Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

canımmm günaydın, doktorumun söylediğine göre normalde 1500 de gözükürmüş, ama bazen haftalarca gözükmediğide olabilirmiş.. çok nadiren de bebeği çok isteyen ama olmayan annelerde yalancı gebelik olunca kanda çıkıyor fakat kese oluşmuyormuş.. bu da gebelik yok anlamına geliyomuş..
seninki göstermiyor kendini gizemli kahramanın, beklemek de zordur tabi canım doktorun ne dedi ne zaman tekrar bakacaksınız?

canım geçmiş olsun dikkat et kendine bu aylar çok önemli kızlar dikkatli olmalıyız, ama korkma o orda sapasağlam duruyordur

28 kiloyu verebildin mi canım? baya almışsın, benim bildiğim ortalama her ay 1 kilo almak lazım

canım sorma ya nasıl dustum halen anlamadımm. ama bısey olmadı bıraz karnım agrıdı o kadar

28 kıloyu verdım tatlım hatta hamıle kalmadan oncekı kılomun altına dustum :)))

kızlar siz de hemen karnınız şişsin hamile kıyafetleri giyelim istiyomusunuz?

karnımızın şişmesine daha çok var sanırıım

Ay evet yaaa...simdiden gidip bir suru hamile kiyafeti almak istiyorum...Hele su onunde bebek resmi olan t-shirtler yokmu bitiyorum onlara :)) Ama biraz daha bekliicez sanirim...Isin kotusu yazin daha sismemis olucaz , kisin sisicez...kisinda o t-shirtlerden giyemiicem

Doktor pazartesi tekrar cagirdi...Bende bi yandan cok ayakta kalinca kahverengi akintilarda oluyor , bu yuzden gebelik saglikli ilerliyor mu diye B-HCG'yi bir sure takip edicez...Diger yandanda gizemli kahramanimin kesesini gormeye calisicaz iste :) Bu arada o kadar cok su iciyorum ki bebegim direk yuzucu olarak dogacak sanirim ....Oyle iste heyecanli bekleyis devam ediyor... Insallah hersey yolunda gider...

Canım ben kesemi 5+2 de gormustum degerim kactı bilmiyorum ama seninki ne kadarlık?

guıter canım gıyerız kız gene neden gıyemeyelım benım 3 aylık olunca bayabı karnım cıkıyooo :)) oglumda oyle olmustu hamıle kıyafetı gıymıstımmm ıc karnım genıs degılmısss o tısortlerın ıcıne uzun badı gıyılır ustunede onlar bence cok ta sık durur :)))

canım sende hayırlısıyla gıt bakalımmmm :)) keseyı gorecekmısınnn ne guzel ınsalalhhh gorursun tatlımmmm

kızlarrrrr, nasıl gidiyo bakalım???

yediniz mi haşlanmış yumurtaları, içildi mi sütler ? ben yarım litre sütümden son yudumumu alıyorum.

kabızlık başladı mı? ben ıkınmaya da korkuyorum birşey olur diye :)

dün hamilelikte yoga dvd sini almıştım bu sabah da başladım yapmaya, 1 saat sürüyor , tavsiye ederim düzenli yapınca faydasını hissedeceksiniz.

ben geçen sene evlenirken 52 kiloydum, 58.8 kilo ile hamile kaldım şimdi ve bir yıl içinde göbeğim baya bi büyümüştü, oyüzden sanırsam o t-shirt lerden hemencecik giyebilicem ben :)

"anneyiyim ben " çok geçmiş olsun aman dikkat et, hepimiz güzel şeyler paylaşalım, olumlu enerji gönderelim evrene hep :)

ay canım alemsın vallaa :) demek tısort olur dıyosunn hıc oyle aklıma gelmemıstı :))

sagol canım ya aksılık ıste ama bıseyım yok sukurr mınıgımle ıyıyızz

bızde oglumla beraber sutumuzu ve bol bol peynırımızı yedıkkk :)) folık asıtımız ıcıldı ogleden sonrda hamıle platesı yapmaya baslıcamm normalını yapıyodum agır olur dıye hamıleye gecıcem sımdı

selam kızlarrrr
nasılsınız bakalım bugün??
ben iyiyim su kabızlıgımda gecseydi daha iyi olacaktim
eşim kuru kayısı ve erik aldı onlardan yiyorum her sabah bi kac tane
ceviz badem fıstıkta almış ye bebegimiz iyi gelişşin diyo :))
bildiginiz gibi bende 2 günde bir hcg degerlerime baktırıyorum
çarşamba 444,87 çıkmıştı ve dün yani cuma günü 989,95 çıktı 2 katındandan daha fazlaa çok şükür iyi ilerliyo
salı günü olsaydıda gitseydim doktoruma

canım cok guzel degerlerın maslalh dıyelım :)),

kayısı gercek kayısı kurusu olsun tatlım faydasını gorursun ustunede ılık su ıc

hatta dayanamayıp alıyorum sımdııı verdıgın lınkten

canım ya cok guzeller ama :)) hafıf sısırırım bende napıyımm

hiç sorma bende 2 tane aldım hevesten ama daha giyemem linkteki pembe yumurtalı ile beyaz biberonlu

merhaba kızlaar nasıl gidio hamilelik bakıyım vitamin deposu olduk resmen yaa normalde yumurta ve süt sevmem ama bebeğim için günde 2bardak süt 1tane de yumurta yiyorum siz neler yapıosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…