Dedi....bütün cool haliyle allahın bir zayıf kulu.
Bizde yaşadıkça biçimlendiririz rafa süs diye almıyoz kitabı bu yoklukta netten araştırıp yapmasınıda bilirdikKaratay bir yasam biçimidir, yaparsın kilo verirsin ama tek bir an bıraktığında hoooooooppppp dombili oluverirsin
ElhamdülillahÖyle de baya gideri var
Heyyy gidi heyy, bendede 2 kitabı var süs niyetine duruyor. Kesinlikle benim hayat sartima uymuyor, yaşayanlardan lunyagilBizde yaşadıkça biçimlendiririz rafa süs diye almıyoz kitabı bu yoklukta netten araştırıp yapmasınıda bilirdik
zayıflama grubunuz var mı ? Hali hazır da :) Doğumdan sonra iyi bir zayıflamak istiyorum da. Eşim dün bi doğumu atlat da ne gerekiyorsa ama ne gerekiyorsa bakım onarım yapalım dediElhamdülillah
Heyyy gidi heyy, bendede 2 kitabı var süs niyetine duruyor. Kesinlikle benim hayat sartima uymuyor, yaşayanlardan lunyagil
Dur bakalım bide ben deneyeyim denemeden bilememmm fındık fıstık bende de yok ama bakalım muadil bişeyler ayarlıcamElhamdülillah
Heyyy gidi heyy, bendede 2 kitabı var süs niyetine duruyor. Kesinlikle benim hayat sartima uymuyor, yaşayanlardan lunyagil
MaşaAllah uyur heralde :)Eki Görüntüle 2230197
zayıflama grubunuz var mı ? Hali hazır da :) Doğumdan sonra iyi bir zayıflamak istiyorum da. Eşim dün bi doğumu atlat da ne gerekiyorsa ama ne gerekiyorsa bakım onarım yapalım dedibu da benim Ayazım :) bugün gösterdi yüzünü
Yalnız bonusum yanlış anlamazsan a büyük A olsun emiDedi....bütün cool haliyle allahın bir zayıf kulu.
Ahahahahah senin diyette yaprak sarılıyor da geleyimDeliiii hangi diyette menemene ekmek banılıyor
Gel yaprak saralım
Oyyyyy maşallah maşallah maşallahEki Görüntüle 2230197
zayıflama grubunuz var mı ? Hali hazır da :) Doğumdan sonra iyi bir zayıflamak istiyorum da. Eşim dün bi doğumu atlat da ne gerekiyorsa ama ne gerekiyorsa bakım onarım yapalım dedibu da benim Ayazım :) bugün gösterdi yüzünü
Ben çok sık dışarda yemek yiyorum uymuyordu bana, birde ekmeksiz olur mu yahuDur bakalım bide ben deneyeyim denemeden bilememmm fındık fıstık bende de yok ama bakalım muadil bişeyler ayarlıcam
Ekmeksiz olur ya ben aramam ekmeği hepde evdeyim kırk yılda bir dışarıda yerim o kadar :)Oyyyyy maşallah maşallah maşallah
Önceden 7.takımımız vardıhepimiz ordan tecrübeleyiz, deynepnaz bile düşün artık sen zayıflamak işte, elindeki ekmeğini bilem alırız eşine gelince , o da hakli kusura bakmak yok
Ben çok sık dışarda yemek yiyorum uymuyordu bana, birde ekmeksiz olur mu yahu
Benim diyette sarılıyorda pişirilmiyor buzluğa koyuluyorAhahahahah senin diyette yaprak sarılıyor da geleyimvalla bu kilo kaybının üzerine diyet bozamam
kotta 42 ye düştüm çok fena hırs yaptım en kötü ihtimalle 44 beden abiye içine girmem lazım
Yaa bilmem mi efsane 7. Takımı :)Oyyyyy maşallah maşallah maşallah
Önceden 7.takımımız vardıhepimiz ordan tecrübeleyiz, deynepnaz bile düşün artık sen zayıflamak işte, elindeki ekmeğini bilem alırız eşine gelince , o da hakli kusura bakmak yok
Ben çok sık dışarda yemek yiyorum uymuyordu bana, birde ekmeksiz olur mu yahu
gurumuşum meğer yazı vardı onu kaldırınca gördüm bendeGunaydin canim sen de gurumuşun
Allah sağsalim sağlıkla kavuştursun inşallah canımYaa bilmem mi efsane 7. Takımı :)
Sen bilirsinEkmeksiz olur ya ben aramam ekmeği hepde evdeyim kırk yılda bir dışarıda yerim o kadar :)
Işte o benim güzel takımımYaa bilmem mi efsane 7. Takımı :)
Gerçekten çok üzülmüştüm kapanınca sayfalarca okumuştum neden kapandı diye. Zamanın da Aranıza girmeyi de çok istedim ama o kadar mükemmel takımdınız ki alınmam yada ayak uyduramazsam çok mahçup olurum diye cesaret edemedim yazmayaSen bilirsin
Işte o benim güzel takımım
Saol canım benim :) bende yazıyı kaldırdım popi üye çıktım :)gurumuşum meğer yazı vardı onu kaldırınca gördüm bende
Allah sağsalim sağlıkla kavuştursun inşallah canım
Malesef öyle kötü bir dönem olduGerçekten çok üzülmüştüm kapanınca sayfalarca okumuştum neden kapandı diye. Zamanın da Aranıza girmeyi de çok istedim ama o kadar mükemmel takımdınız ki alınmam yada ayak uyduramazsam çok mahçup olurum diye cesaret edemedim yazmaya
Belki geri gelince bir tane fazla takarlar
Bende diyorum heralde artık yönetimde bıktı madalya koyacak yer kalmadı hepsini sildiler
Bi sade gelmiştin gözüme güne giderken takılarını takmayı unutmuş gibi