• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Günaydın :)

Bana iki-3 gündür bildirim gelmiyor çok cene çalmışlar diye bir gelip bakıyorum 100-200 mesaj birikmiş :KK43:
Sana gelen ilk mesaja bakmadığın zaman, diger bildirimler gelmiyor, bana da oluyor bazen. Sayfaya girip çıkman lazım :)

Kız kızlar hamileysem terkedecem buraları diken üstünde günümü bekliyorum 5 gün geçti o kadar takıldık gerçek olursa :skandal:hiç hazır değilim zaten istemiyodum da 2. Yi:işsiz:
Ayy bende büyük konuşanlardanım 2. İçin hayırlısı olsun inşallah

Kız kızlar hamileysem terkedecem buraları diken üstünde günümü bekliyorum 5 gün geçti o kadar takıldık gerçek olursa :skandal:hiç hazır değilim zaten istemiyodum da 2. Yi:işsiz:
Bebiş mi geliyor, rabbim gönlüne göre versin :rolleyes:

Hayırlısı olsun hakkınızda :68: annem olsa şimdi olsun olsun ortalıkta dolanır derdi :KK48::KK48: kk da bakarız :KK48:

Benim stresten 10 gün geçmişti bı keresinde geçen de bı hafta geçti alıştım artık :))

Back