• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Börek Tarifi''hangisi?

• Ankete Katılan
    720
  • Anket Kapalı .
hahhahah valla ya sorma yaşamak bu değil yemek yemeyi seven gezmeyi seven ben sürünüyorum gittiğim yerlerde çorba salata paffff isyan:işsiz: bugün nuttella krizim vardı yedim @Ausencia duymasın :)))) ama dün Beyoğlun da idim arkadaşlarımla iş çıkışı salata çorba takıldım :KK14:
Ne çorbası ictin kuzucum?aaah ahh o sıcacık pideye nutella sürüp yemeyi cok ozledim :( öyle iste..gözümün önünden susamli pideler nutellalar bal kaymaklarr :confused:ama artık beyaz ekmek yemiyorum.onun haricinde herseyden yiyorum.bazi kalorili yoyecekleri de az porsiyon yiyorum iste:KK51:

Ne çorbası ictin kuzucum?aaah ahh o sıcacık pideye nutella sürüp yemeyi cok ozledim :KK43: öyle iste..gözümün önünden susamli pideler nutellalar bal kaymaklarr :confused:ama artık beyaz ekmek yemiyorum.onun haricinde herseyden yiyorum.bazi kalorili yoyecekleri de az porsiyon yiyorum iste:KK51:

Kıtır ekmekli kaşar rendeli domates çorbası bacım içtim yanında salata :))) ortam süperdi yemekler enfes ama ne alkol aldım nede yemeklere saldırdım :))) gerçi çok da pahalı mekandı sağolsun buaradan arkadaşlar orayı seçmiş iyiki diyette idim yoksa batardım:KK70: M misch hahhahaha ayyy yine koptum sesle güldüm :KK70:

nutella ahhhh ahhh zevkler aynı be ye bir kere bişey olmaz ya ölümlü dünya :))) sonra yemen diyete devam eden :cool:

Kıtır ekmekli kaşar rendeli domates çorbası bacım içtim yanında salata :))) ortam süperdi yemekler enfes ama ne alkol aldım nede yemeklere saldırdım :))) gerçi çok da pahalı mekandı sağolsun buaradan arkadaşlar orayı seçmiş iyiki diyette idim yoksa batardım:KK70: M misch hahhahaha ayyy yine koptum sesle güldüm :KK70:

nutella ahhhh ahhh zevkler aynı be ye bir kere bişey olmaz ya ölümlü dünya :))) sonra yemen diyete devam eden :cool:
Bizde de bu akşam kıtır ekmekli ve rende kaşarlı domates çorbası vardı :KK73:

Bu nutella olayını ayrı bi zamanda konusalim kuzuşum malum ispiyoncular olabilir aramizda :sus::D ay o ne güzel bi corbaymis yaa bende yapayim bari kıtır ekmek nasil yapilir ki firina atsam olur mu valla anlatinca canim cekti corbayi:D

Malatyalıyım canım 36 yaşındayım .3 çocuk var ....Gaziantep'te yaşıyorum:KK45:
Maşallah tam yerindesin :)) etin lezzetin bol olduğu Gaziantepimiz :77: :KK200:
RABBİM hayırlı evlat eylesin inşallah ben seni daha büyük sanıyordum biliyomusunn :kızgın:

Bu nutella olayını ayrı bi zamanda konusalim kuzuşum malum ispiyoncular olabilir aramizda :sus::KK70: ay o ne güzel bi corbaymis yaa bende yapayim bari kıtır ekmek nasil yapilir ki firina atsam olur mu valla anlatinca canim cekti corbayi:KK70:

hahhahha he he özelden yazışırız hahhahah doğru diyon :)))) ekmeği doğra küp küp at fırınla aha kıtır ekmek kazıklanma mekanlarda hahhahha

hahhahha he he özelden yazışırız hahhahah doğru diyon :)))) ekmeği doğra küp küp at fırınla aha kıtır ekmek kazıklanma mekanlarda hahhahha
:D :D aynen dogru dedin sagol canim yarın bi yapayim bakim corbayi

Maşallah tam yerindesin :)) etin lezzetin bol olduğu Gaziantepimiz :kk77: :KK200:
RABBİM hayırlı evlat eylesin inşallah ben seni daha büyük sanıyordum biliyomusunn :kızgın:
Aynen güzel şehir;)
Evet hep öyle zannediyorlar.Neden acaba:KK45:

Demek bizden gizli konuşacaklarınız var:KK45:

Back