Böylece senin kafan rahat olurDuramadım yazdım Kazen abiye
Yok canim kendine verdin demiyorum sadece dikkatimi cekti uyeligin silinmis olmasiVallahi bende bilmiyorum şimdi baktımNevreste abla bilgin var mı ? Tek oy için üyelik açıp kendime verecek değilim
Yani benlik olsa zaten durdurmazlar beni de merak ettim bendeYok canim kendine verdin demiyorum sadece dikkatimi cekti uyeligin silinmis olmasihani yasak ya
Neden yasak olsun demek silinmesi gereken bir üyeydi:)Bura ile bağlantılı olmayabilir.Başka bir sebeple siteye gelmiştir.Oy kullanmıştır.Silinmesi gereken bir üye ise silinmiştir.Burası ile bağlantılı olsaydı sadece UI olur ve Kazen gelip burada deşifre eder:)O konuda rahat olun:)Erva kiz sana oy veren silinen uye kim acep recepilk defa birisinin uyeliginin silindigini goruyorum yasak degil miydi
Hemen yan çizdin:)Ahahahah firinsiz bişey olsun ama fırın i yapmadı hala eşim
Ben zaten erva kendine oy verdi yazmadim nevo sadece uyeligin silinmesini ilk defa gordugumden sordum.yoksa biliyorum oyle bi sey olsa Kazenin desifre edeceginiNeden yasak olsun demek silinmesi gereken bir üyeydi:)Bura ile bağlantılı olmayabilir.Başka bir sebeple siteye gelmiştir.Oy kullanmıştır.Silinmesi gereken bir üye ise silinmiştir.Burası ile bağlantılı olsaydı sadece UI olur ve Kazen gelip burada deşifre eder:)O konuda rahat olun:)
Sadece cevabım sana değil canım genel olarak konuşulmuş ya:)İlk seni yakaladım alıntıladım:)Şahsına demiyorum:)Ben zaten erva kendine oy verdi yazmadim nevo sadece uyeligin silinmesini ilk defa gordugumden sordum.yoksa biliyorum oyle bi sey olsa Kazenin desifre edecegini
Ay abla bende tedirgin oldum o yüzden Kazen abiye yinede yazdımNeden yasak olsun demek silinmesi gereken bir üyeydi:)Bura ile bağlantılı olmayabilir.Başka bir sebeple siteye gelmiştir.Oy kullanmıştır.Silinmesi gereken bir üye ise silinmiştir.Burası ile bağlantılı olsaydı sadece UI olur ve Kazen gelip burada deşifre eder:)O konuda rahat olun:)
Tatilde olduğumuz için dahada yavaş değil mi:)Oylama ne kadar yavas ilerliyo yahu
Bildirim gitsin şenlenir buralarOylama ne kadar yavas ilerliyo yahu
Tatil cocuklar icin degil miydiTatilde olduğumuz için dahada yavaş değil mi:)
Tek tesellim yasminin geriden gelip birden birinci olmasiBildirim gitsin şenlenir buralar
Çocuklar tatilde olunca bizde geziyoruz.Mesela ben her yıl tatilde ailemin yanına giderdim bu yıl gitmedim.Öyle olanlar olabilir.Onun dışında bugün evde değildim akşam 6da geldim:)Hasta hasta birde gezmeye gittim:)Tatil cocuklar icin degil miydi
Aynen herşey değişebilir ve zaten beraberlikler ve yakın oylar var.Yada hiç oy almayan bir tarif birden atağa geçebilir:)Tek tesellim yasminin geriden gelip birden birinci olmasi
Çok şık canım
Çok güzelmiş canım
Bacim gel artik aramiza, hasretin cigerimizi dagliyo: (Iyim canım sen nasılsın?
Yarışma heyecanı nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?