- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Allah seniOy uleenn oyyy
Gel kuzum tepeme cikErva ve smile ensenizdeyim
Oyy temiz kalplim benimGel kuzum tepeme cik
Gec kiz beni, dedigim gibi bildirimde siz kosmayacak ucacaksiniz
Ya bi gitse bildirim kim kimin ensesinde görsek asıl :)Erva ve smile ensenizdeyim
AynenYa bi gitse bildirim kim kimin ensesinde görsek asıl :)
Oyy temiz kalplim benim
Yok biz diyet gruplarına hiç bulaşmadan günlükleremi gitsek demiştim:)Benim yardımcım başka yahuuuu
Ha başka bir yere gidecektin yaneeeee
Ispanaklı kıymalı yapacaktıAma ben baştan söyledim, net olmadığını. Ki, ben ıspanaklı kıymalı karışık istedim, sen “yeter, gençlerin önünü aç artık” dedin
Bende sevmediğim halde, peynirle karıştırıp yaparım eğer yapabilirsem dedim.
Herkes bilir, ben söz verseydim, ilk ben yapardım
Ve, en iyi bilende sensin Nevoşum
O, sade ıspanaklı kıymalı yapacak arkidiş nerede
Mazlumu getirin bana
Dün aklıma geldiniz etiketleyecektim:)Sonra dedim demek zamanı olmadı veya yapmak istemedi.Zorlamış olmayayım:)Aaa başladı mı yarışma
ben katılamayacağım maalesef bu sefer.
Oysa çok güzel bir Sırp böreği rezerve etmiştim burek Sa Sirom diye.
Kısmet başka yarismalara^^
Herkese başarılar
Tahmin ettiğim kişi miIspanaklı kıymalı yapacaktıAma forumda kalmaya devam edeceksen o sopayı sakla
Aynen öyleTahmin ettiğim kişi mi
Yok abla cidden yan çizmek değil benim eşim ağır kanlı 6 ay sonra sünnet yapacağım parkeler değişecek perdeler değişecek evde ufak tefek alijacaklar var giyim haricinde boya badana yapılacak bizimki parmağını oynstmiyor bu arada o firni yapacağını hiç sanmıyorumHemen yan çizdin:)
Tamam kimse anlamadı aramızdaKızmaz ki bana46 raporlu olduğumu açıklıyorum
Zaten fırınsız bir kategori olur veya fırınsızda yapılacak tarifler:)Yok abla cidden yan çizmek değil benim eşim ağır kanlı 6 ay sonra sünnet yapacağım parkeler değişecek perdeler değişecek evde ufak tefek alijacaklar var giyim haricinde boya badana yapılacak bizimki parmağını oynstmiyor bu arada o firni yapacağını hiç sanmıyorum
Tamam alırım en firijsizijdan zaten sen benim msj hariç kimseye bakmayacaksin yaZaten fırınsız bir kategori olur veya fırınsızda yapılacak tarifler:)
Yeni kategori zor mu olucakZaten fırınsız bir kategori olur veya fırınsızda yapılacak tarifler:)
Tamam sana fırınsız bir tarif bulacağızTamam alırım en firijsizijdan zaten sen benim msj hariç kimseye bakmayacaksin ya
Alırım bir tarif en firinsizijdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?