• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
bişey soracaktım anlayanız yada yol gösterecek biri var mı ? Küçük bi yer gıda yeme içme üzerine açmayı düşünsek nasıl oluyor nereden yardım yada bize yol gösterecek birini bulabiliriz bilginiz var mı ?
Canım belediyeye gitmek gerekir sanırım tanıdık varsa daha çabuk hallolur işkeriniz yol yordam bilirler hem vergi levhası ruhsatı filan olması gerekiyor sanırım akrabamızın tuhafiye dükkanı var ama yiyecekte nasıl yürür iş bilmiyorum ‍♀️

bişey soracaktım anlayanız yada yol gösterecek biri var mı ? Küçük bi yer gıda yeme içme üzerine açmayı düşünsek nasıl oluyor nereden yardım yada bize yol gösterecek birini bulabiliriz bilginiz var mı ?
Kardeşim bir mandıra da kasiyer

Ama mandıra nin market şubeleri de var her yerinde çalıştı yani herşey lerini biliyor

Toptancılara fiyat düşürmek için diğer marketleri geziyorlar mis kaç liradan satılıyor diye :olamaz:

Gereken belge vs bilmiyorum ama toptancı kar ile bayağı ahbap oluyorsun sanırım :KK45::KK45:

Back