Amin inşallah abla hava çok soğuk ins dışarda yatan kalkan yokturAllah fakir fukaranın yardımcısı olsun
Evet dış ışık da daha net oluyor görüntü falan :)Aslında önemli olan ışık ve açıyı ayarlayabilmek . Yoksa artık çoğu telefon aynı işi görüyor :)
ahahha günaydınn aynen yaaa 3ü birden çok iyi... eskiler bir geldi pir geldi maşallah... Benim bile katılasım geldi bir an aman dur Sinem nasıl uğraşcan dedim sen tembelsinSabah sabah tipige geldiğine pişman oldum midem kazınıyor
Günaydın
İnşaallah canım:)Amin inşallah abla hava çok soğuk ins dışarda yatan kalkan yoktur
Bizde 3lu team olalım yanımıza bir börekşör lazımTeker teker gelin uleyn
Katılan olmayacak herhalde dedik üçer üçer geliyorlar
Yok canım korkmuyorum ,nerden çıkardınız
Bizim buralarda kedi çok kuşlar zeytinagaclari altında geziyor bizde kar yağdığında bulgur ekmek pirinç karıştırıp atıyoruz en az 20-30 kuş geliyor yemeyeİnşaallah canım:)
Hayvanlar yazık aç ve susuz kalıyor.Ben balkona bulgur falan koyuyorum .Kedi köpek pek yok bizim buralarda:)
Bugün 1 tarif daha verdimTeker teker gelin uleyn
Katılan olmayacak herhalde dedik üçer üçer geliyorlar
Yok canım korkmuyorum ,nerden çıkardınız
Hayırlı akşamlar
Bu börekler nerede kaldıNe zaman yapacaksınız
@alimiyon
@-VUSLAT-
@evlaefe
@tuzsuz_ruh
@Smile Forever
deynepnaz
@_Bayankus_
@melekeda
@ervanazlim
@BlancKahkul
@N e V a
@yenGEnC
@tontriko
@EnisaE
@Makyajkolik13
Canım yapmayacaksan söyle isteyen olursa vereyim:)
Ayın kaçına kadar yaparım herhalde bugun 15 i vakit var biraz daha sankiCanım yapmayacaksan söyle isteyen olursa vereyim:)
Sonra hani yapılmadı biz istedik verildi dediniz oluyor:)
Vakit var canım ama yapamazsan 2 gün önce haber ver:)Ayın kaçına kadar yaparım herhalde bugun 15 i vakit var biraz daha sanki
Tamam canım vakit olmazda yapamazsam söylerim mutlakaVakit var canım ama yapamazsan 2 gün önce haber ver:)
Haftaya Çarşamba'ya kadar vaktin var canım:)Tamam canım vakit olmazda yapamazsam söylerim mutlaka
Tamam kuşumHaftaya Çarşamba'ya kadar vaktin var canım:)
Nasılsın iyi misinTamam kuşum
Çok şükür cancağzım sen nasılsın temizlik yapıyorum evde mola verdimNasılsın iyi misin
Kolay gelsin canım iyiyim çok şükür:)Çok şükür cancağzım sen nasılsın temizlik yapıyorum evde mola verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?