canim cok sevindim artik biraz daha huzurlusun saniyorum bende 17 de doktoruma gidicem kismetse esim turkiyeye gelmeden genel bir kontrol olmami istedi zaten bende istiyordum cok sukur ayarlandi cok mutluyum kontrolden 4 gun sonrada turkiyedeyim ailemle birlikte gecirirm ramazanin bir bolumu bayram ve sonra benim icin harika olacak allahin izniyle tam yiyecebilecgeim zamanda turkiyedeyim hersey taze cok seviniyorum anneme siparislere basladim is dolayisiyla yada evlilikten sehir disi olan arkdaslarim insallah sizlerde gidersiniz anne ocagi baska
Slam arkadaşlar.Bişey sorucam size.Bugün lavabodan çıktıktan sonra sağ kasık ve sağ bacağıma bir kramp girdi.Yürüyemedim oturdum yereNeden olmuş olabilirki bu..Normailmi acaba çok korktum..
dualarim seninle ne guzel allah sana bir mucize bahsetmis demekki zamani gelince hersey oluyor ama biz sabredemiyoruz bende biraz daha olmasaydi herhalde o butun asamalara baslardim sabirsizliktan cok rabbim bizi sevindirdi isteyen herkese hayirli zamanda nasip etsin bizlerinde kucaklarimiza almamizi nasip etsin arkdasim yairn guzel haberlerle donersin insallah
Dün kontrolümüz vardı,
daha önce kalp atışlarını sadece görmüştüm bu sefer o tam tam tam ları duydum, ve minik sıpamın ki o gerçekten kocaman olmuş teyzeleri öyle böyle diiill bize bi sürprizi vardı bize dans etti doktor hareketleri görüyormusunuz diyene kadar dilim tutulmuştu sanki, Alllahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.
Benim kısmen bulantılarım azaldı ama mide yanmalarım yoğun ağzımdaki metalik tatdan kurtulamadım bide zaman zaman belimin ortasında ve kasıklarımda değişik düzeylerde sancılar oluyor sanırım şimdilik bunlar normal. Büyük beden südyene bende geçtim hala şişler ama mavi damarlar bende henüz belirgin diil. Biraz kiloluyum belki o yüzdendir...
Bide dünya kadar kan tahlli bide idrar istedi şimdi gidip tüpleri doldurucam, 2 hafta sonrada 2 li teste gel dedi.
Burda tecrübe ve bilgi paylaşırsak sanırım daha hoş olucak. Esen kalın.
Bu sabah kalktım lekelenme durmuştu şükürler olsun Allahıma ağrım sızım bulantım yok şimdilik...Tek dileğim bebişimin bir an önce toparlanması...gece progestan içip yattım bide dün öğlen içmiştim inşallah onarmıştır kanayan yerleri
günaydın. . sizlere birşey sormak istiyorum 29 temmuzda hastanede idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim ama kese falan yoktu ortada. . salı günü yani dün karnımdan baktı göremedi alttan baktı 6.5 mm keseyi gördük. . doktorum benden hiç kan testi istemedi benimde heyecandan sormak gelmemiş aklıma. ne kadarlık olduğunu da söylemedi. . int.ten baktım 6.5 mm 5 haftaya fln denk geliyo aşağı yukarı. . sizlerin kaç haftalıkken kese ne kadardı paylaşırsanız endişelerim azalacak. . ve de kan testi istememiş olması normal mi sizce?
günaydın. . sizlere birşey sormak istiyorum 29 temmuzda hastanede idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim ama kese falan yoktu ortada. . salı günü yani dün karnımdan baktı göremedi alttan baktı 6.5 mm keseyi gördük. . doktorum benden hiç kan testi istemedi benimde heyecandan sormak gelmemiş aklıma. ne kadarlık olduğunu da söylemedi. . int.ten baktım 6.5 mm 5 haftaya fln denk geliyo aşağı yukarı. . sizlerin kaç haftalıkken kese ne kadardı paylaşırsanız endişelerim azalacak. . ve de kan testi istememiş olması normal mi sizce?
günaydın canım hemen hemen aynıyız bende 5+5 haftalığım geçtiğimiz pazar hastanede karnımdan baktılar göremediler salı günü kendi doktoruma gittim çok küçük karından görünmez dedi alttan baktı ve gördü keseyi ama boyutunu söylemedi kan testi falan benden de istemedi sanırım kalp atışlarını gördükten sonra isteyecek kan sonucunda belli oluyo kaç haftalık olduğu bide son adet tarihine göre hesaplayabilirsin
günaydın canım hemen hemen aynıyız bende 5+5 haftalığım geçtiğimiz pazar hastanede karnımdan baktılar göremediler salı günü kendi doktoruma gittim çok küçük karından görünmez dedi alttan baktı ve gördü keseyi ama boyutunu söylemedi kan testi falan benden de istemedi sanırım kalp atışlarını gördükten sonra isteyecek kan sonucunda belli oluyo kaç haftalık olduğu bide son adet tarihine göre hesaplayabilirsin
son adet tarihim 8 haziran ona göre hesaplayınca daha büyük olması gerekiyo. . adet uzunluğum 35 gün. . doktorum geç döllenme dedi. . 10 gün sonra tekrar randevum var kese gelişmiş ve bebek görünüyor olmalıymış. . umarım bir sorun çıkmaz. . cvp için tşk.ler içimi rahatlattın. .
kızlar umarım çok sağlıklı ve huzurlu hamilelikyaşarsınız. sizlerden bir konuda yardım istiyorum. benim kasıklarım ve belim çok ağrıyor. gögüsümde hiç bir belirti yok ama dün çok kaşındı. hamilerlerde meme ucu etrafı koyulaşırmış. ve de şişer acırmış. bende acı ve şişlik yok. sadece kaşıntı var hastalığımada 8 gün kaldı çok heyecanlığım sizce hamilelik belirtisi olabilirmi bunlar???????????
Hayırlısı olur inşallahh....
Dün de yazmıştım ben perişanım napıcam bilmiyorum sürekli kusmaktan.
kimse bilmiyormu????((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?