En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Niye, olsun bitane daha oglana arkadas olur
Yok canım ben 3 yıldır özgür bir kadınım oğlum ilkokulu bitirsin daha özgür olacağım:)Yani bu rahatlığı bozamam :)

Ben oğluma hamileyken kkya başladım:)Editör olduğumda oğlum 2.5 yaşındaydı:)Yani kimseye gerek yok ben her yere yeterim

Maşallah sana valla 10 parmağında 10 marifet

İkizler de küçükmüş ozaman, hepsini nasıl idare ettin valla, bravo

Yok canım ben 3 yıldır özgür bir kadınım oğlum ilkokulu bitirsin daha özgür olacağım:)Yani bu rahatlığı bozamam :)
Valla en iyisini yapıyorsun. Ben saka yapıyorum :) bende şunu sağlıkla dogurayımda bidaha düşünmüyorum

Maşallah sana valla 10 parmağında 10 marifet

İkizler de küçükmüş ozaman, hepsini nasıl idare ettin valla, bravo
Ben şuan nelerle uğraşıyorum bir bilsenYemekte yaparım düzenli,pasta,börek her zaman olur:)Evimde temiz:)
Hatta arkadaşlarım evde gizli elemen çalıştırdığımı düşünüyor
Herkese yetişebilirim:)

Ben oğluma hamileyken kkya başladım:)Editör olduğumda oğlum 2.5 yaşındaydı:)Yani kimseye gerek yok ben her yere yeterim
Nevo yeni sloganimizi buldum1 borek 1 bebek1borek yapin yarismaya katilin bebe garanti

Valla en iyisini yapıyorsun. Ben saka yapıyorum :) bende şunu sağlıkla dogurayımda bidaha düşünmüyorum
Siz daha gençsiniz yaşımda ilerliyor.Yani 3 tane var bu devirde inan çocuk büyütmek her konuda zor:)Ben mükemmeliyetçiyim öyle rahat biri değilim.Detaya giriyorum oda beni yoruyor:)Yani daha fazlasına gerek yok:)

Maşallah valla, her eve senden bitane lazım
Siz daha gençsiniz yaşımda ilerliyor.Yani 3 tane var bu devirde inan çocuk büyütmek her konuda zor:)Ben mükemmeliyetçiyim öyle rahat biri değilim.Detaya giriyorum oda beni yoruyor:)Yani daha fazlasına gerek yok:)
Aynen hayat giderek zorlaşıyor. 3 ü de saglıkla büyüsün. Sende keyfine bak

Nevo sakin basak burcuyum deme
Ben basak burcuyum ve hep planli yaparim her seyi bu da beni cok yorar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…