• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Börek Tarifi''hangisi?

• Ankete Katılan
    720
  • Anket Kapalı .
Nasıl mutlu oldum anlatamam:sampiyon::KK68: infertilite tüp bebek topiklerinden kadınlar kulübünün bu güzelliklerini nasıl göremedim diyorum kendi kendime...bildirim gelir oyumu kullanır giderdim... KK çatısı altında heyecanımızı mutluluğumuzu üzüntümüzü yaşadık... Şuan 5 aylık ağustos bebeğim var ona kavuşana kadar tüm süreci sizler sayesinde burada geçirdim iyi ki böyle bir site var hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim :KK200: Ayrıca yarışmaya katılan bütün arkadaşların da eline emeğine sağlık birbirinden güzel tarifler öğrendim :KK68:
Canım bizde seni tanıdığımız için mutlu olduk.İyi ki geldin...:KK200:Aramıza hoşgeldin...Bundan sonra bırakmayız.Yeni kategorilerde tariflerini bekliyoruz.
Bebeğini sağlıkla büyüt inşaallah:KK200:

Nasıl mutlu oldum anlatamam:sampiyon::KK68: infertilite tüp bebek topiklerinden kadınlar kulübünün bu güzelliklerini nasıl göremedim diyorum kendi kendime...bildirim gelir oyumu kullanır giderdim... KK çatısı altında heyecanımızı mutluluğumuzu üzüntümüzü yaşadık... Şuan 5 aylık ağustos bebeğim var ona kavuşana kadar tüm süreci sizler sayesinde burada geçirdim iyi ki böyle bir site var hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim :KK200: Ayrıca yarışmaya katılan bütün arkadaşların da eline emeğine sağlık birbirinden güzel tarifler öğrendim :KK68:
Hayırlısıyla, sağlıkla kucağına al inşallah evladını. Tekrar tebrikler. ❤️

Tebrik ederim canım, birinciliğin hayırlı olsun canım:KK9::KK9:

Rabbim bebeğini de hayırlarla büyütmeyi nasip etsin :KK200::anne:

Hayırlı olsun birinciliğin de ,bebeğin de:KK36:

Selam herkese ervanazlim ervanazlim tebrik ederim canım daha önce olmamış birinin 1. Olması geçiyordu gönlümdende. Bende beşamel sosu sevmediğimiz için oyumu başka bir tarife verdim. Ama eminim tadı nefistir. ☺

Gelelim deşifre edilmiş diğer oyuma.
Yarışma başladıktan sonra özelde polemik yaptığım için banlandım. Ki bana göre polemik yoktu bana karşı bi hakaret vardı ama o arkadaşla bende banlandım.
Yarışmayı merak ettiğim için bir diğer üyelik aldım, ziyaretçi olarak yarışma görüntülenemiyor.
Tam o esnada yarışma oylaması için bildirim geldi. Girdim konuya oy vermedende oy sonuçları görüntülenemiyormuş. Bende beğendiğim bir başka tarife oy verdim kendime değil.
Yaptığım doğru değildi ! Oy verdiğim arkadaşla selam selamdan öteye bir muhabbetim yoktur. Kendisinede ulaşıp özür diledim zan altında bıraktığım için. Görüyorumki farkda 1 oyla kapanacak değilmiş.
Tarifime oy veren yüce 3 insana teşekkür ediyorum ❤❤❤

Sunumun ve foto kalitesinin başarısızlığıdur yoksa böreğimin tadı nefistir. Sonuncu oldu diye denememezlik yapmayın ☺

Tarifime oy veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim :KK68: bunca guzel börek arasında ilk 10 a girmek bile büyük başarı bence :P

HAbibte HAbibte
Pamukprncess Pamukprncess
@ParteMoralll
MarV-el MarV-el
Auri Auri
maylins maylins
_aTaLaNtE_ _aTaLaNtE_
Scss2016 Scss2016
N nevkaa
gunes0101 gunes0101
A Ada35ada
oncebidinle oncebidinle
Bal10cukkk Bal10cukkk
E emek80
CalmBeforeTheStorm CalmBeforeTheStorm
GamzeK17 GamzeK17
S sevimlice_33
tefekkurdenizi tefekkurdenizi
@sadeceumutsuz
O Onver
doksanlar doksanlar
E esranurztrk
river21 river21

Ayrıca ervanazlim ervanazlim iyi ki eşin seni ikna etmiş böreğin çok güzeldi gerçekten :) birinciliğin hayırlı olsun. Nice yarışmalara hep beraber artık inşallah :KK68:

Çok tebrik ederimmmm. :KK200::KK200::sampiyon::sampiyon:
Annemdeydim o gün, gel bak kızlar şahane börekler yapmışlar hadi oy verelim dedim ona gösterdim o da beşamel sosluya ver diye tutturdu, görselliğini de çok beğenmiştik. 1 tarif daha vardı beşamelli, arada kalmıştık. Gerçi hepsi şahane yapılanların. :D

Anneme senin beşamelli kazandı diye mesaj atacağım. :D

Çok tebrik ederimmmm. :KK200::KK200::sampiyon::sampiyon:
Annemdeydim o gün, gel bak kızlar şahane börekler yapmışlar hadi oy verelim dedim ona gösterdim o da beşamel sosluya ver diye tutturdu, görselliğini de çok beğenmiştik. 1 tarif daha vardı beşamelli, arada kalmıştık. Gerçi hepsi şahane yapılanların. :KK70:

Anneme senin beşamelli kazandı diye mesaj atacağım. :KK70:
Teşekkür ederim :KK68:annenize selamlar ellerinden öperim :KK200:

Back