Kizlaaaarr...Ozellikle keseyi gorebilenlerden yardim rica ediyorum...Bugun yine test yaptik degerim 4809 cikti..Ama doktor karnimdan ultrasonla bakti ama keseyi goremedi ... Kesenin gorulebilmesi icin degerin kac olmasi gerekiyor ? Alttan bakilsa gorebilir miydik acaba ??? Yakinda meraktan catliycam
Kizlar iyi Akşamlar nasıldınız ben iyi değilim ya doktordan geldim hersey iyiydi evde mutfaktan içeri girerken ayağım kaydı bı düştüm karnımın sag tarafına ağrı girdi
Bende ilk dogum 28 kılo almıştım ama bunda almicsm dikkat edicem
canım geçmiş olsun dikkat et kendine bu aylar çok önemli kızlar dikkatli olmalıyız, ama korkma o orda sapasağlam duruyordur
28 kiloyu verebildin mi canım? baya almışsın, benim bildiğim ortalama her ay 1 kilo almak lazım
kızlar siz de hemen karnınız şişsin hamile kıyafetleri giyelim istiyomusunuz?
karnımızın şişmesine daha çok var sanırıım
canımmm günaydın, doktorumun söylediğine göre normalde 1500 de gözükürmüş, ama bazen haftalarca gözükmediğide olabilirmiş.. çok nadiren de bebeği çok isteyen ama olmayan annelerde yalancı gebelik olunca kanda çıkıyor fakat kese oluşmuyormuş.. bu da gebelik yok anlamına geliyomuş..
seninki göstermiyor kendini gizemli kahramanın, beklemek de zordur tabi canım doktorun ne dedi ne zaman tekrar bakacaksınız?
Kizlaaaarr...Ozellikle keseyi gorebilenlerden yardim rica ediyorum...Bugun yine test yaptik degerim 4809 cikti..Ama doktor karnimdan ultrasonla bakti ama keseyi goremedi ... Kesenin gorulebilmesi icin degerin kac olmasi gerekiyor ? Alttan bakilsa gorebilir miydik acaba ??? Yakinda meraktan catliycam
ben geçen sene evlenirken 52 kiloydum, 58.8 kilo ile hamile kaldım şimdi ve bir yıl içinde göbeğim baya bi büyümüştü, oyüzden sanırsam o t-shirt lerden hemencecik giyebilicem ben :)
"anneyiyim ben " çok geçmiş olsun aman dikkat et, hepimiz güzel şeyler paylaşalım, olumlu enerji gönderelim evrene hep :)
selam kızlarrrr
nasılsınız bakalım bugün??
ben iyiyim su kabızlıgımda gecseydi daha iyi olacaktim
eşim kuru kayısı ve erik aldı onlardan yiyorum her sabah bi kac tane
ceviz badem fıstıkta almış ye bebegimiz iyi gelişşin diyo :))
bildiginiz gibi bende 2 günde bir hcg degerlerime baktırıyorum
çarşamba 444,87 çıkmıştı ve dün yani cuma günü 989,95 çıktı 2 katındandan daha fazlaa çok şükür iyi ilerliyo
salı günü olsaydıda gitseydim doktoruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?