Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaptım ilkini kendimiz yedik aynı kurabiye den bir daha yapınca dağıtım birazını :)) bizim evde dağıtmaya kalmıyor genelde 5 kişi silip supuruyoruz dün 5 bardaktan açma yaptım akşam 8 gibi pisti yatmadan biraz yediler kahvaltıda bitti acmalar açma dediğime bakma poğaça gibi bişey
HanimKelesimiGetir o senin güzelliğin abla sağol yaşıma bir 10 yaş ekledim ben cektiklerimle valla yaşımı göstermiyorum 22-23 yaşındayken herkes 30 -35 diye tahmin ediyordu ://
HanimKelesimiGetir o senin güzelliğin abla sağol yaşıma bir 10 yaş ekledim ben cektiklerimle valla yaşımı göstermiyorum 22-23 yaşındayken herkes 30 -35 diye tahmin ediyordu ://