Panik yok daha çok tarif bildirilmedi:)
napiyon kiz hic gozukmuyosun : )
Buldu bulduBulabildin mi yufka canim
İnşallah en kısa sürede atlatırsınız canım :)Bende kullanıyorum Damla’yı ama ona rağmen oluyor, memeden hiç ayrılmıyor, ayrılmadıkça da gaz döngüsünde kalıyoruz.
Hayırlı haberler alırsın inşallah
Burada olduğumu unuttum9 undan 2 aylık olacak
Kurabiyelerin ne güzel, mutlu yıllar canım :)
Arkadaşımın hediyesi:)Bende değerlendirip resim çektim:)Kurabiyelerin ne güzel, mutlu yıllar canım :)
Ellerine sağlık canım bundan sonra hepimizin ihtiyacı olacak:)Eki Görüntüle 2220774
Buda benim bu sene ki aileme yaptığım yılbaşı hediyesi, poşetler kalkınca file ördüm tam 14 tane
napiyon kiz hic gozukmuyosun : )
Güle güle kullansınlar az para ile çok çok doldrsunlar ins :))Eki Görüntüle 2220774
Buda benim bu sene ki aileme yaptığım yılbaşı hediyesi, poşetler kalkınca file ördüm tam 14 tane
Yok abla ben bu sefer izleyeyim sadece :)Panik yok daha çok tarif bildirilmedi:)
Ay evet banliydim 10 gun yoktum: ( tarifimide yapamadim.. kararliyim bu defa erken davranicam insallah: ) iyiyim yattim bende islerimi hallettim..Sen banlisin görmüyorsunburalardayım da çocukların muayabesi sıklaştı çok zorlu bir süreç bizi bekliyor hastanedeydik bugün eve akşam üzeri geldik yılbaşı yılbaşı dedi çocuklar kek çırpıp bir pasta: yaptık yedik çocuklar anca uyudu :))
Sen nasılsın
Ay ne kadar guzel olmus:))) en guzel hediye olmus:)Eki Görüntüle 2220774
Oğlumun dış problemleri için canım yanlış yine süren dışı var cerrahi gerekebilir dendi ortodonti arayisindayim :/Ay evet banliydim 10 gun yoktum: ( tarifimide yapamadim.. kararliyim bu defa erken davranicam insallah: ) iyiyim yattim bende islerimi hallettim..
Gecmis olsunneden hastanedeydiniz?
Sen bahsetmistin ama unuttum? Disleri minyamuktu?Oğlumun dış problemleri için canım yanlış yine süren dışı var cerrahi gerekebilir dendi ortodonti arayisindayim :/
Hepsi var eksik yamuk çürük tüm problemler mevcut :/Sen bahsetmistin ama unuttum? Disleri minyamuktu?