Börekler Hazır Yufka ile pratik börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Börek Tarifi''hangisi?

• Ankete Katılan
    720
  • Anket Kapalı .

:KK70::KK70::KK70:
Ama yarışmacıların hepsi duyuyor hepsine dendiğini.
Burada yarışmacılar önce seviniyor ,sonra hüsraaaaaann
Kazen Bey keşke yarışma konularına hep yorum yapsa,dün mesela güzel bir konuya parmak bastı,eleştirisinde haklıydı,yakın çekim her zaman daha iddialı gösteriyor yemeği.
Biz eleştirin yapınca hevesi kaçmasın üyelerin diye genelde eleştiri yapamıyoruz:KK45:

:KK70::KK70::KK70:
Ama yarışmacıların hepsi duyuyor hepsine dendiğini.
Burada yarışmacılar önce seviniyor ,sonra hüsraaaaaann
Kazen Bey keşke yarışma konularına hep yorum yapsa,dün mesela güzel bir konuya parmak bastı,eleştirisinde haklıydı,yakın çekim her zaman daha iddialı gösteriyor yemeği.
Biz eleştirin yapınca hevesi kaçmasın üyelerin diye genelde eleştiri yapamıyoruz:KK45:

Bence de yazmalı.Ama hep yazarsa tadı olmaz böyle arada yazsın ki kıymetli olsun.Bir dönem sitenin tek erkeği olarak BDV de açılan konulara yorum yazması istenmişti.Oda kendi konusuna yorum yapılmasını isteyip onu da etiketleyen kişilerin konularına yorum yapıyordu.Ama öyle çok etiket yapıldı ki 24 saat PC başında oturup BDV ye yorum yapması gerekirdi ..:confused:

Ama haklısın arada yazmalı bence :KK39:
K Kazen bak ne istiyorlar :KK31:

Bence de yazmalı.Ama hep yazarsa tadı olmaz böyle arada yazsın ki kıymetli olsun.Bir dönem sitenin tek erkeği olarak BDV de açılan konulara yorum yazması istenmişti.Oda kendi konusuna yorum yapılmasını isteyip onu da etiketleyen kişilerin konularına yorum yapıyordu.Ama öyle çok etiket yapıldı ki 24 saat PC başında oturup BDV ye yorum yapması gerekirdi ..:confused:

Ama yarışmaya yazsa ve eleştiride bulunsa memnun olacağız:KK45:

Hiç görmedim çok ilginçç ama hani erkek niye şöyle yapar niye böyle yaparlara cevap vermesi çok mantıklı olurdu :KK70:
Curlyde erkek değilmiydi :KK53:

Bugün bir börek yaptım. Saricik3 Saricik3 arkadaşımın sosunu kullandım. tevafuk55 tevafuk55 arkadaşım gibi üzerine tereyağı sürdüm ve @cantan3m arkadaşım gibi üçgen şekli verdim :-)
Çok teşekkür ederim kızlar , harika oldu :KK36:
Ooo yemede yaninda yat olmus canim tam tarif ve foto isteriz :rolleyes:
Ellerine saglik canim rica ederim :KK36:

Ooo yemede yaninda yat olmus canim tam tarif ve foto isteriz :rolleyes:
Ellerine saglik canim rica ederim :KK36:
Ayy canım 35 kişilik misafire yaptım bugün. Fotoğraflamaya hiç vaktim olmadı. Bir iki kalmıştı en son onu da evdekiler yedi foto işi yattı yani :KK48:
Tarif olarak da işte sizlerden esinlendim kattım karıştırdım. 1 şişe soda 4 yk yoğurt 2 yumurtayı cirptim.Yalnız ben yumurtanın birisinin sarısını üstüne sürmek için ayırdım. Kalan harca yumurtanın sarısı ve erimiş soğumuş tereyağını katıp üstüne sürdüm. Çok lezzetli oldular :halay:

Ayy canım 35 kişilik misafire yaptım bugün. Fotoğraflamaya hiç vaktim olmadı. Bir iki kalmıştı en son onu da evdekiler yedi foto işi yattı yani :KK48:
Tarif olarak da işte sizlerden esinlendim kattım karıştırdım. 1 şişe soda 4 yk yoğurt 2 yumurtayı cirptim.Yalnız ben yumurtanın birisinin sarısını üstüne sürmek için ayırdım. Kalan harca yumurtanın sarısı ve erimiş soğumuş tereyağını katıp üstüne sürdüm. Çok lezzetli oldular :halay:
Gece gece oyyyyyy oyyy en iyisi uyuyayim :KK14:

X