Sıra ile gidiyor,kalorili peşinden sağlıklıTahminin var mı yeni kategori için
Yaaa etiketim olmadıBana oy verdiğiniz için teşekkürler 3. oldum
Sodalı Yufka Böreği' Oy Verenler
- sozyasi
- gonulll
- alevozturk
- puccakanka
- crosword
- lets98
- mrtfth
- grill
- gamzenn
- Koton prenses
- ManolyaBaby
- alya001
- habibeurhan
- Gokyuzum5556
- esmer91
- fuldenebrar
- tuzsuz_ruh
- sifam20
- Cemremm1
- rose2626
- CocoChanelmademoiselle
- Lelya
- Duman63
- Hayalimdi gercek oldu
- bergen26
- Asi Siyah
- Sm2014
- gazelim_24
- Mavimelk90
- Lemonya
- mimarkevs
- Sorgucu28
- Blackcat95
- panini
- courageux
- Bluerabbit
- Stabil25
- kumralimsi
- Nr Srkn
- goko1909
- zzgeahin
- Nevsale
- Gguullaayyy
- Ladu
- sognatore
- Seda seda21
- esoselos
- irisAlatariel
- Doga27
- Deranavaz
- purplemonn
- Erfa1101
- neye
- zenared
- Azra sila
- ucamayanpanda
Yooo, olmuş etiketler.Yaaa etiketim olmadı
Yok canım yanlış oldu üstüne tıklayınca profile gitmemesi lazımYooo, olmuş etiketler.
Az bi de ben deneyeyimYok canım yanlış oldu üstüne tıklayınca profile gitmemesi lazımböyle olunca bildirim gitmiyo
Sen nasıl yapıyosun abla kopyalayıp yapıştırdım. Telefondan giriyorum ondan mı acabaAz bi de ben deneyeyim
Ben PC den yapıyorum ,daha doğrusu yapmaya çalışıyorumSen nasıl yapıyosun abla kopyalayıp yapıştırdım. Telefondan giriyorum ondan mı acaba
Tek tek yazıp @ koymak lazım heralde ablaBen PC den yapıyorum ,daha doğrusu yapmaya çalışıyorumÖnce kopyala yapıştır yapıp araya etiket sıkıştırıyorum
Bana oy verdiğiniz için teşekkürler 3. oldum
Sodalı Yufka Böreği' Oy Verenler
- sozyasi
- gonulll
- alevozturk
- puccakanka
- crosword
- lets98
- mrtfth
- grill
- gamzenn
- Koton prenses
- ManolyaBaby
- alya001
- habibeurhan
- Gokyuzum5556
- esmer91
- fuldenebrar
- tuzsuz_ruh
- sifam20
- Cemremm1
- rose2626
- CocoChanelmademoiselle
- Lelya
- Duman63
- Hayalimdi gercek oldu
- bergen26
- Asi Siyah
- Sm2014
- gazelim_24
- Mavimelk90
- Lemonya
- mimarkevs
- Sorgucu28
- Blackcat95
- panini
- courageux
- Bluerabbit
- Stabil25
- kumralimsi
- Nr Srkn
- goko1909
- zzgeahin
- Nevsale
- Gguullaayyy
- Ladu
- sognatore
- Seda seda21
- esoselos
- irisAlatariel
- Doga27
- Deranavaz
- purplemonn
- Erfa1101
- neye
- zenared
- Azra sila
- ucamayanpanda
Kim uğraşacak onaTek tek yazıp @ koymak lazım heralde abla
O bilgisayardan giriyor ya bende telefondan olmuyor sanıyodum nevoş abla yapabiliyo sorunsuzKim uğraşacak onaNevreste çabuk yapıyor,formülü öğretsin bize
Nevoş ta şu an memlekette ,PC yok şimdi yanında,unuttum ben,O da PC ile kolay yapıyorduO bilgisayardan giriyor ya bende telefondan olmuyor sanıyodum nevoş abla yapabiliyo sorunsuz
Sıradaki kategori ne olacak sence abla
2 senedir kahvaltı olmamış
Bilmiyordum, doğru direk profil görüntüleniyor.Yok canım yanlış oldu üstüne tıklayınca profile gitmemesi lazımböyle olunca bildirim gitmiyo
Belki bi kolaylığı vardır etiketinNevoş ta şu an memlekette ,PC yok şimdi yanında,unuttum ben,O da PC ile kolay yapıyordu
Kahvaltı uğraştırıı be
Ben ilk kahvaltı sofralarında katılmıştım.Börek gibi tek tarif olmuyor ki,aynen diğer kahvaltılıkları da koyuyorsun haliyle ,çeşit çok oluyor ,mesela kimi normal kahvaltı sofrasıydı,kimi de davet sofrası gibi,ben de Onlardan görüp tarif ismi 2 tane olsa da çeşit çok yapmıştım .Linkini koyayım sanaBelki bi kolaylığı vardır etiketin
Kahvaltıda sadece bi tarifi resimliyosun ama demi zor olmaz abla ya
Oy anam oyyyy bazlama yapmışşın çok severim sıcakken üstüne tereyağı sürüp tuz serpip yerimBen ilk kahvaltı sofralarında katılmıştım.Börek gibi tek tarif olmuyor ki,aynen diğer kahvaltılıkları da koyuyorsun haliyle ,çeşit çok oluyor ,mesela kimi normal kahvaltı sofrasıydı,kimi de davet sofrası gibi,ben de Onlardan görüp tarif ismi 2 tane olsa da çeşit çok yapmıştım .Linkini koyayım sana
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kahvalti-sofralari-oylama.909323/
Teşekkür ederim canımOy anam oyyyy bazlama yapmışşın çok severim sıcakken üstüne tereyağı sürüp tuz serpip yerimellerine sağlık ablacım çok güzel olmuş
Canım sağlıkla büyüt bebeğini inşallah. Öp benim için miniğiNasıl mutlu oldum anlatamaminfertilite tüp bebek topiklerinden kadınlar kulübünün bu güzelliklerini nasıl göremedim diyorum kendi kendime...bildirim gelir oyumu kullanır giderdim... KK çatısı altında heyecanımızı mutluluğumuzu üzüntümüzü yaşadık... Şuan 5 aylık ağustos bebeğim var ona kavuşana kadar tüm süreci sizler sayesinde burada geçirdim iyi ki böyle bir site var hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Ayrıca yarışmaya katılan bütün arkadaşların da eline emeğine sağlık birbirinden güzel tarifler öğrendim