• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Bosuna ana demek gelmemis yani icimden,
Anamm size ana diyebilir miyim? sanal anam olur musun anacigim. Yada buyuk ninem olur musun:confused:@deynepnaz
Anan olsun neredeyse senin kadar oğlu var:)

Kızlar sizlere söylemem gereken bir şey var.:olamaz:Çoktandır burdayım ,bayağı hoş vakit geçirdik ,sohbet ettik ,güldük ama buraya kadarmış:olamaz:Aranızdan ayrılıyorum :KK43:Bilirim ki üzülenler olacak gidişime :KK61:Ama gönüller bir olsun ,neden ayrıldığıma gelince ;

Çünkü saat bayağı gelmiş,yatacağım :KK53:

Kızlar sizlere söylemem gereken bir şey var.:olamaz:Çoktandır burdayım ,bayağı hoş vakit geçirdik ,sohbet ettik ,güldük ama buraya kadarmış:olamaz:Aranızdan ayrılıyorum :KK43:Bilirim ki üzülenler olacak gidişime :KK61:Ama gönüller bir olsun ,neden ayrıldığıma gelince ;

Ohhhh bizde bir süre kafamızı dinleriz:70:

Hayırlı geceler canım yine gel tatildeyiz zaten:KK74:

Korkmadim ki hic, biliyodum boyle diyceni:KK53:

Korkmadim ki hic, biliyodum boyle diyceni:KK53:
Ohhhh bizde bir süre kafamızı dinleriz:KK70:

Hayırlı geceler canım yine gel tatildeyiz zaten:KK74:
Çok korktunuz de mi,gidiyorum sandınız değil mi?:KK45::KK45::KK45:
Ayşen Gruda saklanıp babasını kandırıyordu ya bir filmde ,Onun gibi yaptım ama babası Münir Özkul gibi yemediniz :skandal:Tekrar iyi geceler:KK36:Bu sefer gittim :KK55:

Back