En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Ben kesin yapacağım ama malzeme konusun da kararsızım sunumu düşünüyorum misafirim gelecek yarın onlara özel mi yapsam onu düşünüyorum aklım da deli sorular yarın geceye kadar son değil mi ? İlk şekil denemesini yaptım gerçekten çok başarılı oldu bundan sonra bana hazır yufka böreklerin efendisi diyeceksiniz ay ben bile merak ettim heyecanlandım

Son dk golü buna denir

kiz Allah seni napmasin

Bende hiç farketmemişim gözüme bir farklı gelmedi hep böyle zengin bir havası vardı demek :)
Lisa tuzsuzun profiline yazmış ya,yarışmalara defalarca katıldığı için proluk vermiş yaBelki sen de Lisaya yazmak istersin Ben de defalarca yarışmaya katıldım ,siteden ayrıldım ,buranın hasretine dayanamadım geri geldim dersin belkiBenim de proluğum vardı önceden dersin belkiLisa çok kibar biri seni kırmaz aslında

Bakiyorumda millete giciklik yapiyosun yine:))

Pro üye olmanın bir kriteri vardı.Baktım gece sadece tuzsuz buna uyuyor:)
Piraye' nin proluğu ancak Kazen verir:)

Adres bilgilerini asla paylaşmıyoruz.Tüm bilgileri hediye için yazıyorlar.Sor hiç birinin adını bilmem hemen siliniyor
Yani önemsemiyorum sizin adınızı sanınızı hemen siliyorum bilgilerinizi,fazlalık mı yapıyorsunuz demek istiyorsun?

Yan önemsemiyorum sizin adınızı sanınızı hemen siliyorum bilgilerinizi,fazlalık mı yapıyorsunuz demek istiyorsun?
Hayır onlar kişisel bilgidir.İsteyen bana gerektiğinde verir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…