- 20 Mart 2008
- 140.626
- 210.867
- 60
Tamam gidince cagır uzaktan izleyim
ban yemedim daha ban yemeyim yaaaa
Ben üye olalı 2 yıl oldu ama uzaktan izliyordum :))Ben ilk banımı üye olduktan 4 sene sonra almıştım.sonrası bağımlılık yapıyor..
Şu anda sakin seçim yaklaştıkça ateşlenir.
Ben üye olalı 2 yıl oldu ama uzaktan izliyordum :))
4 -5 aydır aktif olarak yazıyorum ban yemem buralarda :))
Siyasete ugramazsam birsey olmaz
Maşallah kac yıl olmus :))Benim 11 yıl oldu artık,burası sakin bişicik olmaz..
Siyaset cidden insanı zorluyor sabır taşı olsa çatlar orada.
Maşallah kac yıl olmus :))
Kesinlikle öyle siyaseti hiç sevmiyorum zaten :))
Bu arada börek yapacak mısın sende :))
Söyle bir baktımda gördüm maşallah ablacım :))Ben eskilerdenim artık,siyaseti bende çok sevmem aslında ama alıştım artık burada..
Yok ben katılmıyorum çok nadir katıldım..
Söyle bir baktımda gördüm maşallah ablacım :))
Anladım ablacım bende burda olunca sende yapıyorsun sandım :))
Ben biraz tecrübe edineyim diğer yarısmalara katılcam inşallah :))4-5 kere filan katıldım aslında,işin zor kısmı foto eklemek uğraştırıyor oda.
Ben biraz tecrübe edineyim diğer yarısmalara katılcam inşallah :))
Kurabiyeri görmüştüm coook güzellerdi börekde ilgimi cekti bakalım ne tarifler gelecek :)))Aynen bencede katıl,hemde çok değişik tarifler öğreniyorux burada ..
ben de göremedim neden acabaaHayırdırr ne görüyorsunuz öylee ..
Neden göremedin kiben de göremedim neden acabaamerak ettim ne kadar zayıflamış diye ama göremedim
valla profile tıklıyorum resimlere tıklıyorum fotoğraf yüklememiş diyor ama gösteriyor albümler 1 resimler 5 diye ..... filtre falan mı oluyor acaba..?Neden göremedin ki
Göremezsin cünkü fotografları sadece takip ettiklerim görebiliyor :))valla profile tıklıyorum resimlere tıklıyorum fotoğraf yüklememiş diyor ama gösteriyor albümler 1 resimler 5 diye ..... filtre falan mı oluyor acaba..?
heee bak onu bilmiyordumGöremezsin cünkü fotografları sadece takip ettiklerim görebiliyor :))
Hadi sende gör takip edeyim görmeyen kalmadı zaten
Öğrenmiş oldun işte :)))heee bak onu bilmiyordumbana izlenin hiç böyle bir şey olduğundan bahsetmediler ki facede arkadaş olmak gibi demişti nevoşş Nevreste
ben de göremedim neden acabaamerak ettim ne kadar zayıflamış diye ama göremedim
Seni izlememiş miyim ben :))Bende göremedim izlemek gerekiyor ya
Seni izlememiş miyim ben :))