Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

İyi dileklerin için çok teşekkürler...
İyi düşünmeye çalışıyorum elimden geldiğince.

benimde senin gibi bir tanidigim var,4 dusuk yapti,simdi doktor dinlenmesini soyledi bir donem.. merak ettim o sen misin diye :) nerden yaziosun canim? bu arada dualar seninle, telas yapma, sende kalcak bebegin. eger uzulursen dusermi diye o daha kotu.. Allah yardimcin, yardimcimiz olsun..

Son düzenleme:

sağol cnm benim önerilerin için denemediim şey klmadı ama yok işte

canım sen de hoşgeldin, hamişlerimiz artıyor kızlarrr

listemiz;

1. quiter
  2. gunes_86
  3. mayaaaa
  4. malkoc_ga
  5. casper87
  6. celinns
  7. curious82
  8. tedirgin_

KIZLAR MERHABA BENDE ŞUAN 9 HAFTA 3 GÜNLÜK HAMİLEİM DOĞUM 21 MART GÖRÜNÜYOR.HEPİNİZE DUACIYIM İNAŞŞALLAH HAYIRLISIYLA ALACAĞIZ KUCAĞIMIZA EVLATLARIMIZI....

Arkadaşlar kabızlık için ben de meyvenin yararını çok gördüm.Normalde hava değişikliğinde bile hemen kabızlık sorunum olurdu,çok çekerdim.Ama Allaha şükür hamilelik döneminde hiç olmadım düzene bile girdim desem yeridir.Meyve + bol sıvı:>Ama hemen ilk günden de sonuç beklemeyin,sabredin ve pozitif enerjiyle bunu yenmeye çalışın.Belki güleceksiniz ama kabızlıkta psikoloji de önemli:>

Son düzenleme:

Şişkinlik ve kabızlık bende de var. Çok rahatsız edecek düzeydeyse dr a sormak mantıklı. Ben sormuştum doktorumda normal olduğunu söyledi. herhangi bir ilaç vs vermedi. Fakat sabahları aç karnına kayısı yemek.., su ve sulu posalı gıdaları bolca tüketmenin faydası oluyor. ve tabiiki daha fazla hareket etmek. Kan da büyük ihtimal zorlanmadan kaynaklıdır.

canım rabbim onu içine yerleştrdyse ve ömür verdiysee inşalalhh sığdırırda büyütrdee merak etme olur muu?Benim teyzemin gelini de çift rahimliymişş 6 ayllık doğum yaparsın dedilerr şuan 6,5 aylık hamile ve doğum belirtsi yokk onada çoçuk büyüdkçe sığmaz ve çıkmak ister demişlerdi aa rahatı çok iyi maşallahh o yüzden yüreğini ferah tut ve hayırlısını iste allahtann

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba güzel anneler;

Cuma sabahı artık ayda bir olan rutin kontrolüme gittim. Bir ay önce küçücük yumurtacığım büyümüş bir bebek olmuş kolları bacakları suratı herşeyi belli. 12. haftayı bitirmişim ve 6.5 cm miş. Doktorum yüksek ihtimalle erkek olduğunu ama kendimi şartlamamam gerektiğini daha küçük olduğu için değişebileceğini söyledi. Hamişliğim boyunca hep acaba cinsiyetini öğrendiğim gün ne hissedeceğim diye düşünüyordum. Doktorum pat diye söyleyince hiçbirşey hissedemedim sadece sağlıklı olsunda kız olsun erkek olsun farketmez dedim. Varmı aranızda cinsiyet ihtimalini öğrenmiş olan güzel hamişler

ben denizliliyim senin tanıdığınla bir ilişkim var mı bilemiyorum. Sen nerden katılıyosun foruma? Bu arada hamileik haftamız aynı sanırım!

Hayatım evet senin söylediğin rahimde perde. Ben hamilelikten önce ondan ameliyat oldum.
Benim tedaviyle olduğu için rahim filmi çekilmişti ve orda söyledi doktorum.
Sorduğumdaysa erken doğuma ya da düşüğe neden olabileceğini söyledi. Umarım sende öyle bir sorun olmaz.
Dediğin gibi başka bir doktora daha git ve kesin sonuç al. İnşallah öyle bişey yoktur.

Sevgili hamiş arkadaşlarım aranızda Ankara da olup doktor tavsiyesinde bulunacak birileri varmı. Doğumum orda olacak inşallah. Dışarda ayrı bir muayenehanesi olan ve özel hastanelerle anlaşmalı bir doktor tercihim. Bunun nedenide takibimi yapan doktorun doğumumada bizzat girmesi. Eğer özel hastanede direkt bir doktor bulsam, o gün kim nöbetçiyese o doktor doğuma giriyor diye biliyorum?

Rüyasu ben Ankara'dayım. Doktorum Özlem Uzunlar. Zekai Tahir Burak Doğumevinin Başhekim Yardımcısı. Çok sevecen bir doktor. Tunalı Hilmi Caddesinde muayenehanesi var. Cuma günü kontrole gittim. Ultrasonda bebeğim hareketlendikçe benden daha çok heyecanlandı valla. Ben tavsiye ederim. İstersen google'da bi arat doktor ismini belki yorumlar falan bulabilirsin, bilmiyorum. Ben tavsiye üzerine doktorumu seçmiştim. Bir de Zekai Tahir'in doktoru olmasını istiyordum. Çünkü doğumda bi sorun olduğunda Ankara'da hangi hastanede olursan ol, sevk edileceğin hastane burası. Zübeyde Hanım Doğumevi bile bazı durumlarda Zekai Tahir'e sevk etmek zorunda kalıyor. Özlem Uzunlar'da karar kılmasan bile Zekai Tahir'den doktor seçmende yarar var. Kolay gelsin.

selam ben de ankaradayım, 8-9 haftalık hamileyim, şimdiye kadar evime yakın olduğu için zekai tahirde ilk kontrollerimi yaptırdım, ikili teste kadar özel muayeneye para vermek istemedim, bir de şükür sorunsuz bir hamilelik geçiriyorum. Ama zekai tahir ile ilgili çok güzel şeyler okumadım o yüzden doğumda orayı tercih eder miyim bilmiyorum, o kadar kararsızım ki anlatamam. Arkadaşım da hamile ve balgattaki ufuk üniversitesi rıdvan ege hastanesini aramış, o kadar cüzi bir fark alıyorlarmış ki, muayenede 10 lira, doğumda 300 lira gibi, bakalım belki orası da olabilir, ama çok kararsızım yani. hepimize kolay gelsin.

Çok güzel ve uzun bir liste. Benide eklermisiniz.27 Mart ta inşallah anne olacağım. Şuan 8+5 olduk.
Elinize sağlık...

günaydın fıstık annişler

listemize aramıza yeni katılanları da ekledim, 130 kişi olduk

martta cidden nüfus patlaması olcak :90: çocuklarımız belki okul arkadaşı, belki de dersane arkadaşı olcaklar...

nasıl geçti haftasonunuz?? ben bolca dinlenmeye çalıştım, haftaya bayram tatili var
bu hafta çabuk ve rahat geçsin istiyorum ama tabi bakalım işler benim peşimi bırakacak mı :)

bu hafta ikili testim var, bunu da sağ salim atlatırsak içim rahatlayacak..

maşallah baya olmuş hakikatten oda buraya katılabilen 130 kişi katılamayan nice si vardır belkide :)))
benim hafta sonum her pazar olduğu gibi koşturayla geçti eşim sağolsun pazarları iftara misafir davet eteyi çok seviyor bende ağırlamayı ama sonrasında hayfı gine benden çıkıyor millet dağıldıktan sonra bende dağılmış bi şekilde kalıyorum bide cumardeti akşamından iftardan sonra çayada misafir vardı hepten helak oldum bayramında yoğun geçeceğini biliyorum allah misafirsiz lerimi eksik etmesin de bide yorulmasam daha bi keyif alıp ağırlıyca misafirlerimi :))
dün bacımın doğum günüydü bide ona hediye almaya gitik kendine bişi istememiş bende bebişine 40 kında giymesi için çok şirin bi elbise aldım neler yapmışlar ya bebiş mağazasına girip 0 yaş reyonuna gittiğimde neye bakacağımı şaşırdım hele bi kız kıyafetleri varki aklım gitti benimki bi netleşsin stok yapacağı tabiri caizse allahın izniyle tabi :)) :82:

merhaba arkadaşlar bende aranıza yenı katıldım 11 haftalıkız canım benıde eklermisin

rabbim hayırlısınla sağlığınla sıhhatınle bebişlerimizi kucagımıza almayı nasıp eylesin...

canım benımde cuma gunu 2li testım var aynı heyecan bende de var testtınde sonucu sanırım hemen cıkmıyomus dımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…