- 16 Ağustos 2010
- 293.163
- 603.162
- 43
Kim demiş beni tutuyorAnladığın üzere herkesi tutuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim demiş beni tutuyorAnladığın üzere herkesi tutuyor
Ben katılsam beni de tutarPatron beni tutuyor
Canım üyelik iptali yapacaksın galibaGitmeden biraz sallayayım diyorsun gibi geldiBen katılsam beni de tutar
Ama ben yüz vermem,başkalarına da bu sözleri söyledin derim (nerdeeeee)
Parantezi görmedin galibaCanım üyelik iptali yapacaksın galibaGitmeden biraz sallayayım diyorsun gibi geldi
Parantezin içi pek ilgimi çekmedi.Dervişin zikri ne ise fikri de odurParantezi görmedin galiba
Ama yarışmacıların hepsi duyuyor hepsine dendiğini.
Burada yarışmacılar önce seviniyor ,sonra hüsraaaaaann
Kazen Bey keşke yarışma konularına hep yorum yapsa,dün mesela güzel bir konuya parmak bastı,eleştirisinde haklıydı,yakın çekim her zaman daha iddialı gösteriyor yemeği.
Biz eleştirin yapınca hevesi kaçmasın üyelerin diye genelde eleştiri yapamıyoruz
Ama yarışmaya yazsa ve eleştiride bulunsa memnun olacağızBence de yazmalı.Ama hep yazarsa tadı olmaz böyle arada yazsın ki kıymetli olsun.Bir dönem sitenin tek erkeği olarak BDV de açılan konulara yorum yazması istenmişti.Oda kendi konusuna yorum yapılmasını isteyip onu da etiketleyen kişilerin konularına yorum yapıyordu.Ama öyle çok etiket yapıldı ki 24 saat PC başında oturup BDV ye yorum yapması gerekirdi ..
Ama haklısın arada yazmalı bence
K Kazen bak ne istiyorlar
Herkeslere seni tutuyorum demişPatron beni tutuyor
Ben farketmedim bile diğer konuları görünce hiç kıskanmamıştımHerkeslere seni tutuyorum demiş
Ben anladım ama baktım herkesın son yorumunu Kazen yapmış . Heeehh dedim bakalaım kimle düşcek
Ben katılsam beni de tutar
Ama ben yüz vermem,başkalarına da bu sözleri söyledin derim (nerdeeeee)
Zaten kazen abinin oy verdikleri birinci olamıyor çoğunlukla
Hiç görmedim çok ilginçç ama hani erkek niye şöyle yapar niye böyle yaparlara cevap vermesi çok mantıklı olurduBence de yazmalı.Ama hep yazarsa tadı olmaz böyle arada yazsın ki kıymetli olsun.Bir dönem sitenin tek erkeği olarak BDV de açılan konulara yorum yazması istenmişti.Oda kendi konusuna yorum yapılmasını isteyip onu da etiketleyen kişilerin konularına yorum yapıyordu.Ama öyle çok etiket yapıldı ki 24 saat PC başında oturup BDV ye yorum yapması gerekirdi ..
Ama haklısın arada yazmalı bence
K Kazen bak ne istiyorlar
Herkeslere seni tutuyorum demiş
Ben anladım ama baktım herkesın son yorumunu Kazen yapmış . Heeehh dedim bakalaım kimle düşcek
Ayy canım 35 kişilik misafire yaptım bugün. Fotoğraflamaya hiç vaktim olmadı. Bir iki kalmıştı en son onu da evdekiler yedi foto işi yattı yaniOoo yemede yaninda yat olmus canim tam tarif ve foto isteriz
Ellerine saglik canim rica ederim
Gece gece oyyyyyy oyyy en iyisi uyuyayimAyy canım 35 kişilik misafire yaptım bugün. Fotoğraflamaya hiç vaktim olmadı. Bir iki kalmıştı en son onu da evdekiler yedi foto işi yattı yani
Tarif olarak da işte sizlerden esinlendim kattım karıştırdım. 1 şişe soda 4 yk yoğurt 2 yumurtayı cirptim.Yalnız ben yumurtanın birisinin sarısını üstüne sürmek için ayırdım. Kalan harca yumurtanın sarısı ve erimiş soğumuş tereyağını katıp üstüne sürdüm. Çok lezzetli oldular