Katılmak için ne yapıyoruz? Mesela şimdi yapsak bu başlığa mi yukleyecez canımın ortası?Yeni kategori hayırlı olsun efenim ....
Yorumlarda biraz soru işaretleri gördüm ama kategori ismi çok net ; Hazır Yufka Börekleri
El açması o lezzetli böreklerinizi , el açması börek kategorisine saklayın hamarat hatunlar
Katılmak için ne yapıyoruz? Mesela şimdi yapsak bu başlığa mi yukleyecez canımın ortası?
Temam :) bakalım katilacakmiyim ama bu işler çevreye de bakıyorEki Görüntüle 2087762
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
Linkinden yeni konu açıyorsun efidecim .
Onaydan geçtikten sonra açılıyor diye biliyorum
Yok canım çıtayı yükseltmek degil zaten ben istesemde yukseltemem çıtayıLitfen çıtayı yükseltmiyoruz
Temam :) bakalım katilacakmiyim ama bu işler çevreye de bakıyor
Üyelik açmak lazım ona
bi cok kisi tanidigina oy veriyo ama ausum bebegim:)Hayır canım , oy kullanmak için bildirim tüm üyelere gönderildiği için .. oylama son derece adil ve kalabalık geçiyor
bi cok kisi tanidigina oy veriyo ama ausum bebegim:)
himm pek ikna olamadimevet balım o da vardır muhakkak ama o kadar çok oy veriliyor ki artık , eskiden buralar dutlukken :))) 40-50 oy ile birinci olunurken ..şimdi sonuncu olunabiliyor ... o yüzden güzel olan tarif sıyrılıyor bence
Konu hazır yufka canım el açması olmayacakSonunda gelmis kategoriii
Acaba Yufka illa hazir mi olmalı kendimiz açsak olur mu ?
Ne zaman yapıyorsunuzTamda yufka almıştımmm