- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
Cümlemizden canım bnmAllah razi olsun canim aslim benim insallahh amiiinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cümlemizden canım bnmAllah razi olsun canim aslim benim insallahh amiiinnn
Cicegimmm lokumum benimm yerim gı seni cok tatlış konuşma oyleeeeeCümlemizden canım bnm
Portakallı kabak tatlısını enfes yapıyor böreği de yapar valla şaşırmam :))))
Gözünden korkuyorum nazar değer allahım korusun beni sendenBeceremiyorum demiyor
Alkış enisteyeKocam diye söylemiyorum elinden her iş gelir
Portakallı kabak inanılmaz oluyor
Maşallah daha yeni öğrendim kazenle evli olduğunuzuhep mutlu olun emiKocam diye söylemiyorum elinden her iş gelir
Portakallı kabak inanılmaz oluyor
Cicegimmm lokumum benimm yerim gı seni cok tatlış konuşma oyleeeee
evet canım çok soğuk hava mecburen kışları evdeyiz :)Selamlarrrr bu pazar gününde bizim gibi evde pinekleyecekmisiniz sizde?
Olsun evlatların canı sağolsun Aslıcım :)evet canım çok soğuk hava mecburen kışları evdeyiz :)
Kesinlikle canım :)Olsun evlatların canı sağolsun Aslıcım :)
Maşallah daha yeni öğrendim kazenle evli olduğunuzuhep mutlu olun emi
SELAM çalıştığım için iki gün tatil dün Kendi annemdeydim yaptığım börekler ile kahvaltıya gittim.bugunde kayinvalideydik bize Pesmet yaptı şimdide evi temizleme zamanı İstanbul soğuk 3bucuk derece ama güneş var.sanki kar geliyorum diyor.Selamlarrrr bu pazar gününde bizim gibi evde pinekleyecekmisiniz sizde?
Afiyet olsunSELAM çalıştığım için iki gün tatil dün Kendi annemdeydim yaptığım börekler ile kahvaltıya gittim.bugunde kayinvalideydik bize Pesmet yaptı şimdide evi temizleme zamanı İstanbul soğuk 3bucuk derece ama güneş var.sanki kar geliyorum diyor.
Afiyet olsun
Pesmet ne ola ki
Temizlik oyy oyy büyük problem hergün temizle yine aynı yine aynı
Size kolay gelsin
Abooo enfes görünüyorEki Görüntüle 2094099
Pesmet bu işte Bulgaristan göçmenleri hamur kızartması na Pesmet diyor ama hamur kızartması ndada farklı Bir tadı var bazen kendi yoğuruyor,,bazen hazır hamurdan yapıyor yani her halükarda geliyor kilolarr
Şimdilik İyi gibiyim çabuk alıyorum azıcık dikkat etmiyeyim geliyor kilolarr.tesekkur ederimAbooo enfes görünüyor
Afiyet olsun iyisin maşallah profildeki kadın gayet güzel görünüyor.
Alsanda verirsin eminim