- 16 Ağustos 2010
- 293.194
- 603.231
- 43
Öyle herkese gösterme zatenKacırdın görme işini burda olanlar gördü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle herkese gösterme zatenKacırdın görme işini burda olanlar gördü
oyle de olsa cok degil mi ya huEşi telefon kulağında gzeiyormuş
Ya aglarim simdi ben goremeyecek miyimÖyle herkese gösterme zaten
Kotayı geçince katlanıyoroyle de olsa cok degil mi ya hu
Ağla bize neBiz gördükYa aglarim simdi ben goremeyecek miyim
Biz de de tam tersi esminin dakikalarına da ben harcarimEşi telefon kulağında gzeiyormuş
Sende gör bakalım :)))Ya aglarim simdi ben goremeyecek miyim
Bende çok konuşuyorum ama eşime yetişememBiz de de tam tersi esminin dakikalarına da ben harcarim
Ne bilim 600 kusur lira amma cokmus, Allah kolaylik versin.Kotayı geçince katlanıyor
Ya gösterme onaSende gör bakalım :)))
Eşim balkondan atarNe bilim 600 kusur lira amma cokmus, Allah kolaylik versin.
Bana gelse o fatura kendimi koltuktan atar intihar ederim(ama bakin koltuktan atarim)
Cook gec artıkYa gösterme ona
Eşim az konuşur öz konuşur bazen hızlı konuşur anlaşılmaz ama ben çok konuşurum annem ablam kardeşim sürekli hergun konusuruz telefonda birde arkadaşım var zaten 10 ar dakika konuşsam 40 dakika yaparBende çok konuşuyorum ama eşime yetişemem
Ama onun nazarı çok değiyorCook gec artık
Hahahahaha gordum ki gordum kiAğla bize neBiz gördük
Benim annem ,eşim,kardeşlerim ücretsiz yoksa bayağı aşardı:)Aynı tarifedeyiz:)Eşim işi dolayısıyla sürekli konuşuyor:)Eşim az konuşur öz konuşur bazen hızlı konuşur anlaşılmaz ama ben çok konuşurum annem ablam kardeşim sürekli hergun konusuruz telefonda birde arkadaşım var zaten 10 ar dakika konuşsam 40 dakika yapar
Hani bana bende 80 kiloyum 30 kilo fazlam varCook gec artık
Bizde seni görseydik:)Hahahahaha gordum ki gordum ki
Gordum masallah diyorum tam zipzip ismini hak ediyosun masallahhhSende gör bakalım :)))
alemsinizYok ya niye bilerek olsun maksat muhabbet olsun