Kimi alsak böreğe üçüncü(okeye dördüncü gibi olduBizde 3lu team olalım yanımıza bir börekşör lazım
3 tembel kaç günde yaparız kim bilirKimi alsak böreğe üçüncü(okeye dördüncü gibi oldu)
Bizim gibi tembel,bol bahane üreten biri olmalı(volta atma smileyi)
Hah buldum
can09e seni seçtim pikaçu bize börek yapsana
Kimi alsak böreğe üçüncü(okeye dördüncü gibi oldu)
Bizim gibi tembel,bol bahane üreten biri olmalı(volta atma smileyi)
Hah buldum
can09e seni seçtim pikaçu bize börek yapsana
Tam ben cevap yazacaktım miniğin beğeni mesajını görünce vazgeçtimCanansu nerelerdeNevreste iyidir inşallah göremedim .
Noldu ki önemli bişey yoktur inş bayadır gelmiyorum burayaTam ben cevap yazacaktım miniğin beğeni mesajını görünce vazgeçtimminik cevabını yazar
İyi ki hazır yufka bi de el açması olsaydı durumumuz hep vahimdi3 tembel kaç günde yaparız kim bilir
Yok yok şükür ev taşıyor tayin oldular o yüzden yok evine yerleşiyor :))Noldu ki önemli bişey yoktur inş bayadır gelmiyorum buraya
Bugün el açma börek var kaynaja dayımİyi ki hazır yufka bi de el açması olsaydı durumumuz hep vahimdi
Hep bir daha ki kategori ilk günler yapacağım diyorum üşenen üşene son günlere kalıyor
Ha iyi bari :) sağol canımYok yok şükür ev taşıyor tayin oldular o yüzden yok evine yerleşiyor :))
Rica ederim sen nasılsın :))Ha iyi bari :) sağol canım
Olsun işte yersinBugün el açma börek var kaynaja dayım
İyiyim canım şükür ev çocuk ders uğraşıyorum öyle :) sen nasılsınRica ederim sen nasılsın :))
Şuan sözde çocuk uyutuyorum çıkmadım odadanOlsun işte yersinYoksa sana laf mı çarpıtıyor ,ben açabiliyorum sen açmıyorsun diye Yoksa eşin anam olmasa el açması börek yiyemeyeceğiz mi diyor Yoksa bizim zamanımızda şu kadar börek açardım kaynanama mı diyor Yoksa telefona girdin diye imalı imalı mı bakıyor? Ona neymiş
Okula giden kaç yaşındaki bende kaynana ya geldim yarın İzmir e yolculuk var ins takılıyorum öyleİyiyim canım şükür ev çocuk ders uğraşıyorum öyle :) sen nasılsın
Aman sus ,konuşacaksan da eşinin yanında konuşma sen kötü olursun.Şuan sözde çocuk uyutuyorum çıkmadım odadaneve girer girmez çocuğu aldım geçtim ama gelneden önce biliyordum börek yaptım demiş esime elde açtım demiş
Eşim annesinin böreğini daha çok beğenir onun el lezzeti var hakikaten börek sarma hariç hiç bişey i güzel yapmaz ama
Eşimin onun böreğini beğendiği dogrudur :))
Karışamaz bana arrik ağzının payını verdim ona bana nasılsın bile diye soramiyor çünkü her an tersleye bilirim düşüncesi var
Bazı sorunlar oldu da sağa sola beni bisatacagini söylemiş
Ben salağım ya oğlu değil o beni aldı ya hasbam ://
Daha neler var içimde de Ahh keşke bir dokunsa da kussam içimdejileri
Ağlanacak halime gguliyorum şuan
Yok eşimden destekliyim olur da laf ederse şöyle içindekileri dediAman sus ,konuşacaksan da eşinin yanında konuşma sen kötü olursun.Cadı gelin imajı olur
Iyiymis vallaYok eşimden destekliyim olur da laf ederse şöyle içindekileri dedi
Böreği yedikten sonra söyle o zaman, tartışma olur belki börek güme gitmesinYok eşimden destekliyim olur da laf ederse şöyle içindekileri dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?