- 16 Ağustos 2010
- 293.151
- 603.144
- 43
Evet çok tatlı sağol canımbaykuş çok tatlı yalnız bayıldım ... günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çok tatlı sağol canımbaykuş çok tatlı yalnız bayıldım ... günaydın
ÖylemiiiiiYarışmacıları etiketlemiş,sen yarışmacı mıydın ?
Not:Ben de o etiketleri görür görmez geldim Alışkanlık çekiyor
Benim olan börek galibaOyun peynirli rulo böreği geldi Sabah sabah açtığımda görsel olarak da çok hoşuma gitti bütün hazırlık yapan arkadaşlara başarılar dilerim Herkesin ellerine sağlık
Resimlere mutlaka pcden bakıyorum ve en iyi görüneni seçiyorum.Beğenmene memnun oldumNevoş abla aklımdan geçen fotoğrafı kullanmışsınız teşekkür ederim
Teşekkür ederim kakao abla
Katılmış evet,aslında çok güzel börek yapmış,ama sunum biraz sönük kalmış,yoksa ben ıspanaklı böreği daha çok severim.Öylemiiiii
Bizim hülyadamı katılmış yarışmacılara bakmadım hiç
Yarışmacıları etiketlemiştimAaaa nevom sen beni tümden unutmuşsun he
Ama nedendir bilinmez oylama başlayınca direk gelmişim , tesadüfe bak
Miu'm dünya tatlısı kaptanım ağzından bal damlıyor...Hem bizim boy farkımız var hala 3.5 kilo diyor
nevo sıkı deynepcim bi kere.. senin gibi yan gel yat yapmıyor her gün spor yapıyor nevo
o yüzden sen obezsin nevo fit
Zorla zayıflatacaklar adamı yavMiu'm dünya tatlısı kaptanım ağzından bal damlıyor...Hem bizim boy farkımız var hala 3.5 kilo diyor
Kalbimi kırdın
ivit onu da yok sayıyor çakal deynepMiu'm dünya tatlısı kaptanım ağzından bal damlıyor...Hem bizim boy farkımız var hala 3.5 kilo diyor
zayırflayamazsın kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiZorla zayıflatacaklar adamı yav
İnat değil mi zayıflamıyorum
Kadın dediğin az etli butlu olur
64 iyidir
Ben de önce snapseedle düzenleyip pcden bakıp en iyilerini yüklüyorumResimlere mutlaka pcden bakıyorum ve en iyi görüneni seçiyorum.Beğenmene memnun oldum
Kıs süslü senmi yaptıydın kol böregini .
Katılmış evet,aslında çok güzel börek yapmış,ama sunum biraz sönük kalmış,yoksa ben ıspanaklı böreği daha çok severim.
Seninle aynı böreğe oy vermişiz kol böreğine.
Görünce senin de aklına pastanelerde satılan kıymalı börekler olur ya yağlı ,gevrek o geldi mi aklına
Ben de 65 im çıtır sayılır mıyım yoksa katur kutur muyumZorla zayıflatacaklar adamı yav
İnat değil mi zayıflamıyorum
Kadın dediğin az etli butlu olur
64 iyidir
Şu an her zaman ki gibi durgun geçiyor oylama ,ama şu an 2.sıradasınOylamaya henüz katılmadım, kim ne yapmış göremiyorum azıcık ipucu verir insan ablacım ya
Oyun için teşekkür ederim her daim buralarda olanların oyu bir başka kıymetli oluyor benim için
Şu an her zaman ki gibi durgun geçiyor oylama ,ama şu an 2.sıradasın
Böreğini denemeye fırsatım olmadı ama mutlaka deneyeceğim ,hem şık ,hem lezzetli bir böreğe benziyor.
1.64