Börekler Hazır Yufka ile pratik börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Börek Tarifi''hangisi?

• Ankete Katılan
    720
  • Anket Kapalı .
unnamed (2).png
unnamed (2).png
unnamed (2).png
unnamed (2).png
unnamed (2).png
unnamed (2).png

Selamlarrrr bu pazar gününde bizim gibi evde pinekleyecekmisiniz sizde? :KK3: :KK69:
SELAM çalıştığım için iki gün tatil dün Kendi annemdeydim yaptığım börekler ile kahvaltıya gittim.bugunde kayinvalideydik bize Pesmet yaptı şimdide evi temizleme zamanı:temizlik::temizlik: İstanbul soğuk 3bucuk derece ama güneş var.sanki kar geliyorum diyor.

SELAM çalıştığım için iki gün tatil dün Kendi annemdeydim yaptığım börekler ile kahvaltıya gittim.bugunde kayinvalideydik bize Pesmet yaptı şimdide evi temizleme zamanı:temizlik::temizlik: İstanbul soğuk 3bucuk derece ama güneş var.sanki kar geliyorum diyor.
Afiyet olsun :kk77:
Pesmet ne ola ki :KK6:
Temizlik oyy oyy büyük problem hergün temizle yine aynı yine aynı :KK51:
Size kolay gelsin :temizlik:

Afiyet olsun :kk77:
Pesmet ne ola ki :KK6:
Temizlik oyy oyy büyük problem hergün temizle yine aynı yine aynı :KK51:
Size kolay gelsin :temizlik:
42405.jpg

Pesmet bu işte Bulgaristan göçmenleri hamur kızartması na Pesmet diyor ama hamur kızartması ndada farklı Bir tadı var bazen kendi yoğuruyor,,bazen hazır hamurdan yapıyor yani her halükarda geliyor kilolarr:kızgın::kızgın::kızgın:

Eki Görüntüle 2094099
Pesmet bu işte Bulgaristan göçmenleri hamur kızartması na Pesmet diyor ama hamur kızartması ndada farklı Bir tadı var bazen kendi yoğuruyor,,bazen hazır hamurdan yapıyor yani her halükarda geliyor kilolarr:kızgın::kızgın::kızgın:
Abooo enfes görünüyor :kk77:
Afiyet olsun iyisin maşallah profildeki kadın gayet güzel görünüyor. :nazar:
Alsanda verirsin eminim :KK68:

X