Sen tabikiKim dağı tacak kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
------- -------------------((( ((((88888888888888
44444 44444411111111 11111*********3
999999999 *********** ******************ğ
------------- ---------000000 0000
fugvgvvru3 3333 333333333
Ben işteyim, yatak kuşu oldunuzYasmin okuyunca şimdi ne uyuması ben işteyim yazar
kaçıncı olmuştun pekü ona göre belki bende ikinciyi denerimİlk katıldığım yarışmaydı
Teşekkür ederim canım benim, düşünmen yeter saolasınAhhh canımmmm gel yapalım beraber ben hazırlarım sana herşeyi ne istersin
Benimde öyleİlk katıldığım yarışmaydı
Bizim okullar kar tatili oldu:)Öyle olunca sıcak yatağımızdan çıkamadık:)Demek uyuyorsunuz ,uykucular sizi
7.olmuşkaçıncı olmuştun pekü ona göre belki bende ikinciyi denerim
Olur canım neden olmasın:)Aaa kizlar ben kategoride bana oy verenleri tesekkur icin etiketlemeyi unuttum ya
Nevreste ninem yapabiliyor muyuz simdi, ayip oldu oy verenlere.
Antep'e kar yagmış, burda bişey yok. Yagmur varBizim okullar kar tatili oldu:)Öyle olunca sıcak yatağımızdan çıkamadık:)
Gidenler bırakmışHer taraf her yerde, insan çıkarken toplar.
Burda da soğuk var kar yokAntep'e kar yagmış, burda bişey yok. Yagmur var
Teşekkürler canım
Madalyamı iç mi ettiniz, doğru söyleyin
Benim guzeldiYilbaslari nasıl geçti kızlar :))
Ben annemlerde geçireceğim ilk defa diyorsun ya olmadıBenim guzeldievdeydik yemekler yaptim sofrayi kurdum annemler geldi yedik sonra da disariya ciktik cocuklari gezdirdik donduk.cocuklari uyuttum.saat 12 olunca da havayi fiseklerimizi patlatip uyuduk
Dene bacım dene ama nedense buna benim katılasim yok çünkü bunda sunumu konuşturmak lazım çünkü hepsinin dışı hazır yufka olacakkaçıncı olmuştun pekü ona göre belki bende ikinciyi denerim
Hatırlamıyorum, fakat hüsran yaşamıştımkaçıncı olmuştun pekü ona göre belki bende ikinciyi denerim
İyi skor yapmışım yaa7.olmuş
Merdaneyi çıkaracağım bu hatunlaraGidenler bırakmış
Çok pasaklli bunlar Yasmin