• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Hamd olsun dur diyene kadar nefes alıyoruz işte :)
Yokmu daha tık mık :)
Du bakiyim....

Baktim valla yok.:KK53:
Basta guzel oy alinca bi gaza gelmistim ama sonradan anladim zaten gunde 1 oy anca gelince benden bisey cikmayacagini:KK70:
Geri de kalanlara basarilar.:confused:
Beni gecme kiz:KK70:

Ama suç sende insan öylesine bile katılsa hiç değilse 10 oy bekliyor.. Accuk özeneydin ya sunuma :sopa:
Suç nevrosun :ıslık:

Hatunlar börekten anlamıyorsa suç bende mi, mis gibi mevsiminde pırasa böreği yaptım, ohhh pişmanda değilim yine olsa yine yaparım :rolleyes::rolleyes:

Du bakiyim....

Basta guzel oy alinca bi gaza gelmistim ama sonradan anladim zaten gunde 1 oy anca gelince benden bisey cikmayacagini:KK70:
Bıyyy nasıl geçiyim benim böreği basit görüyorlar kknın kadınları :63:

Du bakiyim....

Senle yarismak guzeldi kuzu:KK53:az biraz hava atayim:KK70:

Suç nevrosun :ıslık:

Hatunlar börekten anlamıyorsa suç bende mi, mis gibi mevsiminde pırasa böreği yaptım, ohhh pişmanda değilim yine olsa yine yaparım :rolleyes::rolleyes:
Neden benim suçum oluyor.Ben sana özenmemi dedim:110:Ben tarif alan herkese sunumun önemini anlatıyorum bir sana mı anlatmamışım:70:

Back