5’i bulur o
Tekrar kolaylıklar diliyorum
Bu bölüm sayesinde o 3 kiloyu geri alırsın:)
Alisir bence onlar bizden once alisiyorlar :))
Yorma tatlim kendini yavas yavas yerlesirsin...
Çoğu gitmiş azı kalmış, evin içinde yerleştirirsin. İnşallah kızın yeni ortama okuluna, öğretmenine ve arkadaşlarına alışabilir :)
AynenŞubat 'ı yarılarsak kışı bitiririz
yok bu defa düşünmüyorum .Tarif ayırtacak mısın
Tamam sen bilirsin:)Ama elimde tarif var istediğin zaman verebilirimyok bu defa düşünmüyorum .
mezeyi bi sindirmem lazım
tmm teşekkür ederim nevresteTamam sen bilirsin:)Ama elimde tarif var istediğin zaman verebilirim
Ben o geçen seneki yufka yarışmasından bahsetmiyorum ,pazartesi başlayan yufka yarışmasından bahsediyorumİlk katıldığım yarışmaydı
Marifetli kadının hali de başka oluyorMerdaneyi çıkaracağım bu hatunlara
Uyuşturucu gibi mübarek ,tadımlık katılayım diyorsun ,alışkanlık yapıyor insanda değil miNevreste bana da bir tane şöyle belki girerim yarışmaya
profil fotona noldu senin.tanıyamadım bi anNevreste bana da bir tane şöyle belki girerim yarışmaya
Kazanacağım diye bir iddiam yok şükürUyuşturucu gibi mübarek ,tadımlık katılayım diyorsun ,alışkanlık yapıyor insanda değil mi,biraz da hırslanıyor insan kazanmak için
Kaldırdım sonra koyamadim fırsat olmadı :)profil fotona noldu senin.tanıyamadım bi an
Bu ara bunu dinliyorum sürekli birde Sude Demirkayali diye küçük bir kız ses muhteşem :))Ne uyandım...ne uyudum ...nee öldüm, ne yaşadım var git bulutlar gibi dokunsan doldum taşarım varrrrrr gitttttttttt
Emannn Allahimmm
çok çabuk pes ediyorsun bu benim sekizinci katılışım olacak ve hala madalyam yokyok bu defa düşünmüyorum .
mezeyi bi sindirmem lazım