İddialı tarif var ben de yazmıştı,ben de merak edip sormuştum ,Adana böreği.Netten baktım ,gerçekten güzel de çok uğraştırıcıHazır yufka ile o kadar uğraşacağıma kol böreği açarım
İddialı tarif var ben de yazmıştı,ben de merak edip sormuştum ,Adana böreği.Netten baktım ,gerçekten güzel de çok uğraştırıcıHazır yufka ile o kadar uğraşacağıma kol böreği açarım
Yok o değil canım:)
3 kişi kaldı ama sesleri yok acaba katılacaklar mı? ervanazlim
kesin yapacak :) alimiyon
vazgeçti galiba :O evlaefe
ünlü oldu bizi unuttu: (
Yok o değil canım:)
3 kişi kaldı ama sesleri yok acaba katılacaklar mı? ervanazlim
kesin yapacak :) alimiyon
vazgeçti galiba :O evlaefe
ünlü oldu bizi unuttu: (
Acaba ne böreği yapacaklardı?
Geçen kategoride yapılan böreklerin çoğu yapıldı.Benim böreğimi yapan olmamıştı böreklerde daha önce ,aferin banafarklı bir tarif yaptım
Geçen kategoride yapılan böreklerin çoğu yapıldı.Benim böreğimi yapan olmamıştı böreklerde daha önce ,aferin banafarklı bir tarif yaptım
İnşallah yapan olmaz deröişim Son 2 gün ,kimse yapmaz diye açık açık yazdım Sunum için ,fotoydu falan uğraşana kadar peynir donar diye düşündüm ,o böreği yapar yapmaz yiyeceksin ki peynir sertleşmesin
Araya kaynamasan olmaz sankiİki iltifat etsene
Biri sağlığa zararlıdır kesin Yapılacak demiştin çünkü
İnşallah yapan olmaz deröişim Son 2 gün ,kimse yapmaz diye açık açık yazdım Sunum için ,fotoydu falan uğraşana kadar peynir donar diye düşündüm ,o böreği yapar yapmaz yiyeceksin ki peynir sertleşmesin
Nasip değilmiş bana yar olmadı :) iyki onu yapmamışım oturup hepsini yiyebilirdim
Bunun ilk üç dilim yedim sonrası herife kalan 4 dilimde buzluğa gitti :)
Nasip değilmiş bana yar olmadı :) iyki onu yapmamışım oturup hepsini yiyebilirdim
Bunun ilk üç dilim yedim sonrası herife kalan 4 dilimde buzluğa gitti :)
Bu normal T. böreği değildi ki
Babam aşçı benim o yaparken görmüştüm bunu sallamasyon gibi bişeydi kaşarlı falan..
Kaşar bir yemeğe giriyorsa mutlaka lezzet katıyor :)
Bu normal T. böreği değildi ki
Babam aşçı benim o yaparken görmüştüm bunu sallamasyon gibi bişeydi kaşarlı falan..
Kaşar bir yemeğe giriyorsa mutlaka lezzet katıyor :)