Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar sizlere söylemem gereken bir şey var.Çoktandır burdayım ,bayağı hoş vakit geçirdik ,sohbet ettik ,güldük ama buraya kadarmışAranızdan ayrılıyorum Bilirim ki üzülenler olacak gidişime Ama gönüller bir olsun ,neden ayrıldığıma gelince ;
Kızlar sizlere söylemem gereken bir şey var.Çoktandır burdayım ,bayağı hoş vakit geçirdik ,sohbet ettik ,güldük ama buraya kadarmışAranızdan ayrılıyorum Bilirim ki üzülenler olacak gidişime Ama gönüller bir olsun ,neden ayrıldığıma gelince ;
Çok korktunuz de mi,gidiyorum sandınız değil mi?
Ayşen Gruda saklanıp babasını kandırıyordu ya bir filmde ,Onun gibi yaptım ama babası Münir Özkul gibi yemediniz Tekrar iyi gecelerBu sefer gittim