- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
ben yaptımkiiiHafta sonu belki sabah kahvaltısına börek yapan çok olur,tariflerimiz iyice artar inşallah
Hafta sonunuz keyif içinde geçsin
Senin de ellerine sağlık canım.Kizlaaarrr iyi hafta sonlari diliyorum hepinizebende bugün börek yaptim Zehra_mda arkadaşımızın tarifini.cok begendim zehracim ellerine emeğine saglik canim bayıldım tadi cok guzeldi acılığı da yerindeydi.ben 2 dilim yedim sadece malum diyet biraz da yarın yerim.
Eki Görüntüle 2093736 Eki Görüntüle 2093737
Cok Sagol canim patatesli börek sevdigim icin bu tarifi denemek istedim bi.aylardır yemiyordum diyetten ötürü afiyet şifa olsun banaSenin de ellerine sağlık canım.
Evet canım. Günlerdir eziyet çekiyordun burdaCok Sagol canim patatesli börek sevdigim icin bu tarifi denemek istedim bi.aylardır yemiyordum diyetten ötürü afiyet şifa olsun bana
O kadar guzel yemekler yenmez mi hic kuzum ye gitsin bosveerr yaptığımm şeyi bende yerim dayanamamEvet canım. Günlerdir eziyet çekiyordun burdaYaptın yedin ya artık oh be demişsindir.
Benim de hergün bir tarif yapasım geliyor çünkü hepsi çok güzel görünüyor ama işte gel de diyet illetine anlatben malesef yapıp yememe işinde pek mahir değilim. Dayanamıyorum
İnan çok hoşuma gidiyor miu nun sizi pataklamasıO kadar guzel yemekler yenmez mi hic kuzum ye gitsin bosveerr yaptığımm şeyi bende yerim dayanamamo yuzden canim cok istesede cok fazla yapmam sevdigim yemekleri.diyetten bıktım seytan diyo ne var ne yoksa ye gitsin ama malum bebek icin kilo almamam gerek sabrediyorum.suan 53 um korumaya calisiyorum.birde kaptan var bizim malum cis coss yedigimizi gördüğünde aha böyle yapiyo
Afiyet olsun canım senin de eline sağlık beğenmene sevindim.Kizlaaarrr iyi hafta sonlari diliyorum hepinizebende bugün börek yaptim Zehra_mda arkadaşımızın tarifini.cok begendim zehracim tarifini ellerine emeğine saglik tekrardan canim bayıldım tadi cok guzeldi acılığı da yerindeydi.ben 2 dilim yedim sadece malum diyet biraz da yarın yerim.
Cok sagol canim benim,boyum 1 58.minyonum ben. en fazla kilom 55 olmali.daha üste çıkınca hemen gobegim cikiyo cok kötü bi görüntü oluyor o zaman.insallah sende hedef kilona ulasirsin.Allah razi olsun bende size tez zamanda bi bebek mujdesi verebilirim insallah cok sagol tekrardan canimİnan çok hoşuma gidiyor miu nun sizi pataklamasıdışarıdan izlemek çok eğlenceli geliyor. Ama bana da lazım öyle kaptan bakma
Boyunu bilmiyorum canım ama kilon çok iyi benim hedefim bile olamadı o rakam
Allah hayırlısıyla bir bebiş kondursun kucağına inşallah. Bebek haberlerine hep çok sevinmişimdir. Ama burda bebek isteyenlerin güzel haberlerini alınca kendim gibi seviniyorum. Senin de haberlerini bekliyorum dört gözle
Cok sagol canim.evet zaten rendeleyonce incecik oluyor kavurup firinda pisirdikten sonra yumuşuyor ve haslamadan cok daha lezzetli oluyor.o mayhos tadını veren de salcasiymis megersem.cok begendim gercekten.bundan sonra patatesli boregi patatesi haslamadan bu sekilde yapicam :)Afiyet olsun canım senin de eline sağlık beğenmene sevindim.
Içi normal haslama patatese göre cok farklı oluyor demi dun anlatamadığım tadı anlayabildin mi :)
Ohh ellerine saglik cocom , mis gibi harika gorunuyor sifa olsunKizlaaarrr iyi hafta sonlari diliyorum hepinizebende bugün börek yaptim Zehra_mda arkadaşımızın tarifini.cok begendim zehracim tarifini ellerine emeğine saglik tekrardan canim bayıldım tadi cok guzeldi acılığı da yerindeydi.ben 2 dilim yedim sadece malum diyet biraz da yarın yerim.
Tevafukumm cok sagol bidenem benimmmOhh ellerine saglik cocom , mis gibi harika gorunuyor sifa olsun
Yaparsın Aşkım@Kazen
Aaa canım biz aynı boyda aynı kilodayız ya bende 1.59 cm 51 kilo bazen 52 oluyo maşallah kız kilo yokmuş ki sende almaya meyilli misin bende kilo alınca yanaklarım tombikleşiyor ordan anlıyorumCok sagol canim benim,boyum 1 58.minyonum ben. en fazla kilom 55 olmali.daha üste çıkınca hemen gobegim cikiyo cok kötü bi görüntü oluyor o zaman.insallah sende hedef kilona ulasirsin.Allah razi olsun bende size tez zamanda bi bebek mujdesi verebilirim insallah cok sagol tekrardan canim
Beceremiyorum demiyor
Allah razi olsun canim aslim benim insallahh amiiinnnAaa canım biz aynı boyda aynı kilodayız ya bende 1.59 cm 51 kilo bazen 52 oluyo maşallah kız kilo yokmuş ki sende almaya meyilli misin bende kilo alınca yanaklarım tombikleşiyor ordan anlıyorumhamile kaldığımda da 52 kiloydum 71 kilo olmuştum ödemler filan ayaklarım kocaman olmuştu son ayda tabi tatlı zorluklar rabbim inşallah sana da nasip eder hayırlısı ile hayırlı evlatlar tatlım