How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
dimi? en rahat ama fiziken insani cok yoruyuo sanki nevos.
Yok canım büyüdükleri zaman daha zor:)Şöyle düşün şuan 2 tane yetişkinsin:)Büyüdüklerinde 5 yetişkin olacak ve her iş genel olarak sana bakacak.Daha fazla yemek,daha fazla ütü,daha fazla temizlik vs...Tabi bunların dışında dışarıdaki sorumlulukların artıyor.Çevren genişliyor.Ne bileyim bence daha zor:)

Yok canım büyüdükleri zaman daha zor:)Şöyle düşün şuan 2 tane yetişkinsin:)Büyüdüklerinde 5 yetişkin olacak ve her iş genel olarak sana bakacak.Daha fazla yemek,daha fazla ütü,daha fazla temizlik vs...Tabi bunların dışında dışarıdaki sorumlulukların artıyor.Çevren genişliyor.Ne bileyim bence daha zor:)
daha fazla temizlik mi olacak? daha ne kadar olabilir ki : ) tabiiki bi yandan kolaylasip diger yandan zorlasir ona eminim

1 saattir gitmeye calisiyom, cenem cok dustu bu gece.:olamaz: ben 11 de uyuyodum sozde, saat 1 oldu.:KK70:
Iki bdv turu atayim, ama sadece okuyorum ben. Sen burda kal aman bdv ye gelme zaten:KK8:
hahah yok bu gece arti 18 deydim bacim : )

O zaman abla bir şey eksik olmuş:)Kuru olduğuna göre süt,yumurta veya yağında eksiklik olmuş:)
Bende genelde göz kararı yapıyorum.Bazen muhteşem oluyor.Kızlar diyor ki anne tam ölçü ver yazalım sonra aynısı olsun:KK70:Yazıyorlar ama ben yine kafama göre:KK70:

:KK70:Yumurta, süt tamdı da galiba yağı az geldi, birde sanırım ben geçen seferkine azıcık baharat koymuştum, o da lezzet vermişti, iyi ki bize diye yaptım Nevreste'm, misafir için yapsaydım rezil olurdum, daha bir lokma yememle bu neeeee demem bir oldu :KK70:

He he yapamamış kiii yapamamış kiiii,benim kek kalıbımdaki böreğe bak ,aynı su böreği gibi tadı var:KK45:
Reklamları dinlediniz :KK53:

:KK70:He valla beceremedim, tam bir fiyasko, itiraf ediyorum çoook beceriksizim:KK70:birilerine işkence yapmak isterseniz bu böreğimi yapıp yollayabilirim, ilk tadımda herşeyi itiraf ettirir türden:KK70:

:KK70:Yumurta, süt tamdı da galiba yağı az geldi, birde sanırım ben geçen seferkine azıcık baharat koymuştum, o da lezzet vermişti, iyi ki bize diye yaptım Nevreste'm, misafir için yapsaydım rezil olurdum, daha bir lokma yememle bu neeeee demem bir oldu :KK70:

:KK70:He valla beceremedim, tam bir fiyasko, itiraf ediyorum çoook beceriksizim:KK70:birilerine işkence yapmak isterseniz bu böreğimi yapıp yollayabilirim, ilk tadımda herşeyi itiraf ettirir türden:KK70:
Börek yağsız olmuyor ablam :)Desesydin diyet börek yaptım ama diyet börek olmuyormuş bir daha yapmayalım:70:

Back