En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Günaydın :)

Bana iki-3 gündür bildirim gelmiyor çok cene çalmışlar diye bir gelip bakıyorum 100-200 mesaj birikmiş
Sana gelen ilk mesaja bakmadığın zaman, diger bildirimler gelmiyor, bana da oluyor bazen. Sayfaya girip çıkman lazım :)

Kız kızlar hamileysem terkedecem buraları diken üstünde günümü bekliyorum 5 gün geçti o kadar takıldık gerçek olursa hiç hazır değilim zaten istemiyodum da 2. Yi
Ayy bende büyük konuşanlardanım 2. İçin hayırlısı olsun inşallah

Kız kızlar hamileysem terkedecem buraları diken üstünde günümü bekliyorum 5 gün geçti o kadar takıldık gerçek olursa hiç hazır değilim zaten istemiyodum da 2. Yi
Bebiş mi geliyor, rabbim gönlüne göre versin

Hayırlısı olsun hakkınızda annem olsa şimdi olsun olsun ortalıkta dolanır derdi kk da bakarız

Benim stresten 10 gün geçmişti bı keresinde geçen de bı hafta geçti alıştım artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…