Börekler Hazır Yufka ile pratik börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Börek Tarifi''hangisi?

• Ankete Katılan
    720
  • Anket Kapalı .
Canım bizde seni tanıdığımız için mutlu olduk.İyi ki geldin...Aramıza hoşgeldin...Bundan sonra bırakmayız.Yeni kategorilerde tariflerini bekliyoruz.
Bebeğini sağlıkla büyüt inşaallah

Hayırlısıyla, sağlıkla kucağına al inşallah evladını. Tekrar tebrikler.

Tebrik ederim canım, birinciliğin hayırlı olsun canım

Rabbim bebeğini de hayırlarla büyütmeyi nasip etsin

Hayırlı olsun birinciliğin de ,bebeğin de

Yahu kısa yoldan yarışmalar diye giriyordum buraya, yarışmalar etiketi gitmiş, şimdi telefondan yarışma sayfasını arar arar dururum

Selam herkese ervanazlim tebrik ederim canım daha önce olmamış birinin 1. Olması geçiyordu gönlümdende. Bende beşamel sosu sevmediğimiz için oyumu başka bir tarife verdim. Ama eminim tadı nefistir. ☺

Gelelim deşifre edilmiş diğer oyuma.
Yarışma başladıktan sonra özelde polemik yaptığım için banlandım. Ki bana göre polemik yoktu bana karşı bi hakaret vardı ama o arkadaşla bende banlandım.
Yarışmayı merak ettiğim için bir diğer üyelik aldım, ziyaretçi olarak yarışma görüntülenemiyor.
Tam o esnada yarışma oylaması için bildirim geldi. Girdim konuya oy vermedende oy sonuçları görüntülenemiyormuş. Bende beğendiğim bir başka tarife oy verdim kendime değil.
Yaptığım doğru değildi ! Oy verdiğim arkadaşla selam selamdan öteye bir muhabbetim yoktur. Kendisinede ulaşıp özür diledim zan altında bıraktığım için. Görüyorumki farkda 1 oyla kapanacak değilmiş.
Tarifime oy veren yüce 3 insana teşekkür ediyorum ❤❤❤

Sunumun ve foto kalitesinin başarısızlığıdur yoksa böreğimin tadı nefistir. Sonuncu oldu diye denememezlik yapmayın ☺

Tarifime oy veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim bunca guzel börek arasında ilk 10 a girmek bile büyük başarı bence

HAbibte
Pamukprncess
@ParteMoralll
MarV-el
Auri
maylins
_aTaLaNtE_
Scss2016
N nevkaa
gunes0101
A Ada35ada
oncebidinle
Bal10cukkk
E emek80
CalmBeforeTheStorm
GamzeK17
S sevimlice_33
tefekkurdenizi
@sadeceumutsuz
O Onver
doksanlar
E esranurztrk
river21

Ayrıca ervanazlim iyi ki eşin seni ikna etmiş böreğin çok güzeldi gerçekten :) birinciliğin hayırlı olsun. Nice yarışmalara hep beraber artık inşallah

Çok tebrik ederimmmm.
Annemdeydim o gün, gel bak kızlar şahane börekler yapmışlar hadi oy verelim dedim ona gösterdim o da beşamel sosluya ver diye tutturdu, görselliğini de çok beğenmiştik. 1 tarif daha vardı beşamelli, arada kalmıştık. Gerçi hepsi şahane yapılanların.

Anneme senin beşamelli kazandı diye mesaj atacağım.

Teşekkür ederim annenize selamlar ellerinden öperim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…