstı ıcını ferah tut canım

Artık kilo alımları başlayacak tabi arkadaşlar buna hiç bozulmayalım.Benimde son 4-5 gündür iştahım açıldı sayılır,bulantım falan zaten yoktu ama iştahsızlık vardı hep,onu da atlattık heralde.
Benimde bu hafta ikili testim var,ama ben haftaya gidicem biraz daha geçerse cinsiyeti belli olur diye beklemek geliyor içimden,ama bir o kadar da merak ediyorum bebeğimi.1 hafta daha sabretsem çok güzel olacak:>

Son düzenleme:
Artık kilo alımları başlayacak tabi arkadaşlar buna hiç bozulmayalım.Benimde son 4-5 gündür iştahım açıldı sayılır,bulantım falan zaten yoktu ama iştahsızlık vardı hep,onu da atlattık heralde.
Benimde bu hafta ikili testim var,ama ben haftaya gidicem biraz daha geçerse cinsiyeti belli olur diye beklemek geliyor içimden,ama bir o kadar da merak ediyorum bebeğimi.1 hafta daha sabretsem çok güzel olacak:>

tam kaçıncı haftadasın tatlım?
14ü de geçirme ikili sonuç vermiyor o zaman

Kızlar günaydın.... Cumartesi günü ikili taramamın kan sonuçlarınıda aldım. Temiz çıktı. Herhangi bir tehlike yokmuş. Içim dahada rahatladı...birde cumartesi günü kumaşcıdan mermer şahi bezi aldım. Hani şu yumuşacık olan varya ağız silmek, kurulamak için... şimdilik kıyafet ve ya herhangi birşey almaya korkuyordum ama bari ağız bezleri kesip kenarlarını yapimm dedim... Yaparken insan nasıl huzur buluyor anlatamam. Birini bitirdim yıkadım ütüledim bakalım yumuşak olcak mı diye. çok enteresandı... Mis gibi bebek kokuyordu...

Kızlar günaydın.... Cumartesi günü ikili taramamın kan sonuçlarınıda aldım. Temiz çıktı. Herhangi bir tehlike yokmuş. Içim dahada rahatladı...birde cumartesi günü kumaşcıdan mermer şahi bezi aldım. Hani şu yumuşacık olan varya ağız silmek, kurulamak için... şimdilik kıyafet ve ya herhangi birşey almaya korkuyordum ama bari ağız bezleri kesip kenarlarını yapimm dedim... Yaparken insan nasıl huzur buluyor anlatamam. Birini bitirdim yıkadım ütüledim bakalım yumuşak olcak mı diye. çok enteresandı... Mis gibi bebek kokuyordu...

Ne beziylmiş o öyle hiç duymadım.Bir de ne amaçla kullanacağını açık açık yazar mısın?

tüylerim diken diken oldu.. daha 6 ayımız var o kokuyu içimize çekmemize :emir_bebek:
ikiliyi atlatmana sevindim canım, darısı bizlerin de başına inşallah...

tatlım çok sevindim testının sonucu guzel cıkmasına test sanucun kac gunde cıktı canım

Ne beziylmiş o öyle hiç duymadım.Bir de ne amaçla kullanacağını açık açık yazar mısın?

yumuşak tülbentlik bezle yapmıştı oğluma annem.kusarsa yada salyası akarsa silmek için ağız bezi.birde popo bezi:)) yapmıştı annem o bezlerle o da kakasını yaptığında önce ıslak mendille temizliordum sonrada o yumuşak bezi ıslatıp suyla siliyordum.hiç pişik olmadı.bakalım yeni bebişimizde neler denicez görcez Allah kısmet ederse :)))

yumuşak tülbentlik bezle yapmıştı oğluma annem.kusarsa yada salyası akarsa silmek için ağız bezi.birde popo bezi:)) yapmıştı annem o bezlerle o da kakasını yaptığında önce ıslak mendille temizliordum sonrada o yumuşak bezi ıslatıp suyla siliyordum.hiç pişik olmadı.bakalım yeni bebişimizde neler denicez görcez Allah kısmet ederse :)))

Anladım canım.Teyzem de yeğenimin poposunu ılık bezle siliyordu pişik olmasın diye.Ben de bulabilirsem alayım ii olacak.

Back