ahh evet evet göğüslerim falaket sızlıyo dokunulmuo bile . inşallahh değerin artar inşallah herşey yolunda gider alırız kucağımıza gerçi ben inanamıyorum gerçekten vrmı yokmu diye sanırım görünce anlıycamm:) midemiz bulanmasın hiç bi şikayetimiz olmasın allahım inşallah
benim en çok korktuğum bulantıbide ranacım sen neler yiyosun napıosun ben pek bişey bilmiyorum açıkçası süt yoğurt meyve patlayana kadar yiyorum varmı bildiğin özel şeyler:) sigarayıda bıraktım bi nefese muhtacım:) mesela akşam cips yedim yemekte gazoz içtim mesela hamile kadın ne içsin sadece ayran ve sumu
hımm tamam canım çok sağol değerlerini öğrenince bildir olurmu?
Canım ben kesemi 5+2 de gormustum degerim kactı bilmiyorum ama seninki ne kadarlık?
kızlar birde son 2 gündür akıntım war benim sizlerde de oluyor mu ????
akıntım adet tarihimin öncesinden beri hala var bazen az bazen yoğun
Benimki kendi hesabima gore 4+3 haftalik...Belkide dedigin gibi kan degerimle degilde haftama gore beklemeliyim keseyi
Kizlar sizin akintilariniz ayiptir sormasi ama ne renk ya ??? Benimki acik pembe olarak basladi simdi kahverengiye donustu...2 gunde bir doktor kontrolundeyim...Henuz cok kucuk oldugu icin doktorda tam yorum yapamiyor bu kahverengi akintinin sebebinin ne olduguna...kimi hamilelerde goruluyormus ama stress olmamak elde degil...Yarin tekrar gidicem doktora guzel haberlerle donerim insallahh... :85:
kızlar yeni katıldım kk ve bu gruba hemen dahil etmeliyim kendimi dedim bende 30 haziranda ögrendim hamileyim henüz doktora gitmedim.bana göre 4.cü haftam bitti bugun, doktor hesaplayışına göre 6.cı haftam bitti.bakalım doktor ne dicek halen inanamıyorum hem şaşkınım hem mutluyum 9.cu aydaymış keramet.uzun lafın kısası şubat sonu mart başı gözüküyor dogum sanırım :)))
uzel :))))ben hamile olduğumu öğrenince üye oldum anne olduğumu öğreneli 5 gün oldu çok mutluyz sizlerlede paylasmak istedim hanımlar herkes sağlıklı evlatlar alır insallah kucağına
Bende hamileliğimi 29 haziranda adet tarihime 2 gün kala idrar testinde öğrendim.30Haziranda bhcg değerim 131,9 çıktı.Benim 2.hamileliğim oğlum 8 yaşında ve 2.çocuğa karar verdiğimiz ilk ay hamile kaldım.Sat.4 haziran.Bu arada gittiğiniz hastaneleride yazarsanız bana fikir vermiş olursunuz.Doktor arayışındayım.şimdiden tşk.
canım benim akıntım beyaz bi akıntı hani yumurtlamadan sonraki akıntı gibi arada bi oluyor çok aşırıda değil ....
inş hakkında hayırlısı olur yarın güzel haberler werirsin bize......
gunaydınnn guzel anne adaylarııııı nasılsınızzzz umarım guzel bı gunle gune baslarızzzz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?