• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Niye, olsun bitane daha :KK70:oglana arkadas olur:-)
Yok canım ben 3 yıldır özgür bir kadınım oğlum ilkokulu bitirsin daha özgür olacağım:)Yani bu rahatlığı bozamam :)

Ben oğluma hamileyken kkya başladım:)Editör olduğumda oğlum 2.5 yaşındaydı:)Yani kimseye gerek yok ben her yere yeterim:KK70:
:skandal::skandal:

Maşallah sana valla 10 parmağında 10 marifet :KK70:

İkizler de küçükmüş ozaman, hepsini nasıl idare ettin valla, bravo :KK9:

Yok canım ben 3 yıldır özgür bir kadınım oğlum ilkokulu bitirsin daha özgür olacağım:)Yani bu rahatlığı bozamam :)
Valla en iyisini yapıyorsun. Ben saka yapıyorum :) bende şunu sağlıkla dogurayımda bidaha düşünmüyorum

:skandal::skandal:

Maşallah sana valla 10 parmağında 10 marifet :KK70:

İkizler de küçükmüş ozaman, hepsini nasıl idare ettin valla, bravo :KK9:
Ben şuan nelerle uğraşıyorum bir bilsen:70:Yemekte yaparım düzenli,pasta,börek her zaman olur:)Evimde temiz:)
Hatta arkadaşlarım evde gizli elemen çalıştırdığımı düşünüyor:70:
Herkese yetişebilirim:)

Ben oğluma hamileyken kkya başladım:)Editör olduğumda oğlum 2.5 yaşındaydı:)Yani kimseye gerek yok ben her yere yeterim:KK70:
Nevo yeni sloganimizi buldum:rolleyes:1 borek 1 bebek:rolleyes::KK70:1borek yapin yarismaya katilin bebe garanti:KK70:

Valla en iyisini yapıyorsun. Ben saka yapıyorum :) bende şunu sağlıkla dogurayımda bidaha düşünmüyorum
Siz daha gençsiniz yaşımda ilerliyor.Yani 3 tane var bu devirde inan çocuk büyütmek her konuda zor:)Ben mükemmeliyetçiyim öyle rahat biri değilim.Detaya giriyorum oda beni yoruyor:)Yani daha fazlasına gerek yok:)

Ben şuan nelerle uğraşıyorum bir bilsen:KK70:Yemekte yaparım düzenli,pasta,börek her zaman olur:)Evimde temiz:)
Hatta arkadaşlarım evde gizli elemen çalıştırdığımı düşünüyor:KK70:
Herkese yetişebilirim:)
Maşallah valla, her eve senden bitane lazım :KK45:
Siz daha gençsiniz yaşımda ilerliyor.Yani 3 tane var bu devirde inan çocuk büyütmek her konuda zor:)Ben mükemmeliyetçiyim öyle rahat biri değilim.Detaya giriyorum oda beni yoruyor:)Yani daha fazlasına gerek yok:)
Aynen hayat giderek zorlaşıyor. 3 ü de saglıkla büyüsün. Sende keyfine bak :halay:

Nevo sakin basak burcuyum deme:işsiz:
Ben basak burcuyum ve hep planli yaparim her seyi bu da beni cok yorar:işsiz:

Back