Börekler Hazır Yufka ile denenmiş tarifler

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Karatay bir yasam biçimidir, yaparsın kilo verirsin ama tek bir an bıraktığında hoooooooppppp dombili oluverirsin
Bizde yaşadıkça biçimlendiririz rafa süs diye almıyoz kitabı bu yoklukta netten araştırıp yapmasınıda bilirdik

Elhamdülillah

Heyyy gidi heyy, bendede 2 kitabı var süs niyetine duruyor. Kesinlikle benim hayat sartima uymuyor, yaşayanlardan lunyagil
zayıflama grubunuz var mı ? Hali hazır da :) Doğumdan sonra iyi bir zayıflamak istiyorum da. Eşim dün bi doğumu atlat da ne gerekiyorsa ama ne gerekiyorsa bakım onarım yapalım dedi bu da benim Ayazım :) bugün gösterdi yüzünü

Elhamdülillah

Heyyy gidi heyy, bendede 2 kitabı var süs niyetine duruyor. Kesinlikle benim hayat sartima uymuyor, yaşayanlardan lunyagil
Dur bakalım bide ben deneyeyim denemeden bilememmm fındık fıstık bende de yok ama bakalım muadil bişeyler ayarlıcam

MaşaAllah uyur heralde :)

Deliiii hangi diyette menemene ekmek banılıyor

Gel yaprak saralım
Ahahahahah senin diyette yaprak sarılıyor da geleyim valla bu kilo kaybının üzerine diyet bozamam
kotta 42 ye düştüm çok fena hırs yaptım en kötü ihtimalle 44 beden abiye içine girmem lazım

Oyyyyy maşallah maşallah maşallah
Önceden 7.takımımız vardı hepimiz ordan tecrübeleyiz, deynepnaz bile düşün artık sen zayıflamak işte, elindeki ekmeğini bilem alırız eşine gelince , o da hakli kusura bakmak yok

Dur bakalım bide ben deneyeyim denemeden bilememmm fındık fıstık bende de yok ama bakalım muadil bişeyler ayarlıcam
Ben çok sık dışarda yemek yiyorum uymuyordu bana, birde ekmeksiz olur mu yahu

Ekmeksiz olur ya ben aramam ekmeği hepde evdeyim kırk yılda bir dışarıda yerim o kadar :)

Ahahahahah senin diyette yaprak sarılıyor da geleyim valla bu kilo kaybının üzerine diyet bozamam
kotta 42 ye düştüm çok fena hırs yaptım en kötü ihtimalle 44 beden abiye içine girmem lazım
Benim diyette sarılıyorda pişirilmiyor buzluğa koyuluyor

Yaa bilmem mi efsane 7. Takımı :)

Sen bilirsin

Işte o benim güzel takımım
Gerçekten çok üzülmüştüm kapanınca sayfalarca okumuştum neden kapandı diye. Zamanın da Aranıza girmeyi de çok istedim ama o kadar mükemmel takımdınız ki alınmam yada ayak uyduramazsam çok mahçup olurum diye cesaret edemedim yazmaya

Malesef öyle kötü bir dönem oldu
Keşke gelseydin, tüm yemek yarışmasına katılanları bünyemizde toplamıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…