kıalar hepinize günaydın dün butun gece zeynep kamıldeydım ıdrar testı yaptılar ultrasondan bebege baktılar karında kalp atıslarını duyamadı doktor ve alttan ultrasonla baktı cıktıgımda annem ultrasonun alttan yapılmasının zararlı olduunu söyledı ve aklım karıstı sızede alttan bakıldımı hıc bıde mıde bulantılarım ıcın metpamid verdi kullanan var mı aranızda
kıalar hepinize günaydın dün butun gece zeynep kamıldeydım ıdrar testı yaptılar ultrasondan bebege baktılar karında kalp atıslarını duyamadı doktor ve alttan ultrasonla baktı cıktıgımda annem ultrasonun alttan yapılmasının zararlı olduunu söyledı ve aklım karıstı sızede alttan bakıldımı hıc bıde mıde bulantılarım ıcın metpamid verdi kullanan var mı aranızda
günaydın hamişler,
yoğun bir iş günü bekliyor beni bugün, kendimi motive etmeye çalışıyorum sabahtan beri
bugün ne giyicem krizi yaşadım resmen, hiç bir kumaş pantolonum olmuyor, takımlarımın altları olmayınca üstlerini de giyemiyorum
gömleklerim kapanmıyor...
tartılıyorum kilom aynı değişiklik yok ama kocaman bir göbek yaptım ki sormayın
en sonunda oturdum ağladım, eşim geldi gel beraber seçelim dedi, bol bi pantolon bulduk sonunda, bol da bi gömlek öyle giydim geldim :90:
biraz daha büyüyünce işe gelirken ne giycem krizi iyice artacak
hoşgeldiniz yeni gelen hamişlerimiz,
bebişkolarınız hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alın inş...
ilk sayfadaki listemize eklendiniz, toplamda 120 kişi olduk kızlar maşallah bizeeeee wuhuuuuuu
ben neden yokum:2:
Varsın canım bi daha bak
zaman geçmiyo gibi gerçekten, en güzel zamanları 5-6 aylıkkenkiymiş..
hem bebeği hissediyosun hem hareketlerin henüz kısıtlanmıyor
Varsın canım bi daha bak
zaman geçmiyo gibi gerçekten, en güzel zamanları 5-6 aylıkkenkiymiş..
hem bebeği hissediyosun hem hareketlerin henüz kısıtlanmıyor
Ben de yokum listede
Hem ben bugün ikili test sonucumu alıcam
merhaba kızlar nasıl sınız umarım iyisinizdir..
ben çook çook ma çook iyiyim hastaneden geliyorum hormon test sonuçlarımı alıp doktoruma gösterdim..
yaş riskim 887 de 1 ihtimal ken kan değeri ile 2280 de 1 ihtimal çıkmış bu değerlere ek olarak utrason ölçüüde dahil olunca 10.000 de 1 ihrimal olarak yorumluyoruz bunu dedi doktorum yani çok ama çok düşük bir ihrimal dedi.
eevit ve demir solisyonu alamadığım için hap olarak gyno denen bir demir ilacı verdi eleviti günde 1 kere al ama demiri şimdilik arada bi al takıl öyle dedi 18 haftadan itibaren düzenli alacağın için şimdilik çok eksiğin yok hem bünyeyi alışıralım hemde olası bir deir eksikliğini blok layalım dedi :)) 22 haftada da 2. düzey utrason taraması için randevü vereceğim gine aynı doktor bey bakacak dedi :)) inşallah silerde benim gibi güzel güzel haberler alırsınız kızlar dualerım sizinle rabim melek lerimizi korusun :)) öptüm hepinizi
sevcanım gözün aydın çok sevindim, sen rahatladın hadi darısı bizim de başımıza...
artık düşük riskimiz de çok çok azaldı. ikili testleri de atlatırsak inşallah bebişlerimize kavuşacağız..
doktora gittm bebek görünmedi haftaya gel dedi görünmezse boş gebelik dedi ben çok kötym aslıııııııııııııııııııı
sevcanım gözün aydın çok sevindim, sen rahatladın hadi darısı bizim de başımıza...
artık düşük riskimiz de çok çok azaldı. ikili testleri de atlatırsak inşallah bebişlerimize kavuşacağız..
canım hiç üzülme bebişin orda bence aynını banada demişti doktor üstelikte 6 haftalıktım boş kese olabilir dedi 1 haftayı zor geçirdim ama sonra bi baktıkki ordaymış büyümüş nasıl ağlamıştım kalp atışını görünce hiç üzülme bebeğin seni üzmez seninki kaç haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?