Yaprak sarma da yasaklanmamış mıydıYok yaprak sarma aynı kategorilerde 2 defa 1. olmadı:)
Önümüzdeki kategoriye yetişirsin inşaallahBiliyorum, ayın 1’ine 1 hafta kala oylama açılıyor. Nasip
Ay keşke daha önce 3. Takımdaydım ama veremedim hamilelikte 6 kilo aldım 8 ay sonra 20 kilom gitmiştiOhh en fazla 4 ay vermesi
Mezelerde uygun değildi:)Kategori mezeler arasıcaklar olsaydı .Yaprak sarma yapılabilirdi:)Soğuk mezelere uygun değildi:)Yaprak sarma da yasaklanmamış mıydı
Haha iyiki hastaydin nevos:) olmasan napacaktin:)Aslında sıcakken kesip öyle bir resim çekebilirdim:)Ama işte hastaydım .Yapabileceklerimi bile unuttum:)
Aklımda başka şeyler vardı:)Haha iyiki hastaydin nevos:) olmasan napacaktin:)
Ne vardi:))Aklımda başka şeyler vardı:)
Oy yoksa börekte YokAyhh nevos ben gene yorgunluktan sesi besi goruyorum sanirim:) haha su pizza borege benimde gozum oynuyor... haftasonu yapicam sanirim:)
Geçti artık sonraki kategorilerde inşaallah:)Ne vardi:))
Böreğin mucidi kimYine beşamel soslu kıymalı börek mi alacak acaba
Geçen sene de aynı börek almıştı
Ya canimmmm valla arada kaldim.. sirf haksizlik olmasin diye kendime bile vercektim:)) haha bi dahakine begenirsem tarifini sana veririm:)) tabii banli olmazsam:))Oy yoksa börekte Yok
Insallahh:)Geçti artık sonraki kategorilerde inşaallah:)
Şükür, sancılı dönemim ve gribin ağırlığı bitti. Uykum yok meselaÖnümüzdeki kategoriye yetişirsin inşaallahNasılsın biraz daha iyi misin
"Sen kilonuda al gel, biz veririz" bu bizim yeni sloganımızAy keşke daha önce 3. Takımdaydım ama veremedim hamilelikte 6 kilo aldım 8 ay sonra 20 kilom gitmişti
Senin hangi ara 2 madalya olduŞükür, sancılı dönemim ve gribin ağırlığı bitti. Uykum yok mesela
Kategori bana uygunsa, katılacağım inşallah
Sen nasıl oldun?
Ya canimmmm valla arada kaldim.. sirf haksizlik olmasin diye kendime bile vercektim:)) haha bi dahakine begenirsem tarifini sana veririm:)) tabii banli olmazsam:))
Sen tabikiBöreğin mucidi kim
Bende öyleyim canım:)Bir daha hasta olmayız inşaallah:)Şükür, sancılı dönemim ve gribin ağırlığı bitti. Uykum yok mesela
Kategori bana uygunsa, katılacağım inşallah
Sen nasıl oldun?
Ayy ne güzel slogan o öyle o zaman verilecek kiloyu 35 yapayım"Sen kilonuza al gel, biz veririz" bu bizim yeni sloganımız
Ben varım@Smile Forever
@deynepnaz kankim olmazsa ben diyet yapmam:)
E Evvab
@-VUSLAT- gelmesin zaten çok zayıf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?