Börekler Hazır Yufka ile pratik börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Börek Tarifi''hangisi?

• Ankete Katılan
    720
  • Anket Kapalı .
Öylemiiiii :KK70::KK70::KK45:

Bizim hülyadamı katılmış yarışmacılara bakmadım hiç :KK45:
Katılmış evet,aslında çok güzel börek yapmış,ama sunum biraz sönük kalmış,yoksa ben ıspanaklı böreği daha çok severim.
Seninle aynı böreğe oy vermişiz kol böreğine.:KK45:
Görünce senin de aklına pastanelerde satılan kıymalı börekler olur ya yağlı ,gevrek o geldi mi aklına :KK53:

Kalbimi kırdın
images
:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:
Miu'm dünya tatlısı kaptanım ağzından bal damlıyor...Hem bizim boy farkımız var hala 3.5 kilo diyor:işsiz:
ivit onu da yok sayıyor çakal deynep:63:
Zorla zayıflatacaklar adamı yav :işsiz:
İnat değil mi zayıflamıyorum :lülülü:
Kadın dediğin az etli butlu olur:KK53:
64 iyidir:KK53:
zayırflayamazsın kiiiiiiiiiiiiiiiiiii:olamaz:

Masallah subhanallah boreklerin hepsi birbirinden guzel birini seçmek imkansiz yok secemiycem :KK34:besamel soslu sosyete mantisi kolboregi gelin boregi sodali borek peynirli veya patatesli kafes boregi pirasali borek inanin içlerinden birini dahi secemedim hepsi birbirinden efsane çünkü bildirim gidince insanlar nasil karar verecek merak ettim doğrusu:KK45:bence onlar da veremeyecek:KK45:

Katılmış evet,aslında çok güzel börek yapmış,ama sunum biraz sönük kalmış,yoksa ben ıspanaklı böreği daha çok severim.
Seninle aynı böreğe oy vermişiz kol böreğine.:KK45:
Görünce senin de aklına pastanelerde satılan kıymalı börekler olur ya yağlı ,gevrek o geldi mi aklına :KK53:

Oylamaya henüz katılmadım, kim ne yapmış göremiyorum azıcık ipucu verir insan ablacım ya :KK45:
Oyun için teşekkür ederim her daim buralarda olanların oyu bir başka kıymetli oluyor benim için :KK200:

Oylamaya henüz katılmadım, kim ne yapmış göremiyorum azıcık ipucu verir insan ablacım ya :KK45:
Oyun için teşekkür ederim her daim buralarda olanların oyu bir başka kıymetli oluyor benim için :KK200:
Şu an her zaman ki gibi durgun geçiyor oylama ,ama şu an 2.sıradasın :sus:
Böreğini denemeye fırsatım olmadı ama mutlaka deneyeceğim ,hem şık ,hem lezzetli bir böreğe benziyor.:kk77:

Şu an her zaman ki gibi durgun geçiyor oylama ,ama şu an 2.sıradasın :sus:
Böreğini denemeye fırsatım olmadı ama mutlaka deneyeceğim ,hem şık ,hem lezzetli bir böreğe benziyor.:kk77:

Totem yaptım bu sefer hemen vermeyeceğim oyumu :KK45:
Şimdi şöyle söyliyim efenim bu yaptığım böreğin kilosu dışarda 35 lira olduğu için kendim yapıyorum doya doya yiyorum.Elde açılanını yapıyorum daha çok ama yufka kategorisi olunca bu şekil yaptım :KK51:
O yediğimiz çıtırlığı ben bu börekte alabiliyorum denediğinde görürsün ablacım :KK60:

X