olmazmıı canım bende aynını yaşıyorum sürekli şişkin bir göbüşle geziyorum karnıma kramplar giriyor sıkıntıdan bazen ishal oluyorum daha 9+5iz bakalım ne kadar sürecek bu dönem akşam yemeğinden sonra mutlaka 20 dk yürüyüş yapıyorum o bayağı iyi geliyor tavsiye ederim.90:
evet antalyadayım merkezde sen neresindesin
slm canım....valla bende zor buldum....umarım bulamamış arkadaşlarımız yoktur....bu arada 8+4 oldum....mide bulantılarım ara ara devam ediyor...çıkarmıyorum şimdilik bakalım....sadece bir gün çok kötü oldum....hazımsızlık var sürekli ne yesem midem doluyor hemen.....bayramdan sonra ikili test için gidicem....görüşürüzzzzzz
:)) hoşgeldin aramıza canım tebrik ederim :)
arkadaşım kusmanın ya da bulantının çaresini bulamadımbu gece hep banyodaydım, anneme gitmiştim güzel bir yemek yedim, eve geldim ki o güzel yemek resmen ızdırabım oldu. boğazım tahriş olmuş durumda zor yutkunuyorum. bi de boğazımdan aşağısını sanki kazma kürekle kazıyorlar çok değişik bi ağrı batıyo gibi. kusmaya bulantıya alışmıştım ama bu daha da kötüymüş
merhaba kızlar...
uzun zamandır giremedim yolculuk falan ancak..ya benimde içim içimi yiyor ultrasonda bebeğim sata göre önce 2 gün küçük çıktı sonra 4 gün daha sonra gitmedim bu cuma randevum hem ikili test yapılacak.acaaba böle devam edermi gelişim geriliğinden korkuyorum.allah korusun.gerçi ultrason farkı olabilir.rabbim yavrularımızı bize bağışlasın annelik içgüdüsü ne kadar çabuk yerleşiyor insana. bide benim ilk düşüğümden sonra şans eseri rahim ağzı kanseri oldugumu öğrendim ameliyatlar falan tekrarlarsa rahmimi alabilirler.hamile kalmak için aşılarımı ve kontrollerımı iptal ettim.allah hepimize sağlıklı sıhatli eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar versin...
aminn canımmm benim bildiğim bi haftalık gerilik mühim dilmiş benmde geçen gittiğimde 4 gün küçük çıkmıştı vala hiç önemsemedim bu gittiğimde arayı kapatmış bi günde fark atmış bence herşey bizim kafamızda bitiyo gerilikte ilerilikte nolur doktor kötü şeyler sölemedikçe bişeyleri kafnıza takmayın takmayalım bol bol dua
selamün aleyküm kızlar..
hastaneden geliyoru ikili test oldum rabime çok şükürler olsun utrasonda gayet iyi dedi bakan doktor ve çok keyifli geçti doktor amcasını baya uğraştırdı bebişim ensesini ölçtürmüyordu doktorda ne yaparsan yap ölçeceğim bu saatler bile alsa bekliyorum diye espisi falan yaptı çok keyifliydi hele birde güzel şeyler de söyleyince doktor insan dahada bi keyifleniyor tabi.
şimdi sadece hormon testlerim kaldı ve perşembeyede onları alacağım hormonlarıma güveniyorum allahın izniyle 1 yıl evvel detaylı tarama yaptırmıştım inşallah hamişlikten dengelerinde bi değişim olmamıştır. folik asiti ve progestanı bırak dedi bana birde 12+4 olmuşsun daha içmenin bir mantığı yok dedi. kızlar inşallah sizlerde güzel haberler verirsiniz rabim hepimizin yardımcısı olsun inşallah öptüm hepinizi...
merhaba kızlar...
uzun zamandır giremedim yolculuk falan ancak..ya benimde içim içimi yiyor ultrasonda bebeğim sata göre önce 2 gün küçük çıktı sonra 4 gün daha sonra gitmedim bu cuma randevum hem ikili test yapılacak.acaaba böle devam edermi gelişim geriliğinden korkuyorum.allah korusun.gerçi ultrason farkı olabilir.rabbim yavrularımızı bize bağışlasın annelik içgüdüsü ne kadar çabuk yerleşiyor insana. bide benim ilk düşüğümden sonra şans eseri rahim ağzı kanseri oldugumu öğrendim ameliyatlar falan tekrarlarsa rahmimi alabilirler.hamile kalmak için aşılarımı ve kontrollerımı iptal ettim.allah hepimize sağlıklı sıhatli eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar versin...
canım çok güzel çıkmış herşey, keyfin yerinde belliki çok sevindim :)
nerede yaptırdın testi, yapan doktorun ünvanı neydi ve neye ne kadar para ödedin?
benim devam ettiğim hastanede 213 tl, daha önce gittiğim hastanede prof yaparsa 300 tl imiş, fiyatlar çok yüksek geldi diğer konularda fiyat yazan arkadaşlar olmuş 40-50 tl ler konuşulurken bu fiyatlar rahatsız etti beni...
sorma canım keyfim yerinde perşembe günü de kan tahlillerini alacağım. ben üsküdar çengelköy de olduğum için çengelköy safa hastanesine gidiyorum doktor bey de uzman bıranşlıydı dışardan geliyor randevülü yani normalde benim doktorum bayan vezneden aldığım fişlerde doktorumun adını görünce o yapacak sandım odaya girince erkek doktor olduğunu farkettim ama sorun etmedim doktoru. ben 100 tl ödedim bide vizite açılışı için 20 tl toplamda 120 tl ye yaptırdım tamamını perşembe gittiğimde de kontrol olarak geçeceği için kendi doktoruma ücretsiz muayene olacağım. umarım hepinizde benim gibi keyifli geçirirsiniz testlerinizi giderken rabim biliyor ya dizlerim titredi ya sendromluysa diye ama mevlam dualarımı kabul etti şimdilik bir sorunyok bundan sonrada olmaz inşallah. rabim hepimizin meleklerini korusun bizlere bağışlasın inşallah...
teşekkür ederim rabbim herkese annelik duygusunu tattırsın inşallah.benim gebeliğim kasık ve bel ağrısı dışında güzel geçiyor.mide bulantılarım yok.birde son iki hafta da 3,5 kilo aldım.şu an 2,5 aylık hamileyim.
rabbim herkese nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?