• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Okul gidip gelmede sorun yokta ,okumaya tam olarak geçemedi henüz:olamaz:
Kodlayarak tek tek harfleri okuyor,birleştiremiyor :olamaz:
Biz bazen heceliyoruz uzun kelimelerde bizim sınıf olarak harfleri falan çok erken bitirdiler öğretmenimize bağlıyorum ben çok ilgili bir öğretmen :)) ins düzelir yaa bazı çocuklar geriden gelip sollayabiliyor önden gidenleri :))

Lütfen bekar olanlar benden uzak olsun, Allah olmayana isteyene versin :KK53::KK53:

Evvvveeetttttt, youtebeden eski bölümlerine bile bakıyorum :KK45:
Bende yüklenenler bakıyorum bazen eşim de sardı bu konuya sever o Çinli şeyleri :D
Bugün bakamadım ama biraz göz attım netten :))

Bende yüklenenler bakıyorum bazen eşim de sardı bu konuya sever o Çinli şeyleri :KK70:
Bugün bakamadım ama biraz göz attım netten :))
Olaylar olaylar :KK53::KK53:
Hem korkup hem bakıyorum :KK53::KK53:
Bende çözmeye çalışıyorum, hep olmaz dediklerim oluyor :KK53::KK53:

Olaylar olaylar :KK53::KK53:
Hem korkup hem bakıyorum :KK53::KK53:
Bende çözmeye çalışıyorum, hep olmaz dediklerim oluyor :KK53::KK53:
Neler gördü bu gözler müge de yıllardır takipcisiyim katiller bizden sayılır hep izliyoruz :D

Neler gördü bu gözler müge de yıllardır takipcisiyim katiller bizden sayılır hep izliyoruz :KK70:
Evet, müge anlı hoca olayını çözecek ben daha tam olayı bile anlamadım, büyü mu yapmış, kimleri öldürmüş/ öldürtmüş hepsi karıştı bende :KK64:

Merhaba millet:KK200:aksam benim kiskanc heruf bana dik dik bakinca kacmak zorunda kaldim minigi de goremedim:olamaz:
Bu arada ilk defa borek yapicagim icin bu gun deneme amacli bi tane yaptim:KK45:cok guzel oldu haftayi iple cekiyorum:KK53:
azerin çok merak ettim istediğin gibi oldu mu?

Back