napcas biz yaaa... acıkmasam sorun diil yemekte yemiim ama çok acıkıorum bide acıkınca daa çok midem bulanıo halsizleşiorum bideşimdi ne yesem ii gelir acaba ,işyerinde de insanın her istedii bulunmuoki keşke evde yatıp dinlensem 3 ay[/QUOT
hiç bilmiorum inandoktor 4 ay böle sonra düzelirsin dedi ama herşeyin hayırlısı.. bendede çok halsizlik var ve hep uyumak istiyorum...
Kızlar mrh.Bir sorum olacak.3 gün önce doktora gittiğimde 9+1 görünüyor dedi.Ama gebelik hesaplarına göre o gün 10+2 olması gerekiyordu.Doktor bu konuda bir şey söylemedi.Bir daha gittiğimde sorucam.1 hafta geriden gitmesi normalmi kızlar?Endişelendimde biraz...
günaydın kızlarrr uyku istiyorum ben yaaaaaaaaaa
günaydın kızlarrr uyku istiyorum ben yaaaaaaaaaa
e uyuyamıyorsun,sebep nedir?
Uyuyamıyor musun tatlım hayırdır?
Uyku problemim yok Allah'tan.Ama benim rüyalarım çoğaldı hamileliğimden beri öyle şeyler görüyorum ki anlatamam,hele bugünkü çooookkomikti.Bir de dün markete gittim biber salçası alsam mı almasam mı diye düşündüm ve almadım,bu gece rüyamda ekmeğin üzerine biber salçası sürüp bir yiyişim vardı ki sormayın.Bugün markete inince ilk işim biber salçası almak olacak
:)))) çok komik bu hallerimiz yaaa
bulantılar bitti ama kramplar fena.. sabahları esnerken kesin bacağıma kramp giriyor kasılıp kalıyorum inliyorum resmen
bazen de karnıma giriyor kramp o zaman çok korkuyorum işte
ayy biber salçası çekti canım be
Bir kitapta okumuştum canım kasılmalar varsa anne adayı daha çok kalsiyum almalıymış. Aklınızda bulunsun. süte peynire hücummm
Kızlar mrh.Bir sorum olacak.3 gün önce doktora gittiğimde 9+1 görünüyor dedi.Ama gebelik hesaplarına göre o gün 10+2 olması gerekiyordu.Doktor bu konuda bir şey söylemedi.Bir daha gittiğimde sorucam.1 hafta geriden gitmesi normalmi kızlar?Endişelendimde biraz...
hayırlı olsun canım ya,biz de inanmamıştık doktora gebelik muammasını çözmeye gitmiştikkiiiiiii hamileymişim:>İlk öncelerde gerçekten insan inanaıyor,ben şükrediyorum ilk zamanlar düşürmediğime bebeğimi.:><<<<<<ama alışıyorsun zamanla ve inan okadar mutlu oluyorsun ki her sabah onunla birlikte uyanmak,onun için yemek yemek,harika duygular inan.Allah herkese hayırlısıyla tattırsın inşş:>
bir kitapta okumuştum canım kasılmalar varsa anne adayı daha çok kalsiyum almalıymış. Aklınızda bulunsun. Süte peynire hücummm
merhaba canım bu haftalarda bebişinin geriden gelme ihtimali yok canım çünkü doktor utrason ölcümleriyle bebişinin kaç haftalık olduğunu ölcüyor öyleki ben 10+1 de gittiğimde 11+0 dedi 12+4 te de 12+1 çıktı :) endişe etme bağzen regli tarihine yakın dölenmede olabiliyor yani geç dölenme deniyor bu duruma ilerliyen haftalarda zati aradaki farkı hemen dolduruyo bebişler bende olduğu gibi birden 1 hafta ileri atabiliyo geri kalabiliyor bu durumlar normal dedi benim doktorum endişe etmene gerek yok içini ferah tut bol bol dinlen ve sıvı al inşallah bebişini sağlıcakla kucağına alırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?