Masallah cok fit gorunuyorsun o bacaklari iyi eritmissin canim...tebrik ederim devamini dilerimmÖğrenmiş oldun işte :)))
Fotograf yüklerken ayarlarda cıkıyor istersen herkes görebilir ama ben takip ettiklerim olarak ayarladım :))
Tesekkur ederimMasallah cok fit gorunuyorsun o bacaklari iyi eritmissin canim...tebrik ederim devamini dilerimm
Onun izlemesi yeterliBende göremedim izlemek gerekiyor ya
Izliyorum da zorunda kısmını anlayamadımİzliyor izlemek zorunda izleyecek
Izliyorum da zorunda kısmını anlayamadım
Biliyorum ablacımEspri sadece yanlış anlamanı asla istemem..
Biliyorum ablacım
Takıl ablacım espiri yaptıgını biliyorum :)Üzülürüm cidden,birde genelde arkadaşlara hep takılırım onlarda bana öyle bunu zaman içinde göreceksin sende:))
Bana neler diyorlar mesela yaşlı nene dişleri yok gibi böyle işte:))
Takıl ablacım espiri yaptıgını biliyorum :)
Az cok gördüm dün aksamdan beri dişler felan bakalım daha neler görcem:))))
Ne güzel bir ortamınız varmıs bilsem daha önce gelirdim:))Birde ben büyüğüm yaş olarak,arkadaşlara çok nazım geçer..
Nevoşa çok takılırım mesela deynepnaza öyle:))
Kolay gelsin ablacım görüşürüz :)Akşam oldu ben kaçar sabah görüşürüz hanımlar mutfak beni bekler iyi akşamlar
Nevriyemiiiii kızdırmayın sakın haaaa yakar hepinizi demiNevreste
Ne güzel bir ortamınız varmıs bilsem daha önce gelirdim:))
Inşallah bende uzun yıllar burda kalırım :))
Ben büyüklerimi dinlerimBilirim o duyguyu geçmişte ben de yasminin avatarına demiştim ,değişmişti,vicdan yapmıştım.Gerçi yine zıpzıpa ilk ben dedim
Tamam aynıı şey işte:)heee bak onu bilmiyordumbana izlenin hiç böyle bir şey olduğundan bahsetmediler ki facede arkadaş olmak gibi demişti nevoşş Nevreste
Yanii de hic oyle bisey olacagi aklima gelmedi ya... sadece arkadas olmak gibi dusundum izliyor musun izliyorum ahahhaTamam aynıı şey işte:)
Sana face ve instagram linkimi vereyim.Ama arkadaş olmayalım.Bakalım resimlerimi görebiliyor musun:)
Katılmıyorum tarif yok ki
Bende dinlerim o hepimizden büyükBen büyüklerimi dinlerim