hicte kiskanmadim ki
Karın dışında çok soğuk yollar buzlu)Antep'e kar yagmış, burda bişey yok. Yagmur var
Aynen iyi skor yapmışsın:)İyi skor yapmışım yaa
Azerin'de geçen kategori ilklerde değildi.Ama bu kategoride 2.oldu:)mesaj alındı
Don yapmış demek ki. Dışarısı nasıl bilmiyorum, camdan gördüğüm kadarı İle yagmur atıyor. Ben evde kısa kol geziyorumKarın dışında çok soğuk yollar buzlu)
Ben ilk katıldığımda 4.olmuştum sonraki kategoride 1.olmuştum:)Yani her kategoride değişiyor.Sonlarda olduğumu bilirimmesaj alındı
Geçmiş olsun canım aman dikkat et:)Antep büyükşehir her yeri aynı seviyede karla kaplı değildir.Ama mecburen tatil genel oluyor.Eşim dün yarım saat geç geldi.Yollar buz gelememiş:)Don yapmış demek ki. Dışarısı nasıl bilmiyorum, camdan gördüğüm kadarı İle yagmur atıyor. Ben evde kısa kol geziyorum
Burnumdan nefes alamıyorum. Sinüzit mahvettisanki başım taş gibi
ilk elin günahı olmaz diyorsunBen ilk katıldığımda 4.olmuştum sonraki kategoride 1.olmuştum:)Yani her kategoride değişiyor.Sonlarda olduğumu bilirim
Aynen öyle canımilk elin günahı olmaz diyorsun
Tarif ayırtacak mısınanoyyyyyyy tarifin biri gelmiş ve ben yeni gördüm
Sagol canım, sizde dikkat edin. Kış ayı bitsede bi nefes alsakGeçmiş olsun canım aman dikkat et:)Antep büyükşehir her yeri aynı seviyede karla kaplı değildir.Ama mecburen tatil genel oluyor.Eşim dün yarım saat geç geldi.Yollar buz gelememiş:)
Evet ya kışı hiç sevmiyorumSagol canım, sizde dikkat edin. Kış ayı bitsede bi nefes alsak
BendeEvet ya kışı hiç sevmiyorum
Şubat 'ı yarılarsak kışı bitiririzBende
Neyse ki 2 at sonra bitiyor
Azerin'de geçen kategori ilklerde değildi.Ama bu kategoride 2.oldu:)
O zaman @azerinnn in madalyaların gelmesi yakındır:)Bende 2. yarışmamda 2. olmuştum
EvetO zaman @azerinnn in madalyaların gelmesi yakındır:)